Beste Robot Støvsugere for under $500

0
227

Robot støvsugere har raskt blitt en svært rimelig måte å holde hjemmet rent, men beveger seg fra en tradisjonell støvsuger for første gang kan være ganske forvirrende. Vi har opprettet dette kjøpe guide til å hjelpe deg med å finne ditt aller første robot støvsuger.

Vi har spesielt fokusert på toppen robot støvsugere for $100-$500 og har forklart hvordan hver modell sammenligner og hva opplevelsen du får på forskjellige pris poeng.

Forhåpentligvis, etter den tid du er ferdig med å lese denne artikkelen, vil du være mye mer kunnskapsrik om robot støvsugere og du vil være klar til å gjøre ditt første kjøp.

Ecovacs Deebot Ozmo 930 – $463.99

Oversikt: Ikke bare støvsugere, men også mopper. Kraftig sensorer som kan oppdage når og hvor du skal mopp. Bruk appen til å begrense hvor roboten renser. Alexa kontroll tilgjengelige.

Starter på den høye enden, vi har Ecovacs Deebot 930. Ecovacs er en meget anerkjent merkevare i dette rommet og de har en rekke ulike produkter til ulike prisområdene. Med Ozmo 930, du er i hovedsak får den beste Ecovacs har å tilby.

Funksjonalitet i Deebot Ozmo 930 starter med laser-baserte kartlegging. Med dette, Ozmo 930 kan kartlegge din plantegning og finn ut hvor det er behov for å unngå.

Sensorer har blitt bygget for å automatisk unngå vegger eller drops, også, så du trenger ikke å bekymre deg hvis du er rengjøring i nærheten ømfintlige områder eller ved siden av et sett med trapper. Du kan også legge til grenser for å plantegning via Ecovacs app, bare i tilfelle det er områder du ønsker roboten til å unngå.

Deebot Ozmo 930 også adaptiv etasje sensing – den kan oppdage hva som gulvmateriale det er for tiden på. Med denne informasjonen, kan avgjøre om det er behov for å bare støvsuger eller mopp og støvsuger samtidig. Ja, hvis du ikke visste det allerede, Deebot Ozmo 930 kan også mopp gulv samtidig som det renser.

Vann pumper og sensorer har blitt installert sammen med vakuum for å sikre at dine hardt gulv er skinnende rent og støvfritt.

Deebot Ozmo 930 også har Alexa talestyring funksjonalitet, slik at du kan stoppe, starte, eller lade roboten med talekommandoer. Snakker av-lading, vil du være i stand til å få opp til 100 minutter kjøretid før Deebot Ozmo 930 må lades opp igjen.

Neato Botvac D80 Robot Støvsuger – $319.99

Oversikt: Kraftig alternativet for å automatisere din rengjøring, Plukker opp skitt, støv og dyrehår med letthet. Bruk inkludert barrierer for å begrense hvor roboten støvsuger kan rengjøre.

Neste opp, vi har Neato Botvac D80, noe som er et skritt ned i form av priser fra Ecovacs Deebot Ozmo 930. Ofre noe er gjort, men for det meste, er du fortsatt får en meget høy kvalitet robot støvsuger.

Du mister Alexa talestyring funksjonalitet og noen ekstra app basert kontroll, men

smart laser kartlegging er fortsatt brukes til å kartlegge utformingen av rommet automatisk. Når rommet ditt har blitt kartlagt, Neato Botvac D80 vil på en intelligent måte beregne den mest optimale banen mens rengjøring av rommet.

Når roboten har blitt satt opp for å kjøre gjennom en bestemt rute, alt du trenger å gjøre er å trykke på start-knappen og Botvac D80 vil kjøre ruten sin og deretter gå tilbake til ladestasjonen når den er ferdig.

Du kan også sette opp automatisk rengjøring tidsplaner, slik at du aldri trenger å tenke på rengjøring av rommet igjen. På en full lading, Neato Botvac D80 kan gå for 100 minutter.

Det er ingen mopping følger med Neato Botvac D80, men du får noen sterke børster og et vakuum som kan trekke hår og andre sta støv fra alle overflater. Du får også spesialtilbud på hoteller i grensen markører som kan brukes til å sikre Botvac D80 ikke gå utenfor et bestemt område.

iRobot Roomba 675 – $248

Oversikt: Billigere alternativ for appen og talekontroll via Alexa eller Google Assistent. Jobber hardere på gjenstridig smuss.

Roomba er kanskje det mest kjente navnet i robot støvsuger verden, men hvordan gjør sine mid-range Roomba 675 mat? Overraskende, ganske godt.

Det er ingen mopp inkludert, men kraftig vakuum system som sørger for at gulvene er klart fra skitt og rusk. Den intelligente sensorer bygget i la Roomba 675 til å jobbe hardere på mer gjenstridig smuss, og arbeidet rundt eller under møbler når det er mulig.

Kanten-feiing børste er også gode på å få smuss fra hjørnene av rom. Du har også 90 minutter av ladetid, som ligger bare 10 minutter mindre enn de nevnte alternativer.

I motsetning til den Neato Botvac D80, iRobot Roomba 675 har talestyrt støtte via Google-Hjelperen eller Amazon Alexa, og iRobot HJEM app gjør det langt enklere å stoppe, starte eller planlegge rengjøring.

Du ikke gå glipp av den virtuelle veggen barrierer som kommer med Neato Botvac D80 eller dyrere Roomba-modellene, så hvis du trenger å delen av bestemte områder, er du ute av lykken.

Imidlertid, hvis du har et regulert område, iRobot Roomba 675 kan lett bli et egnet og mer rimelig alternativ til Neato Botvac D80.

eufy Øke IQ RoboVac 11S – $169

Oversikt: Billig alternativ med stor rengjøring, elektronisk kartlegging og planlegging. Noen ganger går inn i problemer, eller savner områder.

For kun kr 169, du får en overraskende grad av funksjonalitet fra eufy Øke IQ RoboVac 11S. Akkurat som de andre modellene i denne artikkelen, RoboVac 11S vil automatisk kartlegge rommet og gå gjennom en rutinemessig rengjøring. Når rengjøringen er fullført, vil den gå tilbake til ladestasjonen. Hver belastning gir 100 minutter kjøretid.

Denne modellen spesielt er også gode på å komme under de fleste møbler, og for det meste kan unngå vegger og drops. Når det kommer til ytterligere tilpasning, for eksempel, å legge til virtuelle barrierer eller egendefinerte ruter, taper du.

Det er ingen medfølgende app, og du får ikke talestyring. Du får en medfølgende IR-fjernkontroll for å styre vakuum fra en avstand.

På toppen av dette, selv om det teknisk sett kan kartlegge din rommet, det kan ofte bli litt tapt, noe som betyr at det kan ta flere renser før det blir alle steder i et rom. For $169, det er forståelig at programmering er ikke så top notch som dyrere modeller.

Heldigvis, hvis det går inn i noen store problemer, vil det stoppe rengjøring og begynne å pipe for å varsle eieren at det er behov for assistanse. Totalt sett er dette en billig og munter alternativ som gir en rimelig grad av funksjonalitet.

Oppsummering

Takk for at du leser gjennom vår liste på toppen robot støvsugere for $100-$500. Hvilke av disse forslagene tar din interesse? Hvis du har noen spesifikke spørsmål om noen av disse modellene, legg igjen en kommentar og jeg vil komme tilbake til deg.