Moet U Een Upgrade Naar De Nieuwe Chromecast?

0
84

Ongeacht waar uw lichaam pijn doet of hoe koud je bent, verwarming pads kan u helpen bij de behandeling van uw spieren rechts en geef je de diepe gezellige warmte waar je naar hunkert. Laten we een kijkje nemen op onze top picks.

Moet U Een Upgrade Naar De Nieuwe Chromecast?
door Michael Crider op 10 oktober 2018

Google introduceerde een nieuwe Chromecast op de Pixel-rific event op dinsdag. Het is een kleine verbetering met enkele belofte. Maar met de $35 prijs binnen het bereik van een impuls aankoop, moet u een upgrade van uw oude modellen?

De Beste iPhone XS Max Zaken Voor Elke Situatie
door Jennifer Allen op 10 oktober 2018

U bent een gelukkige en trotse eigenaar van een iPhone XS Max, maar u wilt om het veilig te houden en te beveiligen. We hebben gekeken naar de beste iPhone XS Max gevallen voor het beschermen van uw zeer mooie en zeer dure nieuwe telefoon.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Moet U Een Upgrade Naar De Nieuwe Chromecast?

Michael Crider | @MichaelCrider | oktober 10, 2018October 10, 2018

Google introduceerde een nieuwe Chromecast op de Pixel-rific event op dinsdag. Het is een kleine verbetering met enkele belofte. Maar met de $35 prijs binnen het bereik van een impuls aankoop, moet u een upgrade van uw oude modellen?

In een woord, nee. De nieuwe Chromecast heeft een iets snellere processor dat kan doen 60 frames per seconde, 1080p video—2015 versie kan alleen voor 1080p of 720p 30fps-60fps. Maar de overgrote meerderheid van de video ‘ s op YouTube en betaalde video-diensten zijn 30fps, want dat is de standaard voor televisie en films. Zelfs pro sport programma ‘ s, die kunnen profiteren van de extra frames, niet profiteren van het. Tenzij je een heleboel video game-inhoud op YouTube en Twitch, je bent zeer zelden gaan om te zien dat de snellere, vloeiendere video.

Google zegt dat het nieuwe model werkt met de Google Home suite van producten voor het maken van luidsprekers a la Sonos. En dat is netjes… maar niets bijzonder. De Chromecast kunt al gebruik maken van uw TV te streamen van muziek uit apps, zoals Google Play Music en Pandora, te integreren met een Google Startpagina systeem niet toevoegen die veel waarde. Zelfs als Google, ontgrendelt u het apparaat inactief Bluetooth-radio in—wat niet waarschijnlijk lijkt—het extra vermogen is gewoon niet de moeite waard het vervangen van uw drie-jaar-oude apparaat.

Er is een andere situatie waarin de nieuwe Chromecast misschien de moeite waard om een te kopen, zelfs voor degenen die reeds over de “hockey puck” 2015 versie. De verbeterde ghz en 5 ghz Wi-Fi-ontvangst is handig als uw TV is een lange weg van uw Wi-Fi-router, en je hebt gemerkt dat je video te snijden op de gelegenheid. Als dat het geval is, versoepeling van die belasting op uw netwerk zou kunnen rechtvaardigen een $35 kopen.

Dus, tenzij je voortdurend streaming high-FPS game video of uw huidige Chromecast niet snijden in de termen van het Wi-Fi signaal, de stok met wat je hebt. Als je een nieuwe te kopen voor een TV hoe dan ook, er is geen reden om deze over de oudere model, maar je zou kunnen overwegen een 4K-staat Chromecast Ultra of een Roku-Stick voor een bescheiden toename van de prijs.