Het opzetten en Beheren van Apple Betalen op Uw Mac

0
60

Apple Betaalt, kunt u uw betaling informatie in een digitale portemonnee, die u kunt gebruiken om te betalen voor dingen als een gewone betaalpas. Het is het meest nuttig zijn bij de kassa ‘s die het ondersteunen, waar je kunt trekken uit je telefoon in plaats van je portemonnee, maar het werkt ook op Mac’ s bij het online winkelen.

Apple Betaalt werkt naadloos aan op de nieuwe Touch Bar Macs, maar als je een oudere Mac, hebt u een iPhone of een Apple Horloge voor Touch-ID-verificatie. Ook Apple Betaalt momenteel werkt alleen in Safari, maar dat zou kunnen veranderen in de toekomst.

Het opzetten van Apple Betalen op Uw Mac

Het eerste ding om te doen is het inschakelen van Apple Betalen in Safari. Open Safari voorkeuren, ga naar de tabblad “Privacy”, en de optie ‘Websites Toestaan om te Controleren of Apple Betalen is Ingesteld’.

Je moet zijn gevraagd voor het instellen van Apple Betaalt bij de eerste set-up van uw Mac, maar als je niet voeg uw kaart, of je nodig hebt om iets te veranderen, kunt u dit op elk moment doen door het openen van uw systeemvoorkeuren en klikt u op de “Wallet en Apple Pay” optie.

Vanaf hier kunt u nieuwe kaarten, verwijderen van kaarten, het wijzigen van de standaard-kaart wijzigen en uw factuur-en afleveradres en uw recente transacties.

Het toevoegen van een nieuwe kaart, klik de + en-knop aan de onderkant:

Het zal proberen om het automatisch lezen van uw card info van de camera, dat is een mooie eigenschap, maar als het niet werkt, kunt u deze handmatig invoeren.

Als U een Oudere Mac

Als u niet beschikt over een Touch Bar Mac, kunt u niet in staat aan Apple betalen, tenzij je een iPhone hebt. U moet uw kaart op uw telefoon en zet vervolgens op “Toestaan Betalingen op de Mac” van de Wallet en Apple Betaalt instellingen op uw telefoon.

U zult in staat zijn om aankopen te doen via Apple Betalen van je Mac, maar je moet trekken uit uw telefoon of horloge om te verifiëren met de Touch-ID. Een beetje minder naadloze, maar ten minste het is compatibel zijn.

Image Credits: alles/Shutterstock