Det Bästa Smarthome Produkter som Vi Såg på CES 2019

0
89

Everybody ‘ s gotta använda en madrass. Men ibland, att du slutar med den mest hemska, smärtsamma, onda madrass. Varför inte mjuka upp det med en madrass topper?

Den Bästa Smarta Lås för Din Amazon Echo
Craig Lloyd på den 10: e januari 2019

Ett smart lås till din dörr är ett bra sätt att lägga till några bekvämlighet till din dagliga rutin, och om du vill kunna styra den med din röst med hjälp av din Echo, det finns ett par bra alternativ som fungerar bra med Alexa.

Det Bästa Tangentbord För Din Gaming PC
av Michael Crider den 10: e januari, 2019

Bygga eller köpa en ny gaming DATOR? Häftigt. Glöm bara inte att spara lite utrymme i din budget för dina tillbehör. En bekväm tangentbord med snabb, pålitlig växlar är en viktig del av din inställning, och vi har hittat de bästa som finns.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Smarthome Produkter som Vi Såg på CES 2019

Craig Lloyd

@craig_lloyd

Januari 11, 2019, 5:00 pm EDT 11 januari 2019, 5:05 EDT

Varje år, CES är chock full av smarthome tech. Så mycket så att det finns även en hel dedikerad utrymme på mässgolvet för att bara smarthome företag. Här är bästa nya smarthome enheter som vi såg på CES i år.

Voice Assistant Smart Switchar

Många nya produkter som vi såg på mässan var inte nödvändigtvis är “nya” eller revolutionerande, utan många företag har kommit ut med sina egna versioner från unga kategorier, och som innehåller smarta strömbrytare med inbyggd röst assistenter.

Den Ecobee Switch+ har funnits ett tag nu, men på CES i år såg vi ett par smarthome företag att presentera sina egna versioner, inklusive Leviton Decora ‘ s Röst med Alexa och TP-Link är Kasa Smart Wi-Fi Strömbrytare med Röststyrd Assistent. Även med det senare, det finns inga officiella ord som röst assistent kommer det att komma med.

Lenovo Smart Klocka

Som du kanske redan vet en Översyn Geek reader, Google ‘ s Home Hub är vår favorit produkt för 2018, men det är lite för stor för sängen night stand. Ange Lenovo Smart Klocka.

Den Smarta Klockan är i huvudsak en mycket mindre version av Hem Nav, gunga med en 4″ skärm istället för en 7″. Det kan visa dig den tid som (uppenbarligen), visa kommande kalenderhändelser, och det gör det lätt att ställa in larm och timer. Du kan även slå det när larmet går att antingen snooze eller ogilla larm, precis som den goda ‘ole dagarna.

Lenovo Smart Klocka kommer detaljhandeln för $79 och finnas tillgänglig någon gång under våren detta år.

Video Ringklockor

En mycket populär produkt under det senaste året eller så har den video dörrklockan, och både Bo och Ring har gjort ett riktigt bra jobb med sina egna versioner. Men efter CES, vi har nu ännu fler modeller att välja mellan.

Maximus presenterade en video dörrklocka med två kameror (något som vi inte har sett innan)—de viktigaste kameran pekar utåt som alla andra video dörrklockan, men den andra kameran poäng direkt ner på din dörr steg i hopp om att det kommer att ta några paket kvar vid dörren och hålla dem i ram.

TP-Link meddelade också sin egen video dörrklockan, som en del av deras Kasa varumärke. Och Ringen visade upp en ny ta på video dörrklockan ringde på Dörren Visa Cam, som i huvudsak är en digital titthål som är tänkt att ersätta en befintlig titthål på din dörr.

Lutron Caseta Fläkt Kontroll Smart Switch

En särskild produkt som många Lutron Caseta-användare har varit tiggeri är en smart switch som syftar till takfläkt. Lutron levereras under CES med just det.

Brytaren kommer att tillåta användare att kontrollera sina takfläktar från sina telefoner och även justera hastigheten på fläkten. Och om du inte känner dig som använder telefonen men inte vill gå upp ur soffan, den nya växla kommer med sin egen Pico fjärrkontrollen.

Det kommer att vara tillgänglig från och med i Mars för $80, med matchande Pico fjärrkontrollen prissatta på $42.

Wi-Fi Smart Lås

Det finns redan massor av smarta lås på marknaden, men Wi-Fi-modellerna har varit få och långt mellan. På CES, men vi såg några nya smarta lås presenterade som är utrustade med Wi-Fi-funktioner inbyggda.

De flesta smarta lås kan Wi-Fi-kompatibla, men de kräver oftast en separat gateway eller en hub som du måste köpa. På CES, både Schlage och Kwikset infört sitt eget Wi-Fi-smarta lås, känd som Kodar och Halo, respektive.

Båda modellerna kan ansluta direkt till ditt hem Wi-Fi-nätverk och styrs från telefonen på distans. Den Schlage Koda är också en del av Amazonas Viktiga program, där du kan ha Amazon leverans förare placera paket som insidan av ditt hus om du är borta från hemmet.