Hoe om Links te Delen naar Uw Google-document als een PDF

0
107

Met behulp van Google Docs is een geweldige manier om samen te werken aan en delen van documenten. Soms, hoewel, u wilt iemand met een PDF in plaats van een bewerkbaar document. Google Docs kunt u nu bewerken van uw het delen van een link naar een PDF. Het beste van alles, als u het originele document om de PDF-link bevat automatisch alle wijzigingen die u hebt gemaakt. Hier is hoe het werkt.

Opmerking: Deze procedure werkt voor Google Docs en spreadsheets, maar niet met Google Dia ‘ s.

Ga je gang en open het document dat u wilt delen. Als je eenmaal daar bent, klik op de “Delen” knop in de rechterbovenhoek van het scherm.

In het Delen Met Anderen venster, klikt u op de “Get shareable link” optie in de rechterbovenhoek.

U ontvangt een bericht om u te laten weten dat de link heeft bee gekopieerd naar uw klembord. Je zult ook merken dat de “Link-Sharing” – sectie is nu verschenen in het venster.

Als we alleen maar het delen van het Google-document zoals het is, de volgende stap zou zijn om verstuur de link die je net hebt gekopieerd. Te verzenden een koppeling naar een PDF-versie van het document, moet u op de koppeling bewerken een beetje.

Open welke app berichten die u gebruikt voor het verzenden van het bericht en plak de link.

Als je eenmaal hebt geplakt op de link ‘ bewerken?usp=sharing” aan het einde van de URL. Dit is het enige deel van de link die je nodig hebt om te bewerken. Als u andere bewerkingen, je zult eindigen met een gebroken link.

Nu, vervangen door “bewerken?usp=sharing” met “export?format=pdf” in plaats van. Uw link moet komen te zien.

Opmerking: We hebben gebruikt, het type vet in de screenshots hierboven voor meer herkennen het deel van de URL die je moet bewerken. Niet wijzigen in dit gedeelte wordt vet weergegeven in uw eigen URL of je risico dat je de koppeling te verbreken.

Het enige wat je moet doen is sturen! Wie klikt op de link zal automatisch downloaden van de pdf-versie van het Google-document.