De Beste Toetsenborden Voor Uw Gaming PC

0
110

Het bouwen of het kopen van een nieuwe gaming PC? Geweldig. Vergeet alleen niet om op te slaan van een kleine ruimte in uw budget voor uw accessoires. Een comfortabel toetsenbord met snelle, betrouwbare en switches is een belangrijk onderdeel van uw installatie, en wij hebben gevonden de beste die beschikbaar zijn.

Heeft U Behoefte aan een Screen Protector voor Uw Apple Horloge?
Craig Lloyd op 9 januari 2019

Als je bang bent dat je krassen op het scherm van uw Apple-Horloge, kunt u gemakkelijk kopen en installeren van een screen protector. Maar mocht u zich zorgen maken over het in de eerste plaats?

Geen gedoe Met USB-C Koptelefoon (Voor Nu)
door Michael Crider op 9 januari 2019

De hoofdtelefoonaansluiting is snel aan het verdwijnen van de high-end telefoons en zelfs grotere apparaten zoals de nieuwe iPad Pro. Dus het is tijd om uit het hoofd en krijgen een paar goede USB-C koptelefoon, toch? Niet zo snel.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Toetsenborden Voor Uw Gaming PC

Michael Crider | @MichaelCrider | januari 10, 2019January 9, 2019

Het bouwen of het kopen van een nieuwe gaming PC? Geweldig. Vergeet alleen niet om op te slaan van een kleine ruimte in uw budget voor uw accessoires. Een comfortabel toetsenbord met snelle, betrouwbare en switches is een belangrijk onderdeel van uw installatie, en wij hebben gevonden de beste die beschikbaar zijn.

Mechanische toetsenborden met Cherry switches zijn voor de huidige toetsenbord ontwerpen, maar we hebben ook met een meer conventionele membraan toetsen (zoals je aantreft op de meeste goedkopere keyboards) voor degenen die de voorkeur geven aan hen. Anders we hebben ook keuzes voor gamers die willen iets kleins, iets sans draden, of iets dat niet zal breken de begroting.

De Beste Gaming Toetsenbord: Ducky Shine 7 ($160)

“Ducky” is een bekende naam voor PC-accessoires, maar het is bekend onder het toetsenbord liefhebber van de gemeenschap. En als u op zoek bent naar een grote, bombastische raad van bestuur te koppelen met uw bodacious gaming PC, de Glans 7 is. Met een volledig 108-toets lay-out en een grijs of zwart zink legering afwerking, het is groot en zwaar genoeg om letterlijk een deuk in uw vijanden.

De Glans 7 biedt ook een aantal gaming-vriendelijke eigenschappen die het boven de rest van Ducky lijn, en te rechtvaardigen zijn hoge prijskaartje. Hoge kwaliteit kunststof PBT op de verwisselbare doppen uit een brede selectie van key switches met inbegrip van Cherry MX Stille Rode en MX “Snelheid” van Zilver, en zelfs compatibiliteit met de Razer Chroma software suite voor de RGB LED-verlichting in het midden van hen. Ducky software programma keybind of macro die u wilt, dit is dus een volwaardige gaming toetsenbord.

En terwijl er niet goed voor smaak, ik waardeer het meer subtiele styling op de metalen behuizing die niet schreeuwen “ik ben een gamer die koopt Mountain Dew door het vat.”

Nu Kopen

De Beste Niet-Mechanisch Gaming Toetsenbord: Het Toetsenbord Van Cooler Master Masterkeys Lite L ($60)

Dus je bent niet down met de hele mechanische rage, maar u zou toch graag toegang tot een aantal leuke verlichting en programmering voor uw PC-games. Het is moeilijk om te vinden van een fatsoenlijke gaming-gericht toetsenbord met een conventionele membraan bouwen nu, maar Cooler Master is nog steeds om ze te maken. De Masterkeys Lite L is de beste van het stel, met RGB-verlichting (in brede zones in plaats van de individuele toetsen) en een volledige toets en de macro programmeren.

Cooler Master is speciaal ontworpen membraan systeem duurt een beetje meer tactiele kracht dan een conventioneel toetsenbord, maar het is gewaardeerd om twee keer zo lang duren. Als een koele bonus, de stengels hebben een Cherry-compatibele kruis, wat betekent dat u kunt gebruik maken van bijna alle aangepaste toets stel met de Masterkeys Lite L ook al is het technisch niet mechanisch.

Kopen op Amazon

De Beste Compacte Gaming Toetsenbord: Vortex Race 3 ($140)

Vortex is de maker van het populaire Poker series van toetsenborden. Die kleine 60% van lay-outs zijn niet ideaal voor gamers, maar de Race 3 model is een goed compromis, het aanbieden van een volledige rij functie en de sleutels van de pijl, terwijl een veel strakker pakket dan een typische “tenkeyless” raad van bestuur. De aluminium case wordt geleverd met optionele risers voor een meer comfortabele werkhouding.

De Race 3 is prijzig, maar van hoge kwaliteit PBT-toetsen voor haar niet-standaard indeling zijn opgenomen, en opties voor Rood, Silet Rood en Zilver Cherry switches zijn beschikbaar. Hoewel het geen conventionele gaming software—het is ten strengste plug-and-play—het toetsenbord beschikt over on-the-fly programmering voor de verschillende lagen van sneltoetsen.

Nu Kopen

De Beste Draadloze Gaming Toetsenbord: Het Toetsenbord Van Corsair K63 Draadloze ($90)

Zelfs in onze moderne tijd, gamers niet willen loslaten van het idee van een bedrade verbinding. Maar als je kunt omgaan met een milliseconde vertraging op uw 50-ping van de server, dan is de Corsair K63 Wireless is de raad te krijgen als je wilt iets handiger. Let op: dit is de draadloze variant: de K63 ook wordt geleverd in een standaard vast model.

Een tenkeyless lay-out is gekoppeld met Cherry MX Red switches alleen en blauwe LED-verlichting. Binnen is een ultra-snelle 2.4 GHz RF-aansluiting op de USB-dongle, maar als je niet handig, er is een Bluetooth-radio. De K63 werkt prima op een desktop, maar als u liever spelen van uw PC-games op de bank, Corsair verkoopt ook een “lapboard” die rekwisieten met een kussen, een pols rust, en een geïntegreerd touchpad.

Nu Kopen

De Beste Budget Gaming Toetsenbord Gigabyte GK-Force K83 ROOD ($40)

Net onder de $40 op het moment van schrijven, Gigabyte ‘ s bescheiden toetsenbord is een koopje. Het maakt gebruik van echte Cherry MX Red key switches—een zeldzame vinden in deze prijsklasse—en een full-sized lay-out. U zult niet vinden van LED-verlichting of de programmeerbare functies, maar als je in orde bent met rebinding uw besturingselementen in het menu spel in plaats van een Windows app, het is een uitstekende keuze voor de cash-vastgebonden gamer. Het helpt dat, met een gestandaardiseerde lay-out, het is compatibel met alle toetsen die u wilt toevoegen later.

Kopen op Amazon