Wc-Papier Heeft een Impuls, Volgens de Fitness-Trackers

0
71

Toilet papier heeft een hartslag in rust van 81 slagen per minuut. Tenminste, niet volgens de Xiaomi Mi-Band 3, een fitness-tracker.

Hier is Jennings Bruin, schrijven voor Gizmodo:

Als de Chinese tech-site Abacus rapporten, wc-papier is een beetje een virale moment in China na de fitness tracker-eigenaren ontdekt de Xiaomi Mi-Band 3 zou weer een hartslag wanneer aangesloten op een broodje. Gebruikers van het sociale media platform Weibo geplaatst tal van beelden documenteren van het fenomeen. Ze testte ook andere cilindrische voorwerpen, zoals flessen, blikjes en zelfs het aanhangsel van een knuffeldier—alle waaruit bleek dat de mysterieuze fantoom hartslag.

GERELATEERD: De Beste Running Horloge Voor Elk Budget

Hier is een video van Abacus Nieuws waarop deze bug in actie, met behulp van wc-papier, een banaan en een beker:

Dus wat is hier aan de hand? Fitness-trackers gebruik van groene lichten bijhouden van de doorbloeding van de huid, omdat het bloed absorbeert groen licht. Zo heeft toilet papier, het blijkt, dat leidt tot dit en andere valse positieven.

Is dit belangrijk? Helemaal niet: de apparaten nog werken zoals geadverteerd op de menselijke armen, ze kunnen alleen niet zeggen het verschil tussen mensen en levenloze objecten. Dit is niet belangrijk, maar het is hilarisch. Het wijst ook een beetje in de richting van hoe deze apparaten te monitoren hart-tarieven. Geef het een schot in huis, alleen als het te gek dat je kinderen in het denken van alles wat leeft.