Onze Favoriete Producten Van de CES 2019

0
73

Het is een Enorme inspanning om alles te zien op de CES. Gelijk uitdaging om te kiezen van een favoriete bezigheid onder de fantastische (en niet zo fantastisch) dingen op de grond, maar hier zijn onze persoonlijke favorieten uit de CES in 2019.

Ik ging met elk van onze redacteuren en schrijvers op de CES en—na onze dagen in persconferenties, vergaderingen, en het lopen van de oneindige-gevoel verdrag van vloeren van hen gevraagd wat hun favoriete CES vinden was, met de nadruk op iets dat echt gevangen in hun ogen. Hieronder gepaard met wie we zijn en wat we doen, zult u vinden wat wij hadden.

Jason Fitzpatrick, Review Geek-Editor: Doppel

Je bent niet echt ervaren CES tenzij je iedereen en hun broers en hun zus, neven en nichten ook) met een soort apparaat dat vorderingen op om je gerust te stellen, je kalmeren, u te helpen slapen. Toen ik zag dat de Doppel mensen en de informatie op hun stand over hoe Doppel was een apparaat dat is ontworpen om te worden gedragen op de pols om de rust en energie die je, nou laat me je vertellen: ik stak mijn pols om het uit te proberen, want ik ben een easy going soort man die bereid is om iets nieuws te proberen en niet omdat ik verwacht helemaal niets van de ervaring.

Georgina, die ook bleek de gemakzuchtige soort, bonden de Doppel op de binnenkant van mijn pols tijdens het uitleggen van het concept: de kleine gewogen motor in fladdert als een hartslag met een bekende lub-dub verslaan en dat mensen gewoon van nature reageren op het ritme. U kunt afstemmen op en aanpassen van de Doppel via een metgezel mobiele app en het gebeurde gewoon te worden dat de Doppel probeerde ik was ongeveer net zo fijn afgesteld om mijn hartslag op dat moment als je zou kunnen vragen. Het effect was ongelooflijk.

Toen stak ik mijn pols uit om het uit te proberen had ik een “misschien is mijn vrouw zal dit” nemen het, maar binnen een paar ogenblikken, ik glimlachte naar hoe rustgevende en aangename ervaring was. Voorafgaand aan het op ik voelde het waarschijnlijk niet veel effect (en misschien zelfs vervelend) en nu ben ik van plan over het bestellen van één heb ik zeker niet willen geven van de demo-model terug. Van alle apparaten die ik tegenkwam in deze categorie, de Doppel had de meest directe en indrukwekkend effect.

De Doppel is nu beschikbaar voor $219, rechtstreeks van de vennootschap.

Chris Hoffman, Beschikt Over Redacteur: Luka, Foto Boek Te Lezen Robot

Luka is een kleine uil gevormde robot die leest picture books aan je kids. Letterlijk, leest het boek—je plaatst een foto boek in de voorkant van Luka en leest de titel. Je draait de pagina en begint met het lezen van de woorden op de pagina ‘ s openen. Draai je naar een pagina in het boek en Luka onmiddellijk herkent de pagina die u op en begint te lezen. Je hoeft niet te koop speciale boeken voor dit—het werken met de boeken die je al hebt. Kinderen kunnen lezen prentenboeken op hun eigen met een steenuil robot, zelfs als je het druk hebt.

De technologie achter dit is verrassend slim. Ling Technology Inc, het bedrijf achter Luka, scans tienduizenden foto boeken en uittreksels van de tekst rond de 60.000 boeken zijn al in hun database. Wanneer u naar een pagina in een boek, Luka ziet de pagina met de camera, snel herkent de pagina en begint met het lezen van de woorden. Dat maakt het snel en zorgt voor het nauwkeurig als het apparaat niet te hebben voor het verwerken van de tekst op het vliegen met de lokale hardware.

Luka wordt geleverd met een ingebouwde luidspreker en accu. Het is zelfs reageert op de verschillende acties die u kunt pat de uil robot hoofd en wrijf over haar buik voor een leuke reactie. Ouders kunnen zelfs zeggen Luka dingen te zeggen door middel van een app voor de smartphone, zodat u kunt de schattige uil robot zeggen “kom, we gaan naar bed!” of “je tanden Poetsen is belangrijk!” Het is schattig.

Deze slimme uil, die vorig jaar in China, en nu het bedrijf werkt aan een AMERIKAANSE lancering later in 2019—tech is klaar om te gaan, maar het verkrijgen van de rechten om de foto te boeken is en neem de tijd. Verwachten dat deze kosten rond de $99, maar meerdere modellen beschikbaar zijn op meerdere prijs punten.

Cam Summerson, News Editor: Cemtrex Smartdesk

Ik heb een hoop leuke producten op de CES, maar aan reflectie, ik blijf terug komen voor een of twee opvallende producten. Van de twee, ik denk dat de SmartDesk door Cemtrex mijn favoriet, omdat het biedt een waanzinnige combinatie van functionaliteit en integratie op een indrukwekkende prijs. (Voor de nieuwsgierigen, mijn andere favoriet is waarschijnlijk de HP Voorteken X Emperium 65 BFGD. Zo goed.)

De SmartDesk is een zit/sta bureau met een ingebouwde computer en de geïntegreerde hardware nodig—gewoon aansluiten en gebruiken. Het heeft een geïntegreerd toetsenbord en touchpad, evenals drie 24-inch 1080p touchscreen monitoren. Er zijn momenteel twee versies beschikbaar: één has16GB RAM, een GTX1050 grafische kaart, 256GB SSD 1TB HDD, de andere heeft 32 gb aan RAM, een GTX1060, en 2TB HDD in plaats van de 1TB gevonden in het basismodel. Beide zijn voorzien van de 8e generatie Intel Core i7 processor.

Maar dat is eigenlijk alleen maar de moeren en bouten van de SmartDesk. Het heeft ook een ingebouwde draadloze lader op de juiste kant van het bureau, en een mind-blowing gebaar bedieningspaneel waarmee u de controle van de PC zonder het aan te raken. Cemtrex bouwde een aangepaste software laag die wordt uitgevoerd in Windows gebruikersbewegingen, kunt u gebruik maken van eenvoudige handgebaren voor dingen zoals zoomen, scrollen, en zelfs het nemen van screenshots. Het is het dichtste ding aan Minority Report-niveau dingen die ik ooit gezien heb in een consumentenproduct.

Er is ook een kleine camera tussen de linker-en midden-monitor die naar beneden wijst op het bureau en functioneert als een no-gedoe document scanner. Alles wat je hoeft te doen is het openen van de software en het neerzetten van een document aan de linkerkant van het bureau—de camera kan met de doc -, scan het in en sla het op. Het is een geweldig voorbeeld van echt cool, maar nog steeds ongelooflijk, praktische tech.

Natuurlijk, er is altijd een brandende vraag met dit niveau van technologie en integratie: wat gebeurt er als er iets breekt? Gelukkig, de SmartDesk geïntegreerde PC is volledig toegankelijk en uitbreidbaar, zodat je in ieder geval is er dat. Anders, beide modellen bieden een een-jaar garantie op onderdelen en zes maanden op arbeid.

Het basis model begint bij € 4,499, terwijl de verbeterde model zal u terug $5,299. Om meer te leren over hoe ongelooflijk dit bureau is echt, check out de Cemtrex site.

Craig Lloyd, Smarthome Schrijver: Ring-Deurs Bekijk De Cam

Huurders hebben altijd moeite met het vinden van smarthome apparaten kan installeren in hun appartementen zonder dat de verhuurder freaking out—de Ring van de Deur Bekijk de Cam is een nette alternatief voor de vennootschap traditionele video bellentableau.

Het is vrij veel een digitale kijkgat; het installeren van het vergt slechts het verwijderen van de bestaande kijkgat en het vastschroeven van de Deur Bekijk de Cam in zijn plaats—geen permanente wijzigingen. Beter nog, terwijl u een 1080p camera, dat kan de visie van de nacht, twee-weg praten, en draait volledig op batterij, krijg je nog steeds een traditionele kijkgat om door te kijken.

De coolste feature is echter knock-detectie. U kunt nog steeds gebruik maken van de Deur-Bekijk de Cam als een deurbel en sluit deze tot een Ring Gong binnen, maar als iemand duwt in plaats daarvan, de Deur Bekijk de Cam kan detecteren en stuur een bericht. Dit is een functie die je niet vindt op een andere video deurbel.

De Deur Bekijk de Cam zal beschikbaar zijn op een bepaald moment later dit jaar voor $199.

Michael Crider, PC-Hardware Schrijver: What3Words

De CES is meestal een plaats voor het tonen van de hardware, maar het meest innovatieve wat zag ik in Vegas was een combinatie van dienst en app. What3Words is een middel van het geven van iemand exacte locaties die zijn onveranderlijk, nauwkeurig en gemakkelijk te onthouden—een alternatief voor het noteren van de straat namen, telefoonnummers, postcodes, of zelfs GPS-coördinaten.

Het idee is simpel: de hele planeet is gehakt in een raster van tien meter pleinen, elke één van die is een blijvend gegeven benaming van de drie eenvoudige woorden. Het Las Vegas welcome sign, bijvoorbeeld, is “te lijden.vindt.awards.” De locaties werken in elke taal, en een algoritme zorgt ervoor dat er geen twee zijn gelijk binnen een redelijk groot gebied.

De ideale voorbeelden gegeven werden buiten locaties met grote ruimtes en enkele onderscheidende kenmerken: je zou kunnen zeggen “ontmoet me bij de witte tent” op een muziekfestival en minder dan behulpzaam. Maar overschakelen naar de “ontmoet me op het gras.waait.angry” en je hebt een eenvoudig deelbaar locatie. De zwakke plek is een grote overdekte gebieden als, zeg, de beurs van de CES—waar moet standaard ingangen in plaats van nauwkeurige GPS.

Toch, ik denk dat What3Words heeft de potentie om op ieders telefoon in de komende twee of drie jaar, steeds de grootste sprong voorwaarts zetten in de persoonlijke navigatie sinds Google Maps. Het bedrijf veelbelovende start, open API, aanpak, en een groeiende lijst van integratie partners zou zeker lijkt te suggereren.