Withings Kondigt Verplaatsen Hybride Horloge met ECG-Tracking, Plus Een Bluetooth bloeddruk Manchet

0
104

U hoeft niet te beschikken over een lidmaatschap van de sportschool om in vorm te komen. Pushups zijn een geweldige manier om je bovenlichaam en de kern, en als je hebt extra tools, je trainingen kan leiden tot meer intense resultaten.

Linksys MR8300 Router Review: Mesh Wi-Fi voor Geavanceerde Gebruikers
Craig Lloyd op 7 januari 2019

Er zijn een ton van de grote mesh Wi-Fi systemen op de markt, maar veel van hen bieden alleen de basis van functies, De nieuwe Linksys MR8300 mesh Wi-Fi-router combineert eenvoud met een meer traditionele router ervaring.

De Beste Zonne-Energie Aangedreven Batterij Packs
door Andrew Heinzman op 7 januari 2019

Batterij packs zijn ideaal voor het houden uw telefoon geladen op gaan, maar wat doet u wanneer uw batterij leeg is van de juice? Nou, als het was op zonne-energie, dan kon je gewoon in de zon.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Withings Kondigt Verplaatsen Hybride Horloge met ECG-Tracking, Plus Een Bluetooth bloeddruk Manchet

Michael Crider | @MichaelCrider | 7 Januari 2019

Apple maakte een splash vorig jaar, toen het aankondigde dat haar nieuwste Horloge zou het opnemen van een elektrocardiogram (ECG), op de top van een normale hartslag. Withings, de makers van analoge smartwatches, is nu de volgende pak—voor een fractie van de prijs.

Aangekondigd op de CES in 2019, het Verplaatsen van de ECG-uitbreiding van Withings’ hybride watch design, met een conventionele analoge wijzerplaat van het horloge over een Bluetooth-verbinding activity tracker en externe melding gadget. Het nieuwe design zorgt voor een triple-elektroden, een verborgen onder het kijken naar het lichaam en de twee geïntegreerd in de zijkant. Wanneer de gebruiker knijpt de aangewezen plekken op de ring, ze kunnen het activeren van een ECG-scan duurt ongeveer dertig seconden. De resultaten worden gesynchroniseerd met de Withings app op iOS of Android, het geven van een veel diepere en meer volledige kijk op de cardiovasculaire gezondheid dan een eenvoudige puls te lezen.

Het Verplaatsen van een ECG kan niet alle van de andere activiteiten tracker spullen, ook: stap en slaap volgen, oefening detectie, geschatte calorieverbruik en discrete meldingen, plus de hoogte en 50-meter water weerstand. Het nieuwe toestel zal in het tweede kwartaal van 2019 voor $130.

Als u het niet nodig de ECG-functie, de “Gewone” Withings Verplaatsen kost slechts $70, met een bredere selectie van kleuren bij de lancering in februari, en een customization tool online beschikbaar later dit jaar. De online tool kunt u zelfs het uploaden van je eigen foto ‘ s te gebruiken voor het kijken naar het gezicht. Voor degenen die graag hun aanpassing een beetje meer low-key, standaard 18mm watch bands zullen werken met zowel modellen.

Withings is ook de aankondiging van de eerste aangesloten “hart monitor”—een mooie bloeddruk manchet. De BPM-Core kan opnemen van de bloeddruk en hartslag, en het heeft dezelfde ECG-monitor als de nieuwe horloge, automatisch synchroniseren van gegevens via Bluetooth. Vanaf de Withings app op Android of iOS, de gegevens kunnen eenvoudig worden gedeeld met een dokter. Withings zegt de manchet is net zo nauwkeurig als de manchetten vindt u in een ziekenhuis en is op dit moment gaan door het proces van certificatie bij de FDA en CE (Europese Unie). Het is de landing in het tweede kwartaal voor $250.

Het uitproberen van de BPM Kern aan de show werd verrassend eenvoudig, met een volledige ECG-scan toont de toestand van het hart in slechts een paar seconden. De geïntegreerde LED-matrix-display toont de hartslag, bloeddruk, en andere info snel. Terwijl de hoge prijs afgeschrikt meer casual gebruikers, degenen die behoefte hebben aan een nauwkeurige medische gegevens op een regelmatige basis zal de liefde van de gemakkelijke bediening en het draadloos synchroniseren.