DVS 11 Ikke Huske Passord?

0
215

Jeg kjørte inn i et irriterende problem, den andre dagen der Internet Explorer ville ikke huske et passord når jeg var logge inn på et nettsted. Jeg vet egentlig ikke huske når det sluttet å huske passord, men det syntes ikke å si hvilket nettsted jeg ville logge deg inn, er det bare ikke spør meg om jeg ønsket å lagre eller husker passordet.

For internett-sikkerhet, det er faktisk ikke en god idé å bruke nettleseren for å administrere passord, men i stedet for å bruke et passord manager som LastPass. Jeg skrev tidligere om internett-sikkerhet og hvorfor et verktøy som LastPass er en mye tryggere enn den innebygde verktøy i nettleseren.

Uansett, poenget er at du kanskje ønsker å lagre noen av passord i IE for veldig lav verdi nettsteder som du ikke engang bryr seg om de få hacket.

I dette innlegget, skal jeg vise deg et par ting du kan gjøre for å få IE 11 til start med å huske passord på nytt. Forhåpentligvis en av løsningene vil løse problemet.

Metode 1 – Sjekk IE-Innstillinger

Først ønsker vi å sørge for at IE faktisk er konfigurert til å lagre passord. Noen ganger innstillingen blir endret og alt du trenger å gjøre er å aktivere alternativet på nytt. Her er hvordan. Første åpne IE og deretter klikker du på tannhjulikonet øverst til høyre og velg Alternativer for Internett.

Neste, klikk på Innhold – fanen, og klikk deretter på Innstillinger under Autofullfør overskriften.

Nå sørge for at brukernavn og passord i skjemaer boks og Spør meg før du lagrer passord – boksen er merket av, og klikk på OK.

Nå kan du gå videre og starte IE og se om du av for husk passord i dialogboksen kommer opp når du logger deg inn på en nettside. Hvis ikke, må du holde lesing.

Metode 2 – Start DVS. uten Add-ons

Det er tider når en bestemt tilleggsprogram som forårsaker problemet og hindre DVS. fra lagring av passord. Du kan raskt kontrollere dette ved å gå til Start, Alle Programmer, Tilbehør, systemverktøy og deretter klikke på Internet Explorer (Ingen tilleggsprogrammer).

Hvis du kjører Windows 10, må du klikke på Start, skriv inn Kjør , og trykk på Enter , og skriv deretter inn følgende kommando i dialogboksen kjør:

iexplore.exe -extoff

Hvis du begynner å få alternativet lagre passord, så vet du at det er en av add-ons. Du kan gå fram og deaktivere alle av dem, og deretter aktivere dem en etter en til deg å finne ut hvilke en er som forårsaker problemet. Hvis det ikke er en add-on, holde lesing.

Metode 3 – Reset DVS.

Den enkleste tingen å gjøre på dette punktet er å tilbakestille IE. Du kan gjøre dette ved å gå til Avansert – kategorien i Alternativer for Internett, og deretter klikke på Tilbakestill – knappen.

Vil du få opp en dialog som spør for å bekrefte og spør om du vil slette personlige innstillinger for. Jeg foreslår at du slette de personlige innstillingene med mindre du virkelig trenger å lagre dem. Det er bedre å tilbakestille alt på dette punktet.

Merk at det er tider når DVS. 11 vil be deg om å lagre passord og tider når det ikke gjør det. Dette er faktisk ikke et problem med IE 11, men en brist. Det er et par grunner til at du kan ha et bestemt område hvor det vil ikke be deg om å huske passordet:

1. Siden har deaktivert Autofullfør ved hjelp av en spesiell attributt

2. Siden bruker Javascript til å sende inn login info

3. Login form er laget i Javascript

4. DVS 11 gjenkjenner ikke det er et logge inn skjema på nettsiden

5. Hvis du noen gang valgte Nei når du blir spurt om å lagre passordet tidligere

For #1 – #3, er det ikke mye du kan gjøre om dette. Det er bare hvordan DVS. 11 fungerer hvis det er den slags side det ser. For #4, kan dette være fordi skjemaet ble skrevet i flash, Silverlight, Java, etc. og IE 11 vil ikke være i stand til å oppdage login form.

For #5 hvis du valgte Nei, det er ingen måte i internet explorer hvis du vil angre det. Heldigvis, noen på Microsoft skrev et lite verktøy som vil la deg se alle nettstedene du velger “Husker Ikke” og angre denne handlingen. Du kan sjekke ut følgende innlegg her:

http://blogs.msdn.com/b/ieinternals/archive/2010/04/09/restoring-the-internet-explorer-password-autocomplete-prompt.aspx

Som jeg har nevnt før, utvidelser som LastPass er mye bedre fordi de kan gjenkjenne logge former for mye mer nettsteder, slik at du ikke har disse problemene med det ikke virker noen ganger. Også, er det mye sikrere og enklere å bruke. Nyt!