De Beste Producten Om Uw Huis Ruikt Naar Kerst

0
74

Tis het seizoen voor het afdekken van uw huis in zo veel versieringen mogelijk. U wilt ervoor zorgen dat uw huis ziet er meer feestelijk dan uw buren, toch? We hebben gecontroleerd, op de beste Kerst-projectoren en laser verlichting voor het creëren van de perfecte look voor de feestdagen.

De Beste Lakens Voor Een Goede Nachtrust
door Jennifer Allen op November 29, 2018

We hebben allemaal genieten en verdienen een goede nachtrust, maar om dat te krijgen, moet u de juiste omgeving. Een belangrijk onderdeel van dat is een set van goede platen. Hier zijn onze top picks voor elke voorkeur.

De Beste Verpakking Kubussen Voor Makkelijk Inpakken En Zorgeloze Reis
door Andrew Heinzman op November 29, 2018

Verpakking blokjes lijkt misschien een overbodige toevoeging aan uw koffer of tas past, maar zij zijn eigenlijk fantastisch tools voor het organiseren en bezuinigen uw bagage. Waarom niet gemakkelijker reizen met een voordelige set van verpakking van de blokjes?

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Producten Om Uw Huis Ruikt Naar Kerst

Andrew Heinzman | @andrew_andrew__ | 1 December 2018November 30, 2018

Het lijkt nooit te voelen als Kerstmis tot het ruikt naar Kerst. Als je hebt uitgedost in de zalen met een kunstmatige boom en in de winkel koopt pepernoten, dan zul je nodig hebt om te grijpen wat Kerst-geparfumeerde producten te krijgen die vakantie geur.

Maar welke producten moet u gebruiken? Mocht u koopt een traditionele Kerst kaars? Misschien bent u nostalgisch voelt voor een kaneel bezem of wat potpourri. Er zijn allerlei Kerst geuren voor uw huis, en sommige van hen zijn te duur of niet effectief zijn. Daarom hebben we de beste variëteit van betaalbare Kerst geuren voor ieders behoeften. U kunt gebruik maken van de meeste van deze geurige producten het hele jaar door, natuurlijk, maar ze zijn bijzonder goed geschikt voor de winterse feestdagen. En als je echt het gevoel van vakantie te vrolijken, je kon nog wat kerstinkopen uit de weg voor die vriend met een, laten we zeggen, minder dan fris ruikend huis.

Aromatique Kerstmis Decoratieve Potpourri ($28)

Het is verleidelijk om te bereiken voor een Febreze of een kaars, maar gewoon hoor me uit voor een tweede. Potpourri is ernstig onderschat. Je kunnen herinneren als de stoffige onzin van oma ‘ s huis, maar het is echt een grote, lage-inspanning manier om de Kerst geur aan je huis. Gooi je gewoon het in een kom en, altviool, het voelt als Kerst. Aromatique ‘ s Christmas potpourri ruikt bijzonder goed, en het is betaalbaar. Aangezien het is gemaakt van bessen, noten, sterren, en de kaneelstokjes, het maakt ook een groot decoratie die u kunt gebruiken per jaar.

Houd in gedachten dat potpourri niet verspreid de geur van vakantie te vrolijken je hele huis, moet u gebruik maken van een diffuser of aan een aantal kaarsen. Potpourri ook neemt ruimte tegen en ziet er een beetje ouderwets, wat misschien niet de look die u voor ogen.

Kopen op Amazon

Amerikaanse Eik Kaneel Bezem ($20)

Als u wilt dat een decoratieve, natuurlijk Kerst-geparfumeerd product dat niet potpourri, dan moet u overwegen het grijpen van een kaneel bezem. De Amerikaanse Eik kaneel bezem is drie meter hoog, nostalgisch en vol van vakantie te vrolijken. Het is gemakkelijk om op te schuiven in een hoek, maar ook ziet er geweldig uit wanneer u opnemen in uw kerstversiering. Oh, en had ik al gezegd dat het ruikt naar Kerst?

Als de potpourri, de kaneel bezem is een soort van old-fashioned. Het zal niet de geur van Kerstmis in uw huis, maar het kan transformeren van een keuken of woonkamer. Ook zij duren niet erg lang, en je kan het niet gebruiken op de manier die u opnieuw kunt gebruiken potpourri.

Kopen op Amazon

Urban Naturals Cranberry & Pine Reed Diffuser ($25)

Als je probeert te verspreiden de geur van Kerst in je hele huis, dan moet u overwegen het kopen van een reed diffuser. De cranberry en dennen geurende reed diffuser door Urban Naturals is een no-inspanning, blijvende geur oplossing. Stel je komt thuis van de rijpe, natuurlijke geur van cranberry ‘ s en pijnboompitten zonder een vinger uit te steken. Als u nodig hebt om op te slaan sommige van de diffuser olie voor later, neem je gewoon uit het riet en zet de kurk weer op de fles.

Reed diffusers zijn een geweldige manier om geur-ify uw huis, vooral rond de tijd van Kerstmis. Voor het gemak is ongeëvenaard, en je geen zorgen hoeft te maken over sprays, rook, of een van die dingen. Maar de altijd-op het gemak van de reed diffusers betekent dat je waarschijnlijk zult wennen aan de geur van Kerstmis (maar je gasten zullen zeker merken).

Heads-up, reed diffuser olie zal breken elektrische aromatherapie roosters, dus probeer het niet mengen van uw geurende oliën. Leer van mijn fouten, vriend.

Kopen op Amazon

DeSensua Kerst Bliss Essentiële Oliën Mix ($19)

Essentiële oliën zijn zeer populair geworden in de afgelopen paar jaar, en voor goede reden. Ze zijn ontspannen, alle-natuurlijke, en relatief goedkoop. Als je niet al in het bezit van een aromatherapie diffuser, dan moet je serieus overwegen het kopen van een. Ze zijn goedkoop, effectief, en kan de pomp allerlei verschillende geuren in uw huis het hele jaar door. Als u niet wilt dat om te kopen een elektronische kap, kon je altijd kook een paar druppels etherische olie op het fornuis of spuit hem rond het huis van een fles.

Ongeacht hoe u uw essentiële olie, moet u overwegen het grijpen van de Christmas blend door DeSensua. Het is de geur van nootmuskaat, kruidnagel, kaneel en een vleugje oranje. Als dat niet genoeg is om je starten in de vakantie, dan weet ik niet wat. Als een bonus, u kan ook gebruik maken van deze etherische olie als een persoonlijke geur door te zetten het op uw wasserij of door spritzing het op je haar of huid met wat water. Dan zal iedereen zeggen “daaaaang, je ruikt net als Kerstmis!”

Kopen op Amazon

Scentsicles Ornament Sticks 3-Pack ($22)

Misschien bent u een beetje teleurgesteld in uw kunstmatige boom. Het lijkt op een boom, het pluggen in een muur als een boom, het is nep sneeuw als een boom, maar het ruikt niet als een boom. Dan kunt u het authentieke Kerst-boom geur aan uw kunstmatige boom met een aantal Scentsicles geurende ornamenten. Scentsicles hangen aan haken als kleine ornamenten, zodat hun geur blijft hangen rond uw kunstmatige kerstboom. U kunt ook het ophangen van de kransen of andere Kerst decor verspreid de geur van Kerstmis in uw huis.

Scentsicles voor ongeveer een maand. Als je het soort persoon dat laat de kerstboom uit tot April, dan zul je nodig hebben om de balans op Scentsicles. Gelukkig, ze dom zijn goedkoop. U kunt grijpen drie packs van zes Scentsicles (dat is 18 Scentsicles) voor slechts € 21.95.

Kopen op Amazon

Yankee Candle Christmas Cookie Kaars ($19)

Ah, de classic Christmas candle. Heb je ooit gesnoven door een hele gangpad van de Kerst kaarsen voor een kwart van een uur? Nou, hopelijk, je gekocht, omdat ze werken het beste in huis. Als u denkt dat een Kerst kaars kan uw huis voelen zich meer zoals de feestdagen, dan stel ik voor het grijpen van een Christmas cookie kaars door Yankee Candle. Deze dingen maken je huis ruikt zoet vakantie cookies en je hoeft niet eens de oven aanzetten.

Kaarsen nooit lijken te werken zoals ze zouden moeten, en ze lijken ook een soort van duur. Maar Yankee candle is een goed merk, en hun Kerst kaarsen hebben een traditie geworden bij sommige mensen thuis, zodat u erop kunt vertrouwen dat hun product zal uw huis voelen zich meer als Kerstmis. . Yankee Candle heeft ook spar en “Christmas Eve” geurende kaarsen die zijn de moeite waard.

Kopen op Amazon