De Beste Handschoenen Houden Uw Bevriezing Handen Warm In Het Kantoor

0
98

Als je in een koud kantoor de hele dag, kan het moeilijk zijn om werk te doen met het bevriezen van de vingers. Het elimineren van die afleiding en ongemak met één van onze behaaglijk warme handschoenen.

Harry Potter Kano Codering Kit Review: Voor Een Magische Ervaring
door Jennifer Allen op 5 November 2018

Speelgoed en spellen die zijn super leuk voor uw kinderen, maar ook verrassend educatief zijn de ‘sweet spot’ voor veel ouders inkoop behoeften. Gooi bij het gebruik van een geliefde franchise, en is het niet moeilijk om, zoals Kano ‘ s Harry Potter-Codering Kit recht uit de vleermuis.

Een Nieuwe SSD Is De Goedkope Upgrade van Uw Oude Mac Mini Hunkert
door Michael Crider op 5 November 2018

Kondigde Apple een nieuwe Mac Mini van de vorige week, voor de eerste keer in de vier jaar. Het is de eerste grote aanpassing in zeven. Maar al die nieuwe kracht en snelheid komt met een prijs: $800. Hier sterft de “goedkope” Apple desktop.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Handschoenen Houden Uw Bevriezing Handen Warm In Het Kantoor

Caroline Stewart | @reviewgeeksite | November 5, 2018November 5, 2018

Als je in een koud kantoor de hele dag, kan het moeilijk zijn om werk te doen met het bevriezen van de vingers. Het elimineren van die afleiding en ongemak met één van onze behaaglijk warme handschoenen.

Of je het koud hebt, artritis, of wil je gewoon een aantal comfortabele handschoenen in te typen, we hebben u gedekt. We hebben onderzocht vingerloze, kasjmier, verwarmd, en zelfs compressie handschoenen op deze lijst, dus neem afscheid van die ongemakkelijke cijfers!

Beste Vingerloze Handschoenen: AndeanSun Alpaca Handschoenen ($20)

Is uw kantoor zo koud dat je niet kunt krijgen elk werk dat gedaan? U moet de AndeanSun Alpaca Handschoenen! Deze vingerloze handschoenen zijn, dus je zult in staat zijn om te ziften door middel van papieren, documenten ondertekenen, en zelfs het type. De verrassing is dat deze handschoenen zijn eigenlijk te groot voor kantoren, zowel warm en cool!

Als je een afwisselend warm en koud, deze handschoenen zijn perfect. Ze zijn niet alleen drie keer zo warm als wol, zodat ze houden je warm, maar de geweven alpaca vezels maken kleine zakken van de lucht die maken ventilatie voor uw handen in het geval ze voelen warm en bezweet. Denk aan hen als super prestatie wollen sokken, maar voor je handen.

Plus, deze handschoenen zijn vocht-wicking, dus als je handen zweten of morsen iets op hen, je merkt er niets van. Ten slotte, deze handschoenen zijn wasbaar in de machine—gewoon te wassen in koud water en drogen aan de lucht.

Kopen op Amazon

De Zachtste Vingerloze Handschoenen: Novawo 100% Cashmere Helft Vingerloze Handschoenen ($12)

Of u nu koud is of niet, soms is het gewoon comfortabel voelt met uw handen ingepakt in een leuke handschoenen cashmere. Maar hoe zou jij je werk in de handschoenen? De Novawo 100% Cashmere Helft Vingerloze Handschoenen laat uw vingertoppen blootgesteld, zodat u kunt typen, schrijven, en gebruik uw handen met gemak. En in plaats van het inpakken van individueel rond iedere vinger, er is alleen een gat voor je vier vingers en een gat voor je duim—het maximaliseren van de vinger handigheid.

De zachte en rekbare materiaal cashmere maakt geen krassen of jeuk u net als een normale wollen handschoenen, en niet te vangen op dingen zoals sommige neopreen handschoenen doen. Tenslotte zijn er acht effen kleuren om uit te kiezen, dus je kunt jezelf uitdrukken, maar blijven professional in uw werkomgeving.

Kopen op Amazon

Beste Verhit De Hand Opwarming Van De Aarde Handschoenen: Smoko Toast Hand Warmers ($50)

Wilt opwarmen uw vingers met een weinig meer schop dan de normale handschoenen? Met de Smoko Toast Hand Warmers, die toevallig ook glimlachen pluche stukjes toast, uw handen zullen worden extra “toasty.” U kan zelfs kiezen tussen de licht goudbruin (laag) of knapperig (hoge) warmte-instellingen.

Maar schuif met uw handen in deze verwarmde hand warmers en passen de stof pols bandjes. Uw vingers in de juiste hoeveelheid van de mobiliteit voor u om te voltooien van taken rond het kantoor sinds deze stukjes toast blijven staan rond het midden van de handpalmen en de rug van uw handen. Ten slotte, zult u in staat om kosten deze, met de hand warmers voor 1-2 uur, zodat ze goed om te gaan voor maximaal 6 uur.

Als u wilt verwarmd office handschoenen, maar op zoek zijn naar een meer discrete look, check out de USB-aangedreven Yinuoday Verwarmde Handschoenen—maar f iedereen maakt plezier van uw grillige toast hand warmers, kunt u krijt het aan een kant effect van hun trieste, koude handen beïnvloeden van hun stemming.

Kopen op Amazon

Dunste Typen Handschoenen: De Schrijver Handschoen ($23)

Al onze picks zo ver zijn vingerloze handschoenen. Dus wat doe je als je wilt een full-vinger-optie die is nog steeds dun genoeg voor u om te voltooien van uw werk? U check out deze keuze! De Schrijver van de Handschoen is een geweldige optie voor uw kille kantoor die zal passen als je niet eens weet dat ze er zijn.

Sinds deze handschoenen zijn gemaakt van natuurlijke zijde, ze zijn dun genoeg zijn, zodat u kunt werkelijk voelen de toetsen. Voor de beste pasvorm kies uit één van de vijf verschillende maten, zodat u kunt werken zonder de stof te krijgen in uw manier.

Als u graag deze handschoenen, maar ook wilt touch screen vermogen, check out de Deluxe Versie van De Schrijver van de Handschoen.

Kopen op Amazon

De beste Hand Warmers voor de Artritis van Handen: DragonSpink Compressie Handschoenen ($10)

Als u artritis van handen die altijd in de koude en pijnlijke, check out de DragonSpink Compressie Handschoenen. Ze dekken je pols en de meeste van uw vingers, het houden van uw vingertoppen blootgesteld, zodat u om te gaan over uw dag zonder het ongemak van volledige handschoenen.

Met drie verschillende maten en de mogelijkheid om controle, grip en functionaliteit met uw vingers, de DragonSpink Compressie Handschoenen geven je stijf of gezwollen handen verlichting. Door de combinatie van compressie en warmte retentie te verhogen van de bloedstroom naar je cijfers, kunt u afscheid nemen van koude en pijnlijke handen!

Een andere optie voor de verlichting van pijn, of het nu voor artritis, tendinitis, of gewoon stijfheid, is de Dr. Frederick de Originele Handschoenen van de Artritis—een geweldige optie als u op zoek bent om een paar extra bucks.

Kopen op Amazon