De Bästa iPhone XS Max Fall För Varje Situation

0
93

Oavsett var din värk i kroppen eller hur kall du är, värmedynor kan hjälpa dig att behandla dina muskler rätt och ge dig den djupa mysig värme som du längtar efter. Låt oss ta en titt på våra översta plockningar.

Du Bör Uppgradera Till Den Nya Chromecast?
av Michael Crider på den 10: e oktober 2018

Google har infört en ny Chromecast på sin Pixel-rific händelse på tisdagen. Det är en liten förbättring med några löften. Men med sek 35 priset samt inom räckvidden för ett impulsköp, bör du uppgradera din gamla modeller?

De Bästa iPhone XS Max Fall För Varje Situation
av Jennifer Allen på den 10: e oktober 2018

Du är en glad och stolt ägare av en iPhone XS Max men du vill hålla det tryggt och säkert. Vi har tittat på de bästa iPhone XS Max fall för att skydda din mycket vacker och mycket dyr ny telefon.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

De Bästa iPhone XS Max Fall För Varje Situation

Jennifer Allen | @jenjeahaly | oktober 10, 2018October 9, 2018

Du är en glad och stolt ägare av en iPhone XS Max men du vill hålla det tryggt och säkert. Vi har tittat på de bästa iPhone XS Max fall för att skydda din mycket vacker och mycket dyr ny telefon.

Vi har alla olika saker i åtanke när du söker en telefon om. Några av oss som bara vill ha en stabil all-rundare, medan andra vill fokusera på en slimmad passform eller stil. Ett stöd kan vara värdefulla, eller det faktum att fallet är nära oförstörbar. Oavsett dina skäl för ett fall, vi har en perfekt iPhone XS Max fallet för dig. I varje scenario, telefonen kommer att hållas ordentligt och säker. Efter allt, det var inte billigt att köpa, eller hur?

Här är våra plocka av gäng.

Bästa allround: TORRAS Kristallklart iPhone Xs Max Fall ($20)

Ofta, du vill ha ett fall som helt enkelt fungerar bra för en mängd olika situationer, utan att titta alltför påträngande. Den TORRAS Kristallklart iPhone Xs Max Fall är det fallet. Det passar din iPhone XS Max som handen i handsken, så det finns ingen anledning att oroa dig för extra bulk.

Det är en kristallklar fallet så kan du fortfarande se hur snygg din ursprungliga iPhone XS Max är, men det är också skyddade från dag till dag repor och stötar. Flexibelt TPU säkerställer att du är säker från sådana smällar, med upphöjd ram kanter som skyddar din skärm och kamera från skador. Det är en bra allround-för allmän användning.

Köp på Amazon

Bästa Smal Fall: Spigen Tunn Passform ($11)

En slim fit är en viktig funktion för många användare. Efter allt, din iPhone XS Max ser super snygg och långt från skrymmande. Varför vill ni förstöra det med ett mål? Den Spigen Tunn Passform garanterar att du inte har att brottas med extra bulk, samtidigt som det ger dig fördelar med att använda ett ärende. Det erbjuder vardagliga scratch försvar med ett stelt yttre och lätt att grip beläggning.

Det är intelligent utformade för så utskärningar för kamera, portar, och volymkontroller är alla exakt uppmätta. Det är ett reserverat utrymme för plåt i fall du använda en magnetisk bil montera också. Ser bra ut och känns bra gör detta till en vinnare.

Köp på Amazon

Bästa Dag till Dag Robust Fall: Spigen Robust Rustning ($13)

Den Spigen Robust Rustning är inte bara robust fallet här, men det är det enda som upprätthåller en snygg balans mellan att vara slitstark samtidigt som den fortfarande ser ganska bra. Fallet har en slimmad passform som innebär att du kan grepp är det lätt, liksom fortfarande slot den i fickan med minimala problem.

Air Cushion-teknik garanterar att det ger solid rock protection om du tappar den. Det är exakt utskärningar också för att få till de viktigaste fysiska funktioner i telefonen. Det är perfekt om du är klumpig varje gång på ett tag, men ändå vill behålla den allmänna utseendet på iPhone XS Max.

Köp på Amazon

Bästa Heavy Duty Case: Urban Rustning Redskap UAG iPhone XS Max ($40)

Ok, så den Urbana Armour Redskap UAG iPhone XS Max Fallet är inte den mest eleganta fall ut det, men wow, är det tufft. Fallet har militär grad släppa skydd med en mjuk upp gummi-tv med läpp-och bakre skid-kuddar som menar all-round skydd för din iPhone.

Det är förvånansvärt lätt trots detta med ett hårt yttre skal och en mjuk slagtålig kärna. Den enda verkliga frågan här är att det är ganska skrymmande och inte erbjuder den knappt det (och praktiskt taget osynlig) skydd i andra fall erbjuda. Så, det är bäst för dem som har fysiska jobb eller fritidsintressen och som är orolig för att skada sin iPhone. För daglig användning, det är nog en bit under toppen.

Köp på Amazon

Bäst För Stil: Apple Folio Case ($130

Det gör en mycket vettigt att Apple skulle göra den mest eleganta fall ut det. Apple Folio Case säkert ser ganska bra. Det ögonblick du öppnar din iPhone XS Max vaknar upp, precis som ett Smart Cover för iPad gör.

Inne, det är ett mjukt foder av microfiber som håller din iPhone säker och ombonad oavsett vad du gör. Det finns utrymme även för räkningar, anteckningar, eller kort, som alltid är bra. Vi har inte lust att dess chanser under en stor nedgång, men för genomsnittet skydd med en rejäl dos av stil, detta stämmer överens med propositionen.

Köp på Amazon

Bästa Kickstand: jag-Blason iPhone XS Max Fall ($20)

Ibland är det användbart att ha ett cykelställ som finns tillgängliga för dig. Speciellt om du vill göra några mini-presentationer när du är ute och om, eller om du helt enkelt vill titta på Netflix enkelt. I-Blason iPhone XS Max Fallet är robust med en flexibel och stötdämpande TPU kärna, men det är kickstand det är därför vi älskar det.

Stödet fungerar också som en avtagbar bältesklämma hölster som är noga med att vara bra på vissa punkter. Bara förvänta sig det här fallet vara ganska skrymmande även om du kopplar loss hölster. Det är ganska tjockt jämfört med andra robusta fall.

Köp på Amazon