U Kunt Nu Instellen op een Vertraging in de Alexa Routines

0
86

Alexa Routines zijn een geweldige manier om het automatiseren van allerlei acties rond het huis in een keer, maar dankzij een veel gevraagde nieuwe functie kunt u nu een pauze toevoegen aan bepaalde acties in deze Routines.

GERELATEERD: het Instellen van Alexa Routines voor het Besturen van Meerdere Smarthome Apparaten tegelijk

De nieuwe functie heet te Wachten, en het laat je toe voor een time-delay of een hele Alexa Routine of slechts een bepaalde actie binnen een Alexa Routine.

Als voorbeeld, ik kon vertellen Alexa “Goede morgen” nadat ik wakker, die vervolgens zet de verwarming in mijn kantoor aan huis. Echter, sinds ik zal gebruik maken van het toilet en pak wat koffie ten eerste, ik kan het toevoegen van een vertraging, zodat de verwarming niet ingeschakeld totdat het na een paar minuten zijn verstreken.

Om dat mogelijk te maken, open de Alexa app en het maken van een nieuwe routine of het bewerken van een bestaande. Wanneer u een actie toevoegen, kunt u kiezen “Wait” uit de opties. Van daar, kies een lengte van tijd (minimaal één minuut).

Na dat, het regelen van de Wacht actie in de volgorde die u wilt. Dus als je wilt de hele Alexa Routine te worden uitgesteld, voeg het toe als de eerste actie in de lijst, maar als je wilt dat de routine uit te voeren was instant acties en vervolgens vertraging van andere acties, plaats het in het midden van hen.

via CNET