OnePlus 6T Review: ik geef Toe

0
83

Virtuele Realiteit is hard werken aan de toekomst van gaming, maar de aparte apparaten zijn nog steeds een beetje te duur. Gelukkig kunt u de ervaring van de vreugde van het VR-door het koppelen van uw mobiele telefoon met een betaalbare hoofdtelefoon.

De Beste Grote Thermoses En Geïsoleerd Growlers Voor Warme En Koude Dranken
door Andrew Heinzman op 5 December 2018

Soms, het enige dat je mist voor een groot evenement is een gigantische, temperatuur-gecontroleerde container. Hoe ga je om met de hand uit verse koffie, soep, bier of wijn tot een groep zonder een grote thermos of geïsoleerde growler?

De Beste Laptops Met Een Lange Levensduur Van De Batterij
door Michael Crider op 5 December 2018

Uw laptop kan worden van de coolste ultraportable, afneembare, cabriolet, whatchamacallit-in staat zijn ding op het blok. Maar dat betekent niet dat een partij als de batterij sterft halverwege een e-mail. Dit zijn de langst blijvende laptops op de markt.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

OnePlus 6T Review: ik geef Toe

Cameron Summerson | @summerson | 6 December 2018December 6, 2018

Waardering:
7/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $550

Nu Kopen

Hier is Wat We Willen

 • Krankzinnig waarde
 • Bouw van uitstekende kwaliteit
 • Uitstekende display

En Wat We niet

 • Alinea camera
 • Niet waterdicht
 • Geen draadloos opladen

Wanneer het gaat om Android-fabrikanten bieden krankzinnig bang voor je buck, OnePlus is vaak aan de top van die lijst. Het bedrijf nieuwste handset is de 6T, een iteratief update van zijn voorganger, maar een krachtpatser toch.

Dit is mijn eerste keer dat de herziening van een OnePlus telefoon—en terecht, gezien de problemen die ik heb gehad met het bedrijf in het verleden. Maar net als alle bedrijven, OnePlus had groeipijnen (veel van hen, in feite), maar het lijkt erop dat het eindelijk “volwassen” zo te zeggen. Dit bedrijf is verre van degene die begonnen door de lancering van een campagne vraagt gebruikers u smash hun telefoons slechts voor een kans om een nieuwe te kopen. Neen, OnePlus lijkt een volwassen bedrijf met een meer volwassen outlook.

Gezien de schijnbare verschil in het bedrijf op dit punt, ik dacht dat het was het eindelijk tijd om een kijkje te nemen in wat het te bieden heeft met het 6T. Dit is een veel telefoon voor het geld, en nu OnePlus moet worden over meer mensen op de radar, het is alleen zinvol om de vraag te beantwoorden: moet je deze telefoon kopen?

Specs en Prestaties: Snel, Sneller, Snelst

Deze telefoon begint bij € 550, dat is een kleine prijs voor alles wat het te bieden heeft. Als u niet vertrouwd bent, hier is een snelle blik op het reilen en zeilen op grond van de OP6T kap:

 • Processor: Qualcomm Snapdragon 845
 • RAM-geheugen: 6GB of 8GB
 • Opslag: 128GB of 256GB
 • Display: 6.41-inch Optische AMOLED @ 2340×1080 (402 ppi) w/ “teardrop” notch
 • Camera ‘ s: 16MP belangrijkste achterste camera/20MP secundaire, 16MP camera aan de voorkant
 • Poorten: USB-C
 • Hoofdtelefoon Aansluiting: Nee
 • Batterij: 3,700 mAh
 • Fingerprint Sensor: In-display
 • Connectiviteit: Wi-Fi a/b/g/b/ac, 2.4 GHz/5 ghz; 2×2 MIMO; Bluetooth 5.0; NFC, AT&T, Verizon en T-Mobile ondersteunen
 • Kleuren: Midnight Black, Spiegel Zwart
 • Prijs: $549-$629 (afhankelijk van de configuratie)

Dat is vrij veel het grootste deel van wat je weten moet, maar als je jeuk voor alle bloederige details, die kunnen jullie vinden op de 6T de pagina met Technische Specificaties.

Met de beste specs op de markt nu, deze telefoon vliegen. Mijn review unit is de Midnight Black model met 8 gb RAM en 128 gb opslag (die verkoopt voor $580), en het is nog niet te laat wil zijn voor alles in de prestaties van de afdeling. Het is een absoluut beest.

Maar dat is wat u verwacht van een vlaggenschip telefoon deze dagen, toch? Smartphones zijn op een punt waar we niet over praten en ze uit te voeren meer—niet omdat het niet belangrijk is, maar omdat het impliciet. Een vlaggenschip telefoon moet een snelheidsduivel. Het moet doen wat u wilt en nodig hebt om te doen zonder zo veel als een hik. Het mogen overtreffen van verwachtingen.

Goede prestaties niet verkopen telefoons meer. Het is een vereiste.

En de OP6T levert op die eis in schoppen.

Bouwen en Hardware: Goed, Maar Mist een Aantal Belangrijke Eigenschappen

Je zou verwachten dat een $550 telefoon niet de pasvorm en afwerking van een $900+ telefoon, maar dat is waar je het mis—de OP6T voelt geweldig. En het ziet er verdomd goed ook. Zoals ik hierboven vermeld, wordt mijn review unit is de Midnight Black model, die is gewoon absoluut strak als de hel. Flat black is één van mijn favoriete kleuren voor hardware zoals het is, en de OP6T levert een verdomd leuk uitziende telefoon met een strakke, matte afwerking. Zo schoon.

Het grootste probleem dat ik heb gevonden bij de bouw is dat het glad zonder een case. Dat kan niet waar zijn voor de Spiegel Zwart model, dat is glossy en kan een beetje meer kleverigheid, maar het is waar voor het model dat ik heb. Gelukkig OnePlus heeft een aantal killer first-party geval mogelijkheden, dus je bent in geluk. Ik ben momenteel met behulp van de “Beschermende Case” (wat een naam hè?) in Zandsteen. Het is super stroef en zeer minimaal. Ik over het algemeen niet als gevallen, dus voor zover ze zijn betrokken, deze is vrij groot.

Links: De achterkant van de 6T; Rechts: de “Beschermende Case” in Zandsteen

Dus ja, over het algemeen is het een goede bouw. Alles is stevig als een rots, en er is niets om over te klagen. Het is, echter, het ontbreekt een belangrijke functie die ik denk dat het moet worden op alle vlaggenschepen in 2018 (en daarbuiten): de waterdichtheid. De OP6T is niet waterbestendig of waterdicht—althans volgens de OnePlus website. Het is nooit expliciet dat de telefoon is niet waterbestendig, maar het zoeken naar het woord “water” geen resultaten oplevert—dat betekent gewoon dat het geen soort van bescherming tegen het water. Want als dat zo was, zouden ze, weet u, praat erover.

De keen-eyed onder u waarschijnlijk opgemerkt dat de ondertitel luidt:”features”—als in het meervoud. Meer dan één. Er is slechts één andere functie hardware dat ik het gevoel dat de OP6T zou hebben gehad om het nog mooier: draadloos opladen. Maar hey, dit is een $550 telefoon met hetzelfde binnenwerk (of in sommige gevallen beter zijn) zoals de meeste moderne vlaggenschepen. Ze snijdt een aantal hoeken om de kosten naar beneden. In dit geval, waterdicht en draadloos opladen wanneer deze hoeken. Tenminste, ze zijn dingen die de meeste mensen nog steeds van mening dat “optioneel”—althans voor het moment.

Al gezegd dat het 6T heeft wel een aantal unieke hardware-functies, zoals de weergave-embedded vingerafdruk scanner. Hoewel het niet de eerste van zijn soort, het is een van de eerste die we hebben gezien in een telefoon die zo algemeen beschikbaar. In mijn ervaring met de 6T ‘ s vingerafdruk scanner tech, het is slechts zo nauwkeurig als andere recente vingerafdruk lezers, zij het wat trager. Op de persconferentie voor de telefoon, OnePlus sprak tot hoe snel de 6T ‘ s in-display-scanner is, dat is waar de meeste van de tijd. Nog steeds, het is niet zo snel als het ontsluiten van mijn Pixel 2 XL met de vingerafdruk scanner, maar het is ook niet zo traag dat ik er geen gebruik van wilt maken. Voor het grootste deel, mijn ervaring met de 6T ‘ s vingerafdruk scanner is goed, maar ik heb meer exemplaren van het niet werken dan ik ooit met een andere Android-toestel in de afgelopen jaren. Dat nemen voor wat het waard is.

Ook voor wat het waard is, zou ik eerder een aan de achterzijde gemonteerde vingerafdruk sensor op de 6T als dat betekende dat het verlagen van de kosten van materialen genoeg om toe te voegen waterdicht maken of het draadloos opladen zonder het verhogen van de prijs van de telefoon—just my two cents.

Ten slotte wil ik het hebben over de display voor een tweede. Er zijn meldingen geweest van een aantal funky stuff met het scherm op de 6T, maar ik heb niet ervaren dat iets van de soort op de mijne. Het display is waarschijnlijk één van de hoogtepunten van de telefoon. Het ziet er geweldig uit, maar nogmaals, dat onderdeel moet zijn voor de cursus op een 2018 vlaggenschip telefoon.

Software: Android, maar Iets Anders

Android is uniek in dat de fabrikanten mogen bijna doen wat ze willen—dat betekent het aanpassen aan het gevest als Samsung of het verlaten van het bestand als dat van een Pixel. OnePlus valt ergens in het midden met haar versie van Android, genaamd OxygenOS, het houden van een meestal stock voelen, maar biedt nog steeds een behoorlijke hoeveelheid extra aanpassingen.

Op het oppervlak, het uiterlijk en de werking veel op stock Android. De launcher is van OnePlus’ eigen variant en is niet verschrikkelijk, zo ver als fabrikant starters gaan, met een vrij standaard set van functies en aanpassingen langs voor de rit. U kunt bijvoorbeeld het instellen van een aangepaste icoon pakketten of stel de kennisgeving stippen. De eerste pagina van de launcher is wat OP oproepen van de “Plank” en dient als een soort catch-all voor uw digitale leven—Memo ‘ s, snelle toegang tot contacten, favoriete apps, het gebruik van het apparaat, het lidmaatschap kaarten en andere widgets kunnen worden toegevoegd. Het is een beetje zoals Apple ‘ s Vandaag-scherm, gemengd met een aantal Android-flare. Het is een goed idee, maar ik vond het niet bijzonder nuttig. Ik persoonlijk veel liever Google Ontdek pagina er in, zoals op de Pixel Launcher.

 

Links: De “Plank”; Midden: Notch “geactiveerd”; Rechts: Notch “disabled”

Het menu Instellingen is waar vindt u de meeste van de wijzigingen en optimalisaties aangeboden door OxygenOS, hoewel er niet een overweldigend aantal van de opties hier. U kunt bijvoorbeeld het aanpassen van de batterij vermelding in de status bar naar uw wens, met zowel een bar en een cirkel opties beschikbaar. Andere aanpassingen voorbeelden zijn onder meer de optie voor het uitschakelen van de groef als u wilt (dit is erg cool), evenals het wijzigen van de menu-en accentkleuren. Ik vind de visuele opties op OxygenOS worden net genoeg—hiermee kunt u het aanpassen van de grotere visuele opties in het OS zonder dat het overweldigend. Het zorgt voor een goede balans tussen voorraad en persoonlijk.

Maar het gaat niet alleen over uiterlijk. OnePlus biedt drie verschillende navigatie-opties op de 6T: de traditionele back-home-recenten navigatie, Google gestreng navigatie met gebaren (zoals te zien op de Pixel 3), en OnePlus’ nemen op bewegingen, dat is een van de betere opties die momenteel beschikbaar zijn op Android. U bent vrij om te gebruiken wat je wilt, en de overgang tussen de drie is vrij naadloos.

Er is ook een sectie in de Instellingen voor “Hulpprogramma ‘ s”, dat is waar je de rest van OP de functies die passen niet ergens anders. Gaming-modus, parallel apps gepland, pocket-modus, en een snelle start zijn hier allemaal en kan niet worden dingen die je interessant vindt. Nogmaals, veel van deze functies die we gewend zijn uit niet-Google-telefoons, maar ze zijn ook weggestopt uit de weg als je niet wilt dat ze. Zoals ik reeds vermeld heb, OnePlus doet een groot werk van het aanbieden van aanpassingen die uit het verblijf van de weg gebruik ze als je wilt, ze negeren als je het niet doet. De balans in OxygenOS is nagenoeg perfect is voor zowel Android puristen en degenen die willen een beetje meer pzazz van de OS.

Voordat we gaan praten over software, wil ik ingaan op de 6T ‘ s “face unlock” functie. Het sorteren van de hoeken zich als een FaceID kloon, en terwijl het de snelste face unlock ik ooit heb gebruikt op een Android-telefoon (serieus, het is waanzinnig snel) het is de moeite waard te vermelden dat het niet een echte biometrische optie en zal niet werken met secure apps zoals bank of Google Betalen. Apple maakt gebruik van de IR dot projectie voor FaceID, en Samsung paren zijn face unlock optie met iris te scannen, zowel van die controleren of biometrische data voor betere beveiliging. Face Unlock op de 6T is niets meer dan een betere versie van Android is over het algemeen slecht “vertrouwde gezicht” functie en mag niet worden gebruikt als een exclusieve middel van het beveiligen van uw telefoon.

Camera: Ehhhhhhh

Vergeet niet eerder toen ik zei dat het een $550 telefoon gaat een aantal tekortkomingen? Goed, de camera is nog een ander op de 6T. Begrijp me niet verkeerd—het is een uitstekende camera voor de kosten van de telefoon. Maar in vergelijking met high-end telefoons, zoals een nieuwe Pixel of iPhone, maar het is niet het einde. En hoewel ik normaal niet zou overwegen het vergelijken van een telefoon die kost bijna twee keer zoveel, de 6T positioneert zich als een vlaggenschip niveau van de telefoon, dus ik denk dat het een eerlijke vergelijking.

 

In mijn gebruik van de telefoon, de prestaties van de camera is gewoon goed. Het was weggespoeld en overdreven verzadigd lijken op anderen. Portret-modus als u de camera aan de voorkant is zwakker dan elke andere telefoon die ik heb geprobeerd (het is beter als u de achterste camera ‘ s al omdat er twee).

Links: Zonder Portrait-Modus; Recht; Met Portret Modus. Opmerking de vervaging van mijn shirt en de over het algemeen zwakke bokkeh anders.

Over het algemeen is het niet een geweldige camera. Het is niet verschrikkelijk door alle middelen zal de klus te klaren als je het nodig hebt, maar weet dat je kunt krijgen een betere camera in een telefoon (maar het kost je heel wat meer). Zoals ik al zei, voor het geld is het een goede camera.

Levensduur van de batterij: Groot, maar Niet de Beste

Na de komst vers van de maand met de iPhone XR, was ik verwend door de krankzinnige levensduur van de batterij. Ik had wat tijd door te brengen komt terug naar de aarde met de 6T en wennen aan Android-niet-zo-goede batterij weer.

Nu, laat me iets duidelijk: “niet-zo-goed” betekent niet “slecht.” De OnePlus 6T en heeft waarschijnlijk de beste levensduur van de batterij van deze omvang Pixel (die ik heb gebruikt, hoe dan ook)—ik niet eens op te laden de meeste nachten. De incidentele hobbel van de aangesloten Android-Auto elke keer als ik ergens was genoeg om me door de meeste dagen, en ik heb alleen nodig om het te gooien op een lader ‘ s nachts een aantal keer per week.

 

Op dit exacte moment, mijn 6T review unit zit op 53 procent met meer dan vier uur aan het scherm op tijd sinds de laatste volledige betaling. Dat laatste beetje moet worden opgemerkt, omdat de telefoon is opgeladen in de auto een beetje gisteravond weer, niet genoeg om het te vullen, dat wel. Misschien een 10 procent bult of zo.

In andere woorden, de levensduur van de batterij is niet iets wat je moet zorgen over te maken met de 6T. Tenzij u gebruik maken van de absolute snot uit je telefoon elke dag, zult u goed.

Conclusie: het Vlaggenschip van de Prestaties voor de Helft van de Prijs

Als het erop aankomt om het, het is erg makkelijk om te roepen: dit is de beste telefoon die je kunt kopen voor het geld. Voor $550, zult u niet de telefoon iets anders deze goed, deze snelle, of dit aantrekkelijk. Zeker, het heeft een aantal nadelen zoals de mè camera en het ontbreken van het waterdicht maken—maar voor dit bedrag, dat is niet een grote deal.

De bottom line is dit: als je minder dan $600 te besteden en wil een nieuwe telefoon, gewoon kopen deze. U zult er geen spijt van.

Beoordeling: 7/10
Prijs: $550

Nu Kopen

Hier is Wat We Willen

 • Krankzinnig waarde
 • Bouw van uitstekende kwaliteit
 • Uitstekende display

En Wat We niet

 • Alinea camera
 • Niet waterdicht
 • Geen draadloos opladen