De Beste VR-Headsets Voor Uw Telefoon

0
95

Virtuele Realiteit is hard werken aan de toekomst van gaming, maar de aparte apparaten zijn nog steeds een beetje te duur. Gelukkig kunt u de ervaring van de vreugde van het VR-door het koppelen van uw mobiele telefoon met een betaalbare hoofdtelefoon.

De Beste Grote Thermoses En Geïsoleerd Growlers Voor Warme En Koude Dranken
door Andrew Heinzman op 5 December 2018

Soms, het enige dat je mist voor een groot evenement is een gigantische, temperatuur-gecontroleerde container. Hoe ga je om met de hand uit verse koffie, soep, bier of wijn tot een groep zonder een grote thermos of geïsoleerde growler?

De Beste Laptops Met Een Lange Levensduur Van De Batterij
door Michael Crider op 5 December 2018

Uw laptop kan worden van de coolste ultraportable, afneembare, cabriolet, whatchamacallit-in staat zijn ding op het blok. Maar dat betekent niet dat een partij als de batterij sterft halverwege een e-mail. Dit zijn de langst blijvende laptops op de markt.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste VR-Headsets Voor Uw Telefoon

Andrew Heinzman | @andrew_andrew__ | 6 December 2018December 6, 2018

Virtuele Realiteit is hard werken aan de toekomst van gaming, maar de aparte apparaten zijn nog steeds een beetje te duur. Gelukkig kunt u de ervaring van de vreugde van het VR-door het koppelen van uw mobiele telefoon met een betaalbare hoofdtelefoon.

Premium VR-toestellen, zoals de HTC Vive of Oculus Rift zijn echt geweldig. Gecombineerd met een goed spel het is een ongelooflijke en meeslepende ervaring. Het ding is, moet u over een krachtige computer te gebruiken die dure apparaten. Dus hoe ga je over het ervaren van de wereld van VR zonder te laten vallen een halve grand? Je zou kunnen pakken en een telefoon VR headset.

Telefoon VR headsets hebben de neiging om te draaien vrij goedkoop in vergelijking met de eerder genoemde premium-items (en de goedkoopste opties gaan vaak te koop voor € 10, – of minder). Ze zijn geweldig kleine apparaten voor het ervaren van VR voor de eerste keer, en bijna alle telefoons werken met hen. Aan zulk een lage prijs, je zou denken dat telefoon VR headsets zou worden als overbodige speelgoed, maar ze zijn eigenlijk heel veel plezier. Plus, de bibliotheek van VR-films en-games voor telefoons is altijd groeien, dus een telefoon VR headset moet water over tot een speciale VR-apparaten zijn meer betaalbaar.

Helaas is het moeilijk om te weten welke telefoon VR headsets zijn de moeite waard de tijd van de dag, en het lijkt nog moeilijker te vertellen wat headsets op uw telefoon eigenlijk in passen. Dat is de reden waarom we hebben de tijd genomen om het vinden van de beste VR headsets voor ieders behoeften, van iPhone naar Android-gebruikers. Houd in gedachten dat al deze headsets hebben een instelbare lenzen, maar slechts een paar van hen zijn comfortabel om te dragen met een bril.

Samsung Gear VR & Controller ($97)

De Samsung Gear VR is gestold zich als een leider in de wereld van de mobiele telefoon VR, en voor goede reden. Het heeft een betere beeld kwaliteit dan de meeste VR-telefoon headsets, en het is de enige telefoon VR-headset is compatibel met Oculus films en games. De Versnelling VR wordt geleverd met een super cool en eenvoudige controller die een extra laag van onderdompeling tot een gaming-ervaring, die goed in de smaak bij het afspelen van de gedetailleerde Oculus games.

Natuurlijk, de Versnelling van de VR kan alleen worden gebruikt met de Samsung telefoons. Het is een beetje een bummer, maar het beperken van de Versnelling VR voor Samsung toestellen die hen in staat stelt om betere prestaties te optimaliseren. iPhone-bezitters hebben nog een heleboel opties, maar alleen de Versnelling VR is compatibel met Oculus games.

Als je na te denken over het vallen van bijna $100 op een VR-headset dan moet je waarschijnlijk snel een kijkje nemen op de Oculus Gaan. Het is een standalone apparaat dat niet hoeft uw telefoon te werken, maar het kost ongeveer $80 meer dan de Versnelling.

Kopen op Amazon

Google Daydream Bekijken En Externe ($41)

De Google Daydream is uitgegroeid tot een gevierd telefoon VR headset voor het stijlvolle, lichtgewicht design en gebruiksgemak. U kunt passen bijna elke telefoon binnenkant van de Dagdroom, als ze aan de voorkant met een elastische sluiting. Dat gezegd zijnde, zult u waarschijnlijk te maken met een aantal lichte lekkage als uw telefoon is te groot. Net als de Samsung Versnelling kunt u comfortabel dragen van uw bril tijdens het gebruik van de Dagdroom.

Helaas, de Google Daydream apps niet compatibel met iPhones, maar andere VR-apps op de iPhone werkt prima. En hoewel dit een premium apparaat, kunt u niet gebruiken voor het afspelen van Oculus films of games.

Er zijn headsets die hetzelfde doen als de Google Dagdroom voor minder dan $30, – en u kunt gebruik maken van de Google Daydream apps met die andere headsets. Echt, de Dagdroom is het beste als je een Pixel telefoon, want het is eigenlijk geoptimaliseerd voor het apparaat.

Kopen op Amazon

D-Scope Pro Google Kartonnen Kit ($14)

Jaren geleden, de Google Kartonnen was een leider in de wereld van telefoon VR headsets. En het is nog steeds een groot stuk van hardware—als u een compatibele telefoon. Nieuwere telefoons hebben de neiging te worden te groot voor de karton, maar je weg kan komen met iets dat de grootte van een Galaxy S6 of de iPhone 6 (of kleiner). Als je geïnteresseerd bent in een Google Karton, dan moet je eigenlijk kopen in de D-Scope Pro Google Kartonnen Kit, die is een stuk gemakkelijker in het gebruik en een paar dollar goedkoper dan de officiële Google Karton.

Nogmaals, als je nog aan het schommelen een kleine of relatief oude apparaat (ik heb nog een S6, geen schande is) dan is de D-Scope Pro Google Kartonnen Kit zal de klus te klaren voor u op een belachelijk goedkope prijs. Aangezien veel van de VR apps werden gebouwd rond het Karton, u hoeft niet zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen of verwarrend zijn set-ups. Je kon grijpen van een smartphone, gaming controller om mee te gaan met dit apparaat, maar er is eigenlijk een beetje knop ingebouwd in de hoofdtelefoon, dus dat is aan u.

Kopen op Amazon

DESTEK V4 VR Headset ($25)

De DESTEK V4 VR headset is een andere goedkope telefoon VR product, maar het is een beetje meer moderne en krachtiger is dan de Google Karton. Voor een, het past moderne apparaten zo groot als de iPhone X of Opmerking 9, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je telefoon, die onverenigbaar is. Aangezien het is gemaakt van zachte materialen en harde kunststoffen, de DESTEK hoofdtelefoon blokkeert de meeste lichte lekkage en zitten comfortabel op uw hoofd. Het apparaat is inarguably onhandig en lomp, maar het voelt goed voor een dergelijke grote, goedkope hoofdtelefoon.

Echt, de DESTEK V4 headset is een geweldige optie voor mensen die willen een hoge kwaliteit telefoon VR headset voor een betaalbare prijs. Het concurreert met de kwaliteit van de Samsung Gear VR en de Google Dagdroom, en het land relatief dicht bij de mark. De DESTEK komt niet met een controller, maar er is een Google-Karton-like-knop ingebouwd in de zijkant van de headset. Natuurlijk kunt u altijd een pak van een goedkope smartphone gaming controller voor ongeveer $10.

Kopen op Amazon

Samenvoegen VR Bril ($30)

Als u op zoek bent naar iets dat is geweldig voor kinderen, makkelijk schoon te maken, en super zacht, dan moet je een kijkje nemen bij het Samenvoegen van de VR-Bril. Het is een telefoon VR hoofdtelefoon die is voorzien van een leuk educatief hulpmiddel voor kinderen, maar het kan worden aangepast om te passen op een volwassen hoofd, en het kan iets te doen dat van een gewone telefoon VR headset kunt doen. De Samenvoeging past op de meeste telefoons, zelfs telefoons groter dan een iPhone 6+. En omdat het is gemaakt voor kinderen, weet je dat het Samenvoegen headset is duurzaam. Het Samenvoegen van de VR Bril zijn ook compatibel met het Samenvoegen Kubus, een educatieve AR apparaat dat zijn eigen unieke games en educatieve video ‘ s.

Nogmaals, het Samenvoegen VR brillen zijn zeer geschikt voor zowel kinderen en volwassenen. De kwaliteit is vergelijkbaar met de DESTEK headset, maar het is een stuk comfortabeler, en het komt in een aantal hippe kleuren. Deze headset zou een geweldig cadeau voor een kind, of zelfs voor jezelf. Net als andere budget-headsets, de Samenvoeging komt niet met een afstandsbediening. Je zou kunnen kopen van een smartphone, gaming controller voor ongeveer $10, of gewoon gebruik maken van de knoppen die zijn geïnstalleerd op de top van het apparaat.

Kopen op Amazon