Stardew Valley För Mobil Låter Dig Importera Din DATOR för att Spara Spel

0
94

Stardew Valley är på väg till iPhone, iPad och Android. Det är fullt single-player spel med ett nytt gränssnitt byggs om för pekskärmar. Och du kan importera sparade spel från Windows PC eller Mac.

Om du inte har spelat Stardew Valley, bör du. Det är en charmig och avkopplande farming simulator det var helt klart ett arbete av kärlek för dess utvecklare.

Utvecklare Eric Barone, även känd som ConcernedApe, avslöjade nyheten på spel blogg. Som han förklarade, att detta är hela Stardew Valley tillgänglig på Windows, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox och Nintendo Switch. Det spelar nästan identiskt. Den mobila version baserad på den senaste version 1.3 av spelet, som har en ny night market.

Stardew Valley för mobila enheter bara har ett nytt gränssnitt—gränssnitt, – menyn och kontroller—som byggts om för touch-skärmen gameplay. Det finns heller ingen multiplayer, vilket inte skulle fungera så bra på en telefon i alla fall.

Den mobila versionen låter dig importera sparade spel från Stardew Valley på Windows PC, Mac, och Linux. Tyvärr, det finns inget sätt att synkronisera med din DATOR—du har bara att kopiera spelet är data över via iTunes. Och, om du använder mods i Stardew Valley på PC, som kommer att orsaka problem när du importerar spara filer. Mods stöds inte.

Stardew Valley kommer att kosta $7.99 på App Store utan in-app-köp när det släpps den 24 oktober 2018. Android-versionen kommer senare, men det finns inga officiella lanseringen datum ännu.

RELATERAT: 12 Spoiler-Fri Stardew Valley Tips och Tricks för att Komma Igång