Apple Släpper Officiella iPhone XR Klart Fall

0
89

Ibland bara en enda sak som du saknar för en stor händelse som är en humongous, temperatur-kontrollerade behållare. Hur kommer ni att dela ut färskt kaffe, soppa, öl eller till en grupp utan en stor termos eller isolerade growler?

De Bästa Bärbara Datorer Med Lång Livslängd Batteriets Livslängd
av Michael Crider den 5: e December 2018

Din bärbara dator kan vara den coolaste ultraportabel, avtagbar, cabriolet, whatchamacallit-kunna sak på blocket. Men det betyder inte att en hel del om batteriet dör halvvägs genom ett e-post. Detta är den mest långvariga bärbara datorer på marknaden.

Den Bästa Smarta Lampor För Ditt Google-Hem
Craig Lloyd på den 4: e December 2018

Om du är i marknaden för en del smarta lampor för att utrusta ditt hus och vill ha dem för att fungera sömlöst med din Google-Startsida för den ultimata röststyrda light setup, här är de bästa alternativen att välja mellan.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Apple Släpper Officiella iPhone XR Klart Fall

Brittany Vincent | @ | 5 December 2018

Äntligen har Apple börjat sälja sin officiella iPhone XR tydligt exempel på olika Apple-Butiker och på nätet skyltfönster för $39. Ännu bättre, kan du beställa det nu och få det på bara några dagar.

Fallet gick bara på rea idag, men vi först fick reda på det redan i oktober, efter 9to5Mac: s detektivarbete. Den ursprungliga iPhone XR pressmeddelande nämns ett klart fall skulle vara på väg till telefonen, men det hade inte varit någon ytterligare uppdateringar på frågan sedan dess.

Den nya tydliga mål är tillverkad av klar polykarbonat och flexibelt TPU plast med en reptålig beläggning för att hålla det ser orörda så länge som möjligt. Det är den första officiella klart fall företaget har släppt hittills, eftersom det började erbjuda telefonen fall i tillägg till dess enheter tillbaka med iPhone 4. Med tanke på att det finns flera färger att iPhone XR kommer i så fall bör visa upp den attraktiva enheten ganska fint.

Huset ser ut som det saknar logotyper, som är en av de anledningar till varför du kanske vill välja det ena över en av de billigare lookalikes kan du köpa från tredje parts tillverkare. Det finns ett brett utbud av budget alternativ som inte kommer att kosta dig $40, men att spendera extra pengar för Apple ‘ s högkvalitativa alternativ är din bästa insats om du inte är ute efter att köpa billiga ersättare om och om igen.

Om du uppgraderade nyligen och behöver en bra, pålitlig fall detta är vägen att gå. Det återstår att se om andra modeller kommer att få liknande tydliga alternativ för skydd samt via Apple, dock.

via MacRumors