Toalett Papper Har en Puls, Enligt Fitness-Trackers

0
98

Toalett papper har en vilopuls på 81 slag per minut. Åtminstone inte enligt Xiaomi Mi-Band 3, ett fitness-tracker.

Här är Jennings Brun, skriva för Gizmodo:

Som Kinesiska tech plats Abacus rapporter, toalett papper är att ha en bit av ett virus nu i Kina efter fitness tracker ägare upptäckte Xiaomi Mi-Band 3 skulle visa en puls när den är ansluten till en rulle. Användare av sociala media plattform Weibo publicerat många bilder för att dokumentera fenomenet. De har också testat andra cylindriska föremål, såsom flaskor, burkar, flaskor, och även den bihang av ett uppstoppat djur—alla som visade den mystiska fantomen hjärta priser.

RELATERAT: De Bästa Kör Titta på För Varje Budget

Här är en video från Abacus Nyheter som visar detta fel i aktion, med toalett papper, en banan och en mugg:

Så vad händer här? Fitness-trackers använda grönt ljus för att spåra blodgenomströmningen, eftersom blodet absorberar grönt ljus. Så gör toilette papper, visar det sig, som leder till detta och andra falska positiva.

Spelar detta någon roll? Inte alls: de enheter som fortfarande fungerar som annonseras på mänskliga vapen, de kan bara inte tala om skillnaden mellan människor och döda ting. Detta är inte viktigt, men det är lustiga. Det pekar också lite mot hur dessa enheter för att övervaka hjärtat-priser. Ge det en chans hemma, om så bara för att lura barnen att tro att allt är levande.