Harry Potter Kano Kodning Kit Review: En Magisk Upplevelse

0
74

Om du är i ett kallt kontor hela dagarna, kan det vara svårt att få arbete med att frysa om fingrarna. Eliminera distraktion och obehag med någon av våra toasty varma handskar.

Harry Potter Kano Kodning Kit Review: En Magisk Upplevelse
av Jennifer Allen on November 5th, 2018

Leksaker och spel som är super kul för barnen, men också förvånansvärt utbildning är sweet plats för många föräldrars behov inköp. Slänga i användningen av en mycket älskad serie, och det är svårt att inte tycka om Kano ‘ s Harry Potter Kodning Kit höger utanför bat.

En Ny SSD Är Billiga Uppgradera Din Gamla Mac Mini Längtar
av Michael Crider on November 5th, 2018

Apple presenterade en ny Mac Mini förra veckan, för första gången på fyra år. Det är den första stora redesign i sju. Men allt det nya hastigheten och kraften kommer med ett pris: sek 800. Här dör “billig” Apple desktop.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Harry Potter Kano Kodning Kit Review: En Magisk Upplevelse

Jennifer Allen | @jenjeahaly | November 5, 2018November 4, 2018

Betyg:
9/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: $99

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Enkelt för ett barn att montera
 • Bra tempo lektioner som underlättar du in försiktigt
 • Några snygga Harry Potter fan service kastas i
 • Det är en glädje att röra runt med

Och Vad Vi inte

 • Ingen rumble-funktionen på staven
 • Inga tips för pussel

Leksaker och spel som är super kul för barnen, men också förvånansvärt utbildning är sweet plats för många föräldrars behov inköp. Slänga i användningen av en mycket älskad serie, och det är svårt att inte tycka om Kano ‘ s Harry Potter Kodning Kit höger utanför bat.

Som någon angelägen om att hitta nya och spännande sätt att lära barnen kodning, Kano som har sänt mig över sin Harry Potter-Kodning Kit, precis i tid för semester säsong.

Jag var ganska tagen av det och gissa vad? Det kommer att locka dig också. Låt oss ta en titt på vad som gör det så kul.

Komma Igång

En snabb titt på förpackningen av Harry Potter Kano Kodning Kit direkt visar du en viktig sak—detta är ett paket som är angelägna om att se dyr och som en stor gåva. Öppna upp en del av det genom att lyfta upp några bitar mörk genomskinlig duk ger en känsla av stil och lyx som väl överstiger kostnaden för den saken. Om du är 10, men det kommer att känna sig som en stor händelse.

Lyckligtvis för barnet, det finns ingen anledning till oro om att behöva delegera hårt setup arbete till en vuxen. Bruksanvisningen riktar sig till barn (liksom entusiastiska vuxna) med några enkla instruktioner som talar om för dig vad som behöver göras för att montera din Harry Potter trollspö. Nu, visserligen, att staven inte ser ut ungefär som någon av spöna som du har sett i filmer (eller hur de böcker som beskriver dem) så det är långt mindre utsmyckade och inte efterlikna en specifik karaktär trollstav, men det är ändå ganska snyggt.

Det är en enkel fråga om stickning tillsammans PCB del av skaftet med resten av det (och att placera batterierna rätt), och du är all uppsättning med den fysiska hårdvaran. Det är en fin touch att boken talar om vad varje del av PCB inte omedelbart införa några viktiga begrepp för att barn som har aldrig gjort något liknande innan och vi gillar särskilt att det börjar barnet ut med processen genom att visa dem med blotta styrelsen och att ha dem ihop staven. Staven hårdvara innehåller en nio-axis-accelerometer, gyroskop, liksom en magnetometer. Det enda anmärkningsvärda sak man missar är att det finns ingen rumble-funktionen.

Det första du ser när du synkronisera den till din PC eller Mac (iPad är också ett begränsat alternativ) är behovet av att uppdatera firmware på din trollstav. Japp, det tar lite av glansen av, men det är ganska snabbt i alla fall. Det är också en perfekt tid att ta en titt på affischen och uppsättning av klistermärken som medföljer satsen.

Avgörande för en gadget som denna, en liten kille som är vagt behöriga med en PC kan få saker att sätta upp allt på egen hand utan behovet av en förälder för att bli alltför involverad. Inom några ögonblick, de kan komma igång med de många lärdomar och utmaningar som finns inom.

Kodning Magi

Kodning med Harry Potter Kano Kodning Kit är nästan lika enkelt som du vill att det ska vara. Blockera-baserade, du dra och släpp bitar av språket runt för att kasta trollformler. Det är intuitivt grejer och börjar mycket enkelt.

Appen spelar ut som ett spel med en karta av utmaningarna ligger i kända platser som Diagongränden, Hogwarts, Hogsmeade, och andra platser som kommer att hålla Harry Potter-fans glada. Det finns ingen story att följa, tyvärr, men du kommer att ha tillräckligt att sätta tänderna i när det gäller att räkna ut Scratch-som kodspråk. Precis som alla intuitivt coding system, olika färgade block som ett steg på vägen mot att vägleda dig genom vad du behöver göra. De är ungefär som pusselbitar också så du kan alltid hanka sig fram och använder trial and error för att räkna ut hur man gör något.

Mycket av tiden om, att helt enkelt uppmärksamma de utmaningar och lärdomar kommer att hålla er informerade. Lektionerna börjar mycket enkelt men gradvis skalas upp ganska bra. Snart nog, måste du lägga till variabler, ändra värden, och även byta runt föremål. Lektioner som är lämpligt magisk också. Vi pratar om saker som att kasta en spell och svävande ett objekt eller magiskt att göra extra kvastar visas. Det är roligt att se hur det spelar ut.

Där staven kommer in är genom sin gest-som drivs kommandon. Du kan “dra” berömda trollformler som Wingardium Leviosa eller Imperio genom att snabbt snurra runt skaftet på lämpligt sätt. Det är också möjligt att bläddra runt objekt på skärmen genom att flytta runt skaftet, förutsatt att du har kodat rätt saker, naturligtvis. Det är en rolig touch och lite mer spännande än att bara trycka på en knapp och tittar på en rutin utvecklas.

Vid jämna poäng, får du ett pussel att lösa. Detta testar vad du har lärt mig så långt och det är troligt att du inte ihåg riktigt lika mycket som du trodde att du gjorde. Irriterande att det inte finns några tips eller tips här. Du har i stället för att backa till tidigare lektioner för att njuta av en repetitionskurs på vad du bör redan ha lärt sig. Det gör, åtminstone, menar du definitivt vet vad du gör på några slutliga punkt är även den praxis som vässar din skicklighet med plattformen.

Om du har genomgått ett pussel eller helt enkelt gått i en lektion, du belönas med nya redskap för att klä din avatar. Visst, det är inte livet förändras, men det är ett roligt sätt att belöna barn och uppmuntra dem att göra mer.

Vad Lär Du Dig?

Vid sitt hjärta, som om du faktiskt lära dig en ton och samtidigt med hjälp av Harry Potter-Kano Kodning Kit. Det finns 99 problem att slutföra i alla, liksom möjligheten att göra din egen trollstav verk eller fördjupa sig i någon annans. Denna sida av saken är inte perfekt eftersom det inte finns någon curation att tala om, men det gör att förlänga ditt val så oerhört.

Oavsett, du lär dig en hel del grundläggande kodning begrepp. Förutom att lära sig den grundläggande strukturen för hur logiska system fungerar, du kommer att lära oss om loopar, villkorssatser, hur matematik kan påverka så mycket, saker om fysik (även om en kollision är lite ovanligt gjort), och en hel drös av saker jag inte, för att vara ärlig, fullt ut förstå eftersom jag inte kodade på rätt sätt i år. Behärskar det, dock, och du kan faktiskt skapa några ganska coola Harry Potter-tema spel. Du är alltid bara ett tryck bort från att visa den Javascript-kod som driver alla här också—så som du avancerar du kan skifta från att förlita sig på den kantiga GUI för att faktiskt studera och arbeta med den underliggande koden direkt.

Så Ska Du Köpa Den?

Vad har jag inte riktigt som nämns här är bara hur glada en upplevelse Harry Potter Kano Kodning Kit är. Det brister ibland. Jag har verkligen uppskattat tips och råd för de pussel, och grafiken är inte precis kommer att vinna några priser. Men, det är massor av kul.

Helt enkelt att pussla ihop pussel-stil block för att skapa en rutin för din trollstav för att bli en del av det är så tillfredsställande. Du får njuta av de små stunder av viftade med ett trollspö runt och “kasta” en spell, gungade en Harry Potter-tema artikel upp i luften eller helt enkelt sätta igång fyrverkerier på skärmen. Plus, det är det faktum att dina barn (och dig) är att lära sig längs vägen.

Kano antyder detta kit är bra för åldrarna 6 och uppåt. I verkligheten, kommer du behöver för att vägleda ditt barn en hel del på första tills de är lite äldre än detta. Körsträcka varierar naturligtvis, beroende på hur tekniskt kompetent ditt barn är men detta är en bättre anordning för pre-tonåring/ung tonåring marknaden.

Det är ungefär som kodning motsvarande sätta stödhjul på en cykel. De känner att de gör något häftigt utan att inse hur mycket av en värdefull färdighet som de håller på att lära sig längs vägen. Värsta fallet? Att de aldrig kod “på rätt sätt” (i torr känsla av att börja med ingenting men en blinkande markör) men de har fortfarande behärskar logik färdigheter utan att de någonsin inser det. Plus att de har massor av roligt på vägen.

Betyg: 9/10
Pris: $99

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Enkelt för ett barn att montera
 • Bra tempo lektioner som underlättar du in försiktigt
 • Några snygga Harry Potter fan service kastas i
 • Det är en glädje att röra runt med

Och Vad Vi inte

 • Ingen rumble-funktionen på staven
 • Inga tips för pussel