De Beste Sites voor het Delen van Video ‘ s (Openbaar of Privé)

0
97

Er was een tijd wanneer het delen van een video online was een zware klus. Deze dagen, het probleem is veranderd in het hebben van te veel opties. Of u wilt om een video te delen met de wereld, of alleen te laten zien aan je vrienden en familie, op de volgende websites zullen u helpen.

YouTube: De Beste Optie voor de Meeste Mensen

YouTube is ‘ s werelds grootste video sharing platform. Het is vrij gemakkelijk te gebruiken (veel video-apps zelfs ondersteuning voor het rechtstreeks uploaden naar YouTube), en u kunt video ‘ s delen publiekelijk of onderhands gratis.

Om een video te uploaden, moet u een Google-account en worden aangemeld bij YouTube. Op de top rechts van het scherm zie je de optie voor het uploaden van uw video.

Te klikken op de knop brengt u naar het volgende scherm. Vervolgens kunt u uw video-bestanden vanaf uw computer of sleep-en-drop de bestanden uploaden gebied.

U kunt ook video ‘ s uploaden particulier op YouTube als je dat wilt. De optie is niet rechttoe-rechtaan, dus laat het ons uitleggen. Als u klikt op de vervolgkeuzelijst die zegt “Openbaar” zie je vier opties.

De “Openbare” optie betekent dat de video die je upload zijn openbaar en worden weergegeven in YouTube zoekt naar de betreffende voorwaarden. De “Geplande” optie zorgt ervoor dat een video het openbaar, maar stelt de beschikbaarheid voor een specifieke datum en tijd.

Voor het houden van eigen video ‘ s, zijn er twee opties, en dit is wat ze betekenen:

  • Privé: Eigen video ‘ s kunnen alleen worden bekeken door mensen die u toestemming geeft. U kunt maximaal uit te nodigen tot 50 mensen via e-mail om de video te bekijken, en alleen zij in staat zal zijn om de video te bekijken. Zelfs als een van die leden deelden de video met iemand anders, die mensen niet in staat zouden zijn om naar te kijken, tenzij u ze heeft toegevoegd aan de lijst. Eigen video ‘ s ook worden niet weergegeven in YouTube zoeken.
  • Niet-beursgenoteerde: niet geregistreerde video ‘s zijn heel goed vergelijkbaar is met de openbare video’ s, maar worden niet weergegeven in de zoekresultaten van YouTube. Het is een goede optie als je hebt een video die u wilt delen met meer dan 50 mensen, maar willen niet dat het publiek struikelen over het te gemakkelijk.

De mate van privacy die u wilt instellen op elke video is uw keuze. U kunt het uploaden van uw video ‘ s in het openbaar, of het maken van een privé-collectie, alleen voor vrienden en familie.

Google Foto ‘ s: Eenvoudiger Delen, Goed voor een Gezamenlijke Albums

Google Foto ‘s is een uitstekende manier voor het delen van video’ s. Het voordeel van Google Foto ‘ s is dat het een meer eenvoudige interface dan YouTube en delen wordt makkelijker om via de mobiele telefoon. Het is zelfs mogelijk dat je video ‘s zijn al geupload naar de site als je een Google-Foto’ s van de gebruiker. De dienst ondersteunt ook de albums, die zowel voor foto ‘s en video’ s, waardoor het een uitstekende optie voor het delen van foto ‘s en video’ s samen.

Je kunt een video uploaden handmatig in of gebruik één van de video ‘s die op uw telefoon automatisch een reservekopie gemaakt, maar gedeelde albums geven u meer controle en ook andere mensen bijdragen aan het album dat de foto ‘s en video’ s van iedereen kan worden georganiseerd op dezelfde plaats.

Je begint met het creëren van een gedeeld album.

Op het volgende scherm, klik op het pictogram delen.

Op het volgende scherm, u zult het delen van het album met andere mensen met behulp van hun e-mailadressen. U kunt ook een deelbare link en stuur dat naar mensen voor in de plaats.

Met betrekking tot privacy, er zijn drie dingen die u moet weten over Google Foto ‘ s.

  • Albums of foto ‘ s delen kan worden benaderd door iedereen met de link. Het maakt niet uit van wie ze de link.
  • Binnen gedeelde albums, kunt u het uitschakelen van de optie voor laat andere mensen dragen.
  • Als u een gedeelde album privé in de toekomst, alle foto ‘s en video’ s, bijgedragen door anderen worden verwijderd uit het album.

Dus, Google Foto ‘s is niet zo veilig als YouTube als u video’ s waarvoor u de toegang wilt beperken. Maar, het kunnen combineren van video ‘s en foto’ s in albums is geweldig en laten van andere mensen bijdragen aan ze kan heel leuk zijn.

Facebook: Fantastisch zijn als U (of de Mensen die Je het Delen met) Zijn Reeds op Facebook

Een van de gemakkelijkste manieren voor het delen van uw video te uploaden naar Facebook. De meeste mensen hebben een Facebook-account, wat het gemakkelijk maakt om je video te delen met iedereen. Kies de Foto/Video optie in het post scherm voor het uploaden van de video. Standaard wordt de video ‘ s privacy-instellingen zal dezelfde zijn als die u hebt ingesteld voor uw berichten. Dus als je status updates worden alleen weergegeven naar uw vrienden, dan is uw video zal worden.

U kunt fine-tunen dit door het instellen van de privacy opties voor de afzonderlijke posten. Bijvoorbeeld, als u bent klaar om te posten in het openbaar op Facebook standaard, kunt u nog steeds plaats een eigen video door te klikken op het drop-down menu op dat bericht en het kiezen van een andere privacy-optie.

Als u twijfels hebt over die je in staat uw video te zien, Facebook heeft samen een handige gids die u door kunt gaan.

Als u dit te ingewikkeld, dan kunt u een Facebook-Groep en in plaats van het uploaden van uw video. Alleen de mensen die je accepteren als leden van de groep in staat zal zijn om de video ‘ s die u uploadt.

Vimeo: Goed voor Professionele Video ‘ s

Vimeo is een video-sharing platform vergelijkbaar met YouTube. Het verschil is dat Vimeo wordt over het algemeen gebruikt door professionele video-makers om hun werk te tonen. Maar, u kunt gebruik maken van Vimeo uploaden van uw home video ‘s of andere video’ s die je leuk vindt. Vimeo maakt geen advertenties, en wordt ondersteund door professionele makers die betalen een contributie voor het hosten van hun video ‘ s.

Er is een gratis plan, maar het komt met een aantal beperkingen. Bijvoorbeeld, je bent beperkt tot 500 MB uploads per week en 5 GB in totaal. U kunt ook geen gebruik maken van de gratis plan om video ‘s uploaden voor een bedrijf (en dat geldt ook voor video’ s met elke vorm van reclame). Betaald plannen die beginnen bij $7 per maand en kan oplopen tot $75 per maand. Gedetailleerde grenzen van de vrije plan worden vermeld in Vimeo help-documenten.

Vimeo ondersteunt ook de privacy-instellingen op de geüploade video ‘ s. Er zijn veel privacy opties, en de meeste van hen zijn beschikbaar, zelfs voor gratis leden, waaronder de mogelijkheid om het wachtwoord bescherm uw video ‘ s.

U vindt meer informatie over de privacy-opties op Vimeo overzicht pagina.

Cloud-Opslag: Goed, als Anderen voor het Downloaden van Video

Er zijn tal van aanbieders van cloud-opslag die u kunt gebruiken voor het delen van video ‘ s, zoals Google Drive, OneDrive, en Dropbox. Voor demonstratie, we Google Drive gebruiken als een voorbeeld.

Op alle opslag in de cloud platforms, is het idee achter het organiseren van uw video is hetzelfde. U kunt een map toevoegen video ‘ s aan, en vervolgens de map delen met de mensen die je wilt. U kunt afzonderlijke bestanden te delen, maar het hebben van een map is bijna altijd beter. In het geval van Google Drive, kunt u toevoegen video ‘ s naar een map en klik vervolgens op de pijl-omlaag naast de naam van de map te zien van het aandeel optie.

Vervolgens kunt u de map delen in drie manieren.

  • Publiek: De map zal worden geïndexeerd door Google, en iedereen op het web kunt vinden en bekijken.
  • Gedeeld met de geselecteerde personen: kunt U e-mailadressen van personen met wie u de map wilt delen. U kunt ook controle als ze kunnen meer mensen toevoegen aan de delen van het zwembad.
  • Gedeeld met een link: zo maak je een unieke link naar de map, en iedereen met toegang tot de link in staat zal zijn om de inhoud van de map. Rest van uw Google Drive-inhoud zal niet worden gedeeld.

Andere aanbieders van cloud-opslag kan behandelen delen anders, dus ga via hun documentatie zorgvuldig door om het verschil te begrijpen.

Een belangrijk ding om op te merken over het gebruik van opslag in de cloud is dat de meeste cloud providers niet laten kijken naar de video online. U en de mensen met wie je deelt de video met waarschijnlijk om de video te downloaden naar een computer of een mobiele telefoon en vervolgens kijken. Natuurlijk, als dat wat je wilt dat mensen in staat zijn te doen, dan is cloud-delen is een geweldige optie.

Image Credit: studiostock/Shutterstock