Het Instellen van een Bluetooth-Toetsenbord of-Muis op Uw Mac

0
77

Sommige draadloze toetsenborden komen met kleine dongles aan te sluiten; sommige kunnen alleen ingesteld worden via de Bluetooth is een korte-afstands draadloze protocol dat omvat het koppelen van apparaten samen. Voor het instellen van een Bluetooth-toetsenbord of-muis, moet u deze afstemmen op uw Mac. Als u nu een ander Bluetooth-apparaat, zoals een Bluetooth-hoofdtelefoon, de setup is meestal hetzelfde.

Als u een iMac en niet over uw Bluetooth-toetsenbord is ingesteld, of als je trackpad en het toetsenbord zijn gebroken op uw Macbook, moet u een draadloze toetsenbord of de muis om een Bluetooth toetsenbord, als je niet kan instellen zonder op zijn minst een input apparaat. Als je alleen maar een toetsenbord, kunt u nog steeds het instellen van een Bluetooth-muis met behulp van de Tab-toets in Systeem Voorkeuren te schakelen tussen de opties.

Aan de slag, je zult willen in de eerste plaats zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op uw Mac en uw draadloze apparaat is opgeladen batterijen.

Koppel Uw Apparaat

Open uw Bluetooth-instellingen in de vervolgkeuzelijst in de rechterbovenhoek van de menubalk, of door ernaar te zoeken in Spotlight (Cmd+Space) of de Systeem Voorkeuren van de app.

U zult moeten invoeren “koppelingsmodus” op het toetsenbord en de muis. Deze modus zal waarschijnlijk op standaard als u het apparaat niet gekoppeld aan iets, maar er kunnen ook een sync knop op de achter-of onderkant. Sommige apparaten vereisen zelfs dat u op de power knop een paar keer.

Zodra het apparaat detecteerbaar is, wordt het weergegeven in de lijst met Apparaten op je Mac met een “Paar” of “Connect” knop ernaast.

Nadat u op de knop uw Mac kan vragen om een koppeling code op het toetsenbord. Voor andere apparaten, kunt u meestal kunt u op het verleden van dit venster, en het apparaat zal een paar toch.

Het configureren van het Toetsenbord en de Muis-Instellingen

Als uw toetsenbord of muis niet werkt correct, kunt u de instellingen in de systeemvoorkeuren. Onder “Toetsenbord” en kunt u de toets repeat en functie toets instellingen, of de toetsenbordindeling wijzigen naar iets anders. U kunt ook koppelen aan een Bluetooth-toetsenbord automatisch van hier.

Onder “Muis,” je kan het aanpassen van de snelheid, dubbel-klik op snelheid, en een scroll-snelheid van de muis.

Voor zowel het toetsenbord en muizen, kan de fabrikant hun eigen stuurprogramma ‘s en de instellingen van apps om apparaat configureren voor specifieke instellingen zoals DPI, macro’ s en licht-effecten, met name op “gaming” muizen. Deze omvatten dingen zoals de Logitech Control Center, de Corsair iCue, en de Razer Synapse.

Image Credits: Peter Kotoff/ShutterStock