Den Bästa Stora Thermoses Och Isolerad Growlers För Varma Och Kalla Drycker

0
114

Ibland bara en enda sak som du saknar för en stor händelse som är en humongous, temperatur-kontrollerade behållare. Hur kommer ni att dela ut färskt kaffe, soppa, öl eller till en grupp utan en stor termos eller isolerade growler?

De Bästa Bärbara Datorer Med Lång Livslängd Batteriets Livslängd
av Michael Crider den 5: e December 2018

Din bärbara dator kan vara den coolaste ultraportabel, avtagbar, cabriolet, whatchamacallit-kunna sak på blocket. Men det betyder inte att en hel del om batteriet dör halvvägs genom ett e-post. Detta är den mest långvariga bärbara datorer på marknaden.

Den Bästa Smarta Lampor För Ditt Google-Hem
Craig Lloyd på den 4: e December 2018

Om du är i marknaden för en del smarta lampor för att utrusta ditt hus och vill ha dem för att fungera sömlöst med din Google-Startsida för den ultimata röststyrda light setup, här är de bästa alternativen att välja mellan.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Den Bästa Stora Thermoses Och Isolerad Growlers För Varma Och Kalla Drycker

Andrew Heinzman | @andrew_andrew__ | 5 December, 2018December 5, 2018

Ibland bara en enda sak som du saknar för en stor händelse som är en humongous, temperatur-kontrollerade behållare. Hur kommer ni att dela ut färskt kaffe, soppa, öl eller till en grupp utan en stor termos eller isolerade growler?

Stora thermoses och isolerad growlers är bra för stora händelser, som till exempel sport eller friluftsliv. De är också användbara för en lång dag på jobbet, eller för att få färskt kaffe till en personalfest. Ja, du kan hitta varma och kalla drycker eller mat på bara om någon bensinstation, men du kan spara en hel del pengar att föra drycker eller livsmedel från ett hem i en isolerad flaska. Eftersom de mest prisvärda stort dricksglas och isolerad growlers tenderar att vara mindre än $50, är det lätt att se hur de kan betala för sig.

Men vilken flaska skulle du välja? Tja, det är lättare att hitta en one-trick-pony än det är att hitta en stor termos som kan utföra många jobb. Till exempel, om du vill ha en stor behållare med varmt kaffe till det senaste genom ditt arbete dag, då kanske du vill ha en termos som har ett pip eller ett lock som fungerar som en kopp. Om du behöver ta med kallt, friskt öl på båten, då behöver du en growler som kan hantera trycket av en kolsyrad dryck. Men om du letar efter något som du kan använda till soppa, iskaffe, och öl, då du måste ta dig tid att överväga dina alternativ. Tack och lov, vi har hittat den bästa thermoses och isolerad growlers för en mängd olika behov, så du bör kunna hitta den flaska som är rätt för dig.

Termos I Rostfritt King 1.9 L Flaska ($33)

Om du kommer att få en termos, så varför inte ta en av de original? Termosen varumärke 1.9 L tumlaren är en slitstark utrustning som kan hålla din dryck varm eller kall i upp till 24 timmar. Detta är en särskilt bra tumbler för varma drycker och varm soppa, men det är inte alltid bra om du vill ta med kylda drycker till jobbet varje dag.

Eftersom denna termos kan bära en ton av kaffe eller soppa, det är viktigt att du kan kyla ner små portioner utan att kompromissa med temperaturen i hela tumbler. Det är därför denna Termos’ hela konstruktionen är uppbyggd kring åtgärder för att hälla. Termosen’ mössa fungerar som en kopp, så hälls vätskan kan kyla ner relativt snabbt och självständigt. Du behöver inte oroa dig för att din Termos förlora den temperatur när du dricker från den gemensamma jordbrukspolitiken-cup, eftersom flaskan har en propp som skapar ett vakuum tätning. Åh, och att proppen kan användas som ett pip när det är delvis skruvade, som är mycket lättare att hälla ur än Termos’ bred mun.

Igen, Termos varumärke termos med varm dryck. Om du försöker att få lite kall vätska för att fungera, som en iced te eller smaksatt vatten, då du kommer att känna dig förargligt. Mynningen på flaskan är alltför brett för att dricka ur direkt, och hålla kylda drinkar i small cap är en lite tafatt. Naturligtvis, du kommer inte stöta på några problem om du redan planerat på parceling ditt kall dricka i mindre koppar under dagen.

Köp på Amazon

Stanley Classic 1.9 L Vakuumisolerade Termos ($33.63)

Från design till funktion, Stanley termos är en klassiker. Det kommer alltid ha en plats i hjärtat hos kaffedrickare och skogschic-typer, eftersom den är slitstark, prisvärd och riktigt bra på isolerande vätska. Som Termos helt dricksglas, Stanley har ett lock som fungerar som en kopp, så du behöver inte ta med något extra behållare. Denna torktumlare har en propp som fungerar som ett pip när det är delvis skruvas.

Om du inte är ett fan av den gemensamma jordbrukspolitiken-cup, då kan du dricka direkt ur termosen. Den har en relativt liten mun, så att du inte kommer att sluta spilla dricka överallt. Bara hålla i minnet att syftet med den gemensamma jordbrukspolitiken-cup är att låta ett drickbart del av din dricka kall utan att kyla ner hela termos. Det är en bra idé när du bär en massiv 1.9 L termos. Om du drack ditt kaffe direkt från Stanley, så skulle du förmodligen bränna din mun.

Denna stora, 1.9 L Stanley termos är perfekt för varma eller kalla drycker på en camping resa, eller till och med arbete. Det är en prisvärd och beprövade klassiker som kan ta år av bruk och missbruk.

Köp på Amazon

Stanley Classic 1.9 L Vakuumisolerade Growler ($31.50)

Stanley termos är en klassiker, men den propp som kan vara lite irriterande, och det kommer inte alltid att hålla ditt kolsyrade drycker från att gå hemma (det kan även läcka om det är för mycket lufttryck). Om du vill ha en Stanley stil termos för din öl eller andra kolsyrade drycker, så ska du tänka på att ta tag i en Stanley growler. Det har en spärr-stil locket, som kan ta itu med lufttryck mycket bättre än en skruv på locket. För att inte nämna detta growler kostar ett par dollar mindre än den vanliga Stanley termos. Sedan Stanley growler kan hålla samma mängd vätska som Stanley termos, som par dollar kan vara värt att tänka på.

Naturligtvis, du vill förmodligen för att få några koppar med Stanley growler, eftersom den inte har ett lock som fungerar som en kopp. Du kan dricka direkt från growler, men den har ett brett locket, så det finns en chans att du skulle sprida din dyrbara öl överallt. Och om du råkar vara med denna growler för varmt kaffe (bra idé) du kommer att vilja ta en kopp och häll kaffet i första. Om du drack direkt från growler, så skulle du förmodligen bränna din mun (dålig idé). Verkligen, dessa är mindre olägenheter, och att de förmodligen inte kommer att fråga dig om du tar varma drycker på språng.

Köp på Amazon

DrinkTanks Vakuumisolerade 1,8 L Growler ($51.80)

Den DrinkTanks är en premie, tålig growler som kan hålla din öl (eller någon annan dryck) kolsyrat och temperatur-regulator. Medan Stanley growler har en liten spärr på locket, DrinkTank har en stor metall spärren att fullt ut omfattar toppen av flaskan. Om Stanley fungerar bra med en liten spärr, då vet du att DrinkTank är jätte spärren kommer att garantera färsk, kall öl.

Ärligt talat, en av de bästa sakerna med den DrinkTanks growler är att du kan koppla ihop den med en keg-cap tillbehör kit. Detta förvandlar din growler till en miniatyr fatet, vilket gör att dela enkelt och samtidigt hålla öl extra kyla och kolsyra. Även om du bara använder en odlare att hålla micro-brygger färskt i ditt kylskåp, möjlighet att använda din growler som ett fatet är ett komplett spel växlare.

Naturligtvis, vid $51 dollar, detta kan inte vara isolerad growler för alla. Du kan använda denna growler för mer än bara öl, men det är egentligen inte en mening med att spendera massor av pengar om du bara behöver en isolerad behållare för ditt kaffe eller hett vatten.

Köp på Amazon

VonShef Termisk 5 Liters Karaff ($49.95)

Detta är inte en termos eller en growler, men det kan göra samma jobb till ett mycket lågt pris… och det rymmer 5 liter vätska. Den VonShef termisk karaff är en massiv, rostfria behållare som kan hålla drycker varma eller kalla för 24 timmar. Det är ett bra verktyg för fester, möten eller stora camping resor. Och VonShef gjorda av endast 3 delar, så det är mycket lätt att rengöra.

Det är svårt att titta på en termisk karaff utan att tänka på kaffe. Men du realistiskt kan använda VonShef för precis vad som helst. Iced te, saft, varm choklad, eller en sprit-tung bål skulle fungera bra i ett av dessa karaffer. Du kan också använda den VonShef att hålla kokande vatten, som kan användas för instant nudlar eller te. Igen, denna karaff rymmer 5 liter, vilket är tillräckligt för att tjäna massor av människor. Naturligtvis, du vill inte sätta något kolsyrade i denna karaff, och det kan vara lite för stor för en 2-person camping resa (om du dricker ett par liter kaffe om dagen).

Köp på Amazon

Stanley Äventyr Vakuum Lerkruka 2.8 L ($41.89)

Thermoses har alltid påmint mig om soppa, men isolerad behållare har gjort en sakta krypa bort från en värld av mat. Tillverkarna har haft en hel del framgång med thermoses som är avsedd för kaffe, så är det logiskt att de är att sätta alla sina ansträngningar i vakuum förseglade sippy-cup stil lock för vuxna. Men tanken att du kan hålla maten varm utan el är fortfarande vagt revolutionerande, vilket är varför det är bra att se en produkt som Stanley isolerad lerkruka.

Detta är en enkel anordning som är lätt att använda och rengöra. Det består av två stora delar (locket och lerkruka), och det har bara en packning, som är tillräckligt stor för att hålla koll på när du rengör den. Eftersom detta 2.8 L ökenrävarna har en bred mun, det är lätt att sätta i mig så mycket mat som du tror att du behöver. Och det är verkligen allt som du har att göra — du behöver inte värma upp lerkruka före användning. Eftersom det skapar ett vakuum, tätning, du behöver inte oroa dig för att din mat blir konstigt eller mosig.

Människor med ett skarpt öga kan märka att Stanley ökenrävarna har några allvarliga klämmor. Tja, det beror på att det behöver för att kunna uthärda en hel del press när det är rykande heta bönor eller BBQ. Den har även en säkerhetsventil, i fall du kommer på en bergig klättra. Som sagt, kan du också använda denna lerkruka för att hålla det kallt, som glass, coleslaw, eller is.

Köp på Amazon