Hur man Ställer en Volym som begränsas för Apple Musik på iPhone och iPad

0
104

Hörseln är viktig, och om du förlorar det, du kan inte få tillbaka det. Vi alla gillar att lyssna på hög musik, men att begränsa storleken är avgörande, särskilt för barn. Här förklarar vi hur du begränsa volymen av Apple Musik.

Föräldrar vet att se till att deras barn inte förstöra sin hörsel genom att lyssna på musik för högt är viktigt, men som alla med barn kan intyga, att helt enkelt göra det uttalandet är inte alltid tillräckligt för att säkerställa efterlevnaden. Det är inte så att barn aktivt vilja lyda—inte alltid!—men ibland saker slip sina sinnen. Tack och lov finns det olika sätt att begränsa volymen som Apple Musik kan spela, vilket innebär att du kan begränsa en iPhone eller iPad till en icke-trumhinnan-nya nivåer.

Det är viktigt att notera att detta kommer bara att ändra den maximala volymen av musik som spelas upp via Apple Musik, vilket är olyckligt. Om du använder en annan musiktjänst, samråda med sin iPhone eller iPad app.

Om du är en Apple-Musik-användare, läs på!

Hur man Ställer en Apple Musik volymgräns

Kanske oväntat, möjlighet att begränsa Apple Musik volym inte är bosatt inom Apple appen Musik. I stället för att komma igång, öppna Inställningar-appen på din iPhone eller iPad innan rulla ner och trycka på “Musik”.

Nästa, tryck på det passande namnet “Volume Limit.” Du kommer att visas en skärm med ett reglage som representerar den volym som begränsas.

Ställ in volymen med skjutreglaget till önskad volym gräns. En gång, iOS kommer att förhindra volymen ställs något högre än den gräns när Apple Musik är i bruk.

Om du är i Europa, det är en extra växla till att ställa in hörlursutgång till Europeiska Unionen rekommenderade nivån. Växla mellan att slå på eller stänga av beroende på dina önskemål.