Ring vs Nest vs. Arlo: Hvor Smart Døra Bør Du Kjøpe?

0
224

En av de mer populære DIY home security enheter grunneiere er å kjøpe disse dager er det smart dørklokka. Det er akkurat hva det høres ut som, en sikkerhet ringeklokka som varsler deg når noen er på døren, ofte i stand til streaming og opptak av video når det registrerer bevegelse, i det minste gir deg muligheten til å kommunisere med folk på dørstokken.

Som mange andre bransjer i dag, hjemme sikkerhet er å ha gjennomgått en massiv digital transformasjon som er sette i kraft av avansert teknologi i hendene på forbrukerne.

Snarere enn å signere en oppfølging av kontrakt med en leverandør av sikkerhet og betale for dem å installere systemet, DIY home security produkter fra selskaper som Ring, Reir og Arlo følge abonnement-baserte modeller, og tilbyr smart-enheter som kobles til din håndholdte enheter og er enkle å installere og sette opp på egen hånd.

Starter med en Smart Dørklokka

Hvis du er like stepping i DIY home security plass, smart dørklokker er en komfortabel første trinn før du bestemmer deg om å utvide ditt high-tech security system for å inkludere kameraer, sensorer, låser og andre smart-tech rundt huset. Som blir sagt, som smart døra bør du kjøpe? Først, la oss se på hva de har alle til felles å virkelig skille mellom hvert produkt.

Ring, Reir og Arlo hver har sine egne varianter av smart døra, med Ring tilbyr flere dørklokker som øker i pris. Disse er ikke de eneste selskapene som tilbyr smart dørklokker, men Ring og Reiret er absolutt den mest populære, og Arlo fortjener en rettferdig evaluering sammen med dem, gitt at det er et nyere produkt motta noen oppmerksomhet og litt annerledes enn en typisk smart dørklokka.

Når alt er sagt og gjort, uavhengig av hvilket merke du siden med det, vil du få noen viktige funksjoner og fordeler av den grunnleggende modellen for hvert selskap er smart døra:

  • Hvert kan bli hardwired til å erstatte eksisterende dørklokka
  • Hver tilbyr to-veis kommunikasjon med folk på dørstokken
  • Hver er værbestandig, i stand til roughing de tøffeste værforhold
  • Hver enkelt kan kobles til andre enheter tilbud fra hvert enkelt selskap
  • Hver tilbyr en gratis app som du kan konfigurere, overvåke og styre på dørklokka
  • Hvert kan arkivere opptakene på en sikker cloud

Det er det som gjør hver av disse produktene lignende. La oss utforske hva som gjør dem forskjellige, slik at du kan bestemme hvilken som ville fungere best for ditt hjem.

Ring Video Ringeklokka – $99.99

Ring Video Døra var flaggskipet produkt fra Ringen når selskapet lansert som Doorbot i 2012. Siden da, produktet har kommet en lang vei, nå tilgjengelig i flere modeller som tilbyr mer avanserte funksjoner enn base modell.

Sistnevnte er imidlertid fortsatt pakket med high-tech DIY home security funksjoner som gjør det til en utfordrer i smart ringeklokka plass. De største fordelene er at det er utrolig enkelt og rimelig.

Enkelhet

For å starte, hva er flott om Ringen Video Ringeklokka er enkelt oppsett. Det tar bare noen få skritt for å slå den opp og begynne å overvåke aktiviteten utenfor døren: last ned appen, kan du skanne QR-koden, må du starte opp enheten, koble til wi-fi og bruke verktøy som følger med din smart ringeklokka for å installere den.

Seriøst, det er det. Du kan få tilgang til og administrere på dørklokka gjennom noen av dine håndholdte enheter med appen, noe som gjør det lett å kontrollere.

Prisgunstig

Det er gratis å komme i live, 180-graders, 720p HD-video som streamer live til din håndholdte enheten når den utløses av bevegelse, og som har nattsyn. Hvis du vil arkivere disse klippene, du betaler bare $3/måned, noe som gir deg 60 dager av video lagring.

Hvis du velger å koble til andre Ringen kameraer, bevegelsesdetektorer, sensorer, låser og andre enheter og tilbehør i fremtiden for å utvide ditt hjem sikkerhetssystem, kan du få arkivering for alle Ringen dørklokker og kameraer for bare $10/month.

Ulemper

Det er en oransje knapp på baksiden av produktet som du trykker på og slipp for å starte installasjonsprogrammet. Mange folk klager om dette ikke fungerer som det skal, som krever en hard reset av produktet. I noen tilfeller, hard reset fortsatt ikke kan løse problemet.

Ring Video Ringeklokka er ganske følsom for Wi-fi-tilkoblingen, og selskapet er ikke flau for å innrømme det. Hvis du har problemer med å koble smart døra, selskapet foreslår å flytte ruteren nærmere til det. Om situasjonelle eller estetiske aspekter av denne løsningen som er foreslått, er det sannsynligvis ikke en ideell løsning for folk flest.

Et tredje problem at folk tar opp er batterilevetiden ikke er den beste. Avhengig av hvor mye aktivitet som foregår utenfor hjemmet ditt, Ring Video Ringeklokka kan plukke opp en haug av falske alarmer, som betyr bevegelse fra harmløse ting i livet–biler, dyr–kunne være utløsende din smart ringeklokka kameraet, som kommer ovenfra batteriet etter en stund.

Men disse bevegelsessensorer er også justerbar, så med litt tweaking du kan være i stand til å unngå eller i det minste redusere regulariteten av dette problemet.

Nest Hei – $229

Reiret er et ungt selskap, grunnlagt i 2010. Sitt flaggskip produkt var den Nest Læring Termostat, som mange mennesker er kjent med. Nest lansert sin egen smart ringeklokka i 2018.

Så langt, Reir Hei er det bare smart ringeklokka Reir tilbyr, men i likhet med selskapets øvrige produkter, det er fullpakket med smarte funksjoner og det er elegant. Hvis estetikk er viktige for deg, Reir Hei kan være smart ringeklokka for å vurdere. De største fordelene av Reir Hei er at det gir fleksibilitet med streaming video og høy synlighet.

Fleksibilitet

Nest Hei er alltid på, og gir deg 24/7 streaming. Det betyr at du kan søke gjennom et kontinuerlig opptak, snarere enn bare å vise klipp av opptakene utløst av bevegelse eller lyd. Men det er mye å ta i, noe som er grunnen til Reiret Hei har du en tre-timers snapshot historie.

Så langt som arkivering går, har du tre video-abonnement valg gjennom Reiret Klar over at det varierer i pris: fem-dagen, 10-dagers og 30 dagers, alt $5, $10 og $30 i måneden henholdsvis.

Synlighet

Nest Hei tilbyr 4:3 HD-video, som er ment å tillate deg å se noen fra topp til tå. Og natta er ikke noe problem; smart ringeklokka er HDR-video gir klare detaljer av mennesker og gjenstander. Til det punktet, Reir Hei, er ikke bare utløses av bevegelse og lyd, det kan faktisk fortelle når en person er på døren og kjenne igjen kjente ansikter (med et Reir Klar abonnement).

Og hvis du ikke er i humør til eller kan ikke svare noen på døren, Reir Hei kan du lagre pre-innspilte svar du kan velge å spille fra mobilen din.

Ulemper

Det faktum at Reir Hei tilbyr 24/7 opptak betyr at det krever eksisterende ringeklokka ledninger. Hvis for noen grunn, at hjemmet har en batteridrevet døra, Reir Hei vil ikke fungere. Hvis du er fast bestemt på å ha denne spesielle smart ringeklokka, vil du trenger for å kjøre nye ledninger (du bør nok ha en profesjonell takle dette).

Men det største problemet synes å være Nest Hei vil noen ganger eller regelmessig forsinkelse varsler og enda forsinkelse video, noe som betyr at du ikke får varslet i sanntid for at noen eller noe er på døren din. Dette er på en måte en plage, men også en potensiell sikkerhetsrisiko, som motsier hele poenget med smart dørklokka.

Arlo Lyd Ringeklokka – $79.99

Når de to mest populære smart ringeklokka merkevarer inkluderer video funksjoner i sine produkter, vil man naturlig nok anta noen ny konkurrent til plass vil følge etter. Det er ikke tilfelle med Arlo Lyd Døra fra Netgear, et selskap historisk populære for maskinvare som rutere, men som lanserte sikkerhet kamera merke Arlo i August 2018.

Arlo Lyd Døra er, selvsagt, en lyd-ringeklokka snarere enn en video døra, som gjør det litt mer overkommelig enn andre smart dørklokker. Mens det mangler video (med vilje, og vi vil komme til det), tilbyr det fortsatt noen bemerkelsesverdige fordeler.

Kommunikasjon

Arlo er smart ringeklokka kan mobile varsler du som kan svare på et anrop hvis noen er på døren din. All lyd er lagret på en sikker cloud på en rullende syv-dag basis.

Hvis du ikke kan svare noen på døren, og du har muligheten til å gi umiddelbar respons fra en liste over pre-innspilte svar du velger i programmet på din håndholdte enheten. Du kan også la besøkende forlater meldinger som du kan lytte til senere hvis du ikke klarer å svare på eller bruke raske svar på den tiden.

Rasjonalitet

Å ha en lyd-bare smart ringeklokka kan høres fornuftig å noen–hvorfor har du en video døra hvis du har kameraer andre steder som kan ta opptak for deg. Dette synes å ha vært Arlo er hensikten med utformingen av sine dørklokka. Du kan koble Arlo Lyd Døra til Arlo security-kameraer, og det vil chime når din sikkerhet kameraer oppdage bevegelse (hvis du har kjøpt Arlo Lyden, som er avbildet ovenfor).

Det er derfor Arlo Lyd Ringeklokka er mer av et tilbehør du vil inkludere som en del av en bygget ut DIY home security system, men det er fortsatt en sterk produkt som kan være nyttige på sin egen hvis du leter etter noe rimelig, men smart.

Ulemper

Den største ulempen med Arlo Lyd Døra for de fleste er klar: den inkluderer ikke en video kamera. Måtte kjøpe Arlo overvåkingskameraer separat for å få en-veis video turer opp de totale kostnadene og ender opp dyrere enn en rimelig alt-i-ett-video ringeklokka som Ringen. Selv så, dette con er subjektive. Avhengig av hva du leter etter, er det kanskje ikke saken at Arlo er smart ringeklokka er kun audio.

Hva du kan også oppfattes som en ulempe er at du må kjøpe Arlo Chime ($49.99) til å faktisk høre når noen ringer din Arlo Lyd Døra, med mindre du er ok med bare motta varslinger via telefonen. En skulle tro, fordi Arlo er smart ringeklokka ikke tilbyr video, selskapet ville kaste disse to tilbehør i sammen. I stedet, du er pålagt å kjøpe dem separat.

Konklusjon

Når det kommer til å gjøre en beslutning om hvor smart ringeklokka du kjøper, se på det store bildet. Vurdere hva som betyr mest for deg–prisgunstig, synlighet, rasjonalitet, noe annet?

Uavhengig av hvilken ringeklokka du velger, vil du ende opp med en DIY home security enhet som gjør livet litt tryggere, enten det er den første smart security enheten du kjøper eller mer av et tilbehør du bestemmer deg for å legge på. Nyt!