watchOS 5.1.2 Finns Idag, Tar EKG och Oregelbundna Hjärtslag Upptäckt

0
89

En av de enastående funktioner i Apple-Klocka Serie 4 är dess förmåga att utföra ett EKG (elektrokardiogram). Det är den första konsumentprodukt för att göra detta, men den funktionen inte var tillgänglig från början. Idag, det är det.

EKG-funktionen är utformad för att “fånga hjärtrytmen i ett ögonblick då de upplever symtom som snabb eller överhoppade hjärtslag och bidrar till att ge viktiga data till läkare”, som skulle kunna rädda många liv.

Medan EKG-funktionen är för Serie 4, alla Apple-Klocka kommer att kunna upptäcka oregelbunden hjärtrytm och informera användaren om att något kunde vara fel med 5.1.2 uppdatering. Igen, skulle detta kunna rädda liv, eftersom det kan hjälpa användare att fånga problem innan de blivit allvarliga.

RELATERAT: Vad Är Ett EKG, och Hur Fungerar Det I Den Nya Apple-Klocka?

Alla EKG-information lagras säkert i Hälso-app för enkel delning med din läkare, medan oregelbunden hjärtrytm funktionen är endast på klockan.

watchOS 5.1.2 rullar ut idag till alla Apple-användare Titta på.

via Apple