Du Kan Nu Dela Instagram Berättelser med Bara Dina Närmaste Vänner

0
38

Instagram har lagt till möjligheten för användare att dela berättelser med bara en specifik delmängd av människor, snarare än bara någon som följer med dem.

Användare enkelt skapa en “Nära Vänner” listan och sedan välja att bara dela vissa berättelser med denna grupp av människor. För att komma åt funktionen, gå till din profil på Instagram-app och väljer “Stäng Listan över Vänner” i sidomenyn. Därifrån kan du lägga till dina närmaste vänner till listan. När du delar en historia, har du möjlighet att dela med alla eller bara dina Nära Vänner.

Det finns ett par saker att vara medveten om. För det första, ingen kan begära att läggas till i din lista, så det kommer aldrig att vara som besvärlig del där någon vill gå med i din lista, men du är inte riktigt feelin’ it. För det andra, dina vänner kommer att veta om du har lagt till dem till dina Nära Vänner lista, som en grön markering visas på slutet när du tittar på berättelser om att du har delat med bara din lista.

Ännu bättre, människor som du inte har lagt till din lista kommer inte att se några av dina utsedda berättelser på alla, och inte ens vet att de har lämnat ut. Vilde!

via Instagram