Best Buy Erbjuder En Gratis Boet Cam Inomhus ($200) Med En Pixel 3 Köp

0
93

Om du är i ett kallt kontor hela dagarna, kan det vara svårt att få arbete med att frysa om fingrarna. Eliminera distraktion och obehag med någon av våra toasty varma handskar.

Harry Potter Kano Kodning Kit Review: En Magisk Upplevelse
av Jennifer Allen on November 5th, 2018

Leksaker och spel som är super kul för barnen, men också förvånansvärt utbildning är sweet plats för många föräldrars behov inköp. Slänga i användningen av en mycket älskad serie, och det är svårt att inte tycka om Kano ‘ s Harry Potter Kodning Kit höger utanför bat.

En Ny SSD Är Billiga Uppgradera Din Gamla Mac Mini Längtar
av Michael Crider on November 5th, 2018

Apple presenterade en ny Mac Mini förra veckan, för första gången på fyra år. Det är den första stora redesign i sju. Men allt det nya hastigheten och kraften kommer med ett pris: sek 800. Här dör “billig” Apple desktop.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Best Buy Erbjuder En Gratis Boet Cam Inomhus ($200) Med En Pixel 3 Köp

Michael Crider | @MichaelCrider | November 5, 2018

Letar du efter en ny telefon, och även en ny web-anslutna home security system? Medlemmar som märkligt specifika demografiska tur: Best Buy erbjuder en gratis Boet Cam med köp av en ny Pixel 3 eller Pixel 3 XL.

Denna koppling är inte riktigt lika random som det verkar. Google äger home automation företaget Boet, och alla av Boet olika ansluten hårdvara prylar att spela fint med Google Assistent plattform och andra verktyg. Boet Cam är en ganska stor home security kamera med ett detaljhandeln värde av $200, så detta är en avsevärd besparing om du är i marknaden för både hem-kamera och en ny telefon.

Men naturligtvis, det finns några fina ut med denna affär. Köpare kan välja mellan antingen den vanliga Pixel 3 eller jumbo, notch-packning Pixel 3 XL, men båda telefonerna är låsta till Verizon och måste aktiveras på nätverket. Du kan köpa dem direkt eller använder Best Buy finansiering verktyg, men du får en Verizon-konto hursomhelst. (Verizon-märkta Pixel telefoner är de enda som säljs i USA utanför Googles egna butik, som säljer olåsta versioner.)

Om du vill dra nytta av denna affär, bara pysa över till Best-Buy-lista för Pixel 3 eller Pixel 3 XL och lägga till den i din kundvagn. Boet Cam kommer att automatiskt läggas till din varukorg med en “GRATIS” prislapp. Befintliga Verizon kunder ingår. Fortfarande på staketet? Läsa våra Pixel 3 granskning kan hjälpa dig att fatta ett beslut.

via Android Polisen