Office Design Leda Talar Flytande Design Engagemang för Microsoft-Programvara och Hårdvara

0
84

Tidigare denna vecka, design leder Microsofts Office-teamet pratade om den kommande ikonen förändringar i både Office och Windows. Nu ser vi hur lagen på Microsoft arbetar tillsammans för att ta Flytande Design till fler produkter.

I en intervju med The Verge, Office Design Leda John Friedman i detalj hur Windows, Office, och även Ytan team arbetar tillsammans, för att ringa kommande gemensamma insatser för en “cross företagets ansträngningar.” Han sade att designen leder från Windows, Office, och Ytan “fungerar som en intern open source team”, vilket är ett intressant sätt att tänka på saker. De är internt dela med sig av alla tillgångar nu (som jag antar är något som de inte gjorde innan?) för en mer enhetlig strategi för att föra Flytande Desing till andra Microsoft-produkter.

Skulle du bli förlåtna för att de inte är helt bekant med Flytande Design som Microsoft lanserade förra året. Detta är företagets nya strategi till design och en som de är att vara noga med att släppa långsamt. I jämförelse med Metro UI, som pressades ut snabbt i ett försök att förena Windows och Windows Phone (liksom göra Fönstret större touch-vänlig), Flytande Design som är mer om en långsam roll för att få saker rätt första gången.

Medan själva intervjun är inte att tala, en stor detalj var inte gjort klart på alla: hur Flytande Design som gäller till Ytan. Friedman noteras att Windows, Office, och Ytan design leder arbetar tillsammans på detta—men Ytan är hårdvara, där Office och Windows-programvara. Det är möjligt att de arbetar tillsammans för att se till den hårdvara och mjukvara som ser bra ihop, särskilt för de företag som är märkta produkter (ni vet, som Yta).

Hursomhelst, det är klart att Microsoft tar design på mer allvar nu än någonsin för nu, som är det som säljer enheter.

via Väg