Google har Äntligen Gjort Sin Egen Smart Display och Det är Bara $150

0
103

Google meddelade Google Hem Hub—företag med egen smart display som syftar till att konkurrera med Amazon ‘ s Echo Visa.

Pixel Skiffer är den Första Google-Märkta Chrome OS Tablett
av Cameron Summerson den 9 oktober, 2018

Google har tagit Chrome OS till en ny nivå med sin senaste uppdateringar—särskilt då tabletter som är berörda. Pixel Skiffer är bolagets första Chrome OS tablett, och det är ett absolut odjuret.

Det Bästa Bidraget Drönare För Fotografering, Racing Och Mycket Mer
av Michael Crider den 9 oktober, 2018

Så du är redo för steget ut i barnpoolen och dyka in drönare hobby med några allvarliga hårdvara. Här är våra översta plockningar för fotografering, racing, enkel transport och mycket mer.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Google har Äntligen Gjort Sin Egen Smart Display och Det är Bara $150

Craig Lloyd | @craig_lloyd | oktober 9, 2018October 9, 2018

Google meddelade Google Hem Hub—företag med egen smart display som syftar till att konkurrera med Amazon ‘ s Echo Visa.

Google Assistant smart visar redan finns. Lenovo Smart Display och JBL Länken Visa har funnits på marknaden ett tag nu, men det var bara en tidsfråga innan Google kom faktiskt ut med sin egen modell.

Även om detta är Googles första smarta, Hem Nav har en mycket bekant färgpalett som överensstämmer med företagets andra produkter, komplett med vita och grå färgsättning och tyg högtalare täcka. Från framsidan ser det ut som någon annan smart display, men från sidan och tillbaka, så får du se de Hem Nav är fullständig profil där den har en cylindrisk bas som rymmer talare och, förmodligen, största delen av hårdvara.

Visa åtgärder på 7″, och vad som kan vara en överraskning för er med tanke på de senaste trenderna med Echo Visa och nyligen meddelade Facebook Portal, det behöver inte inkludera en kamera, så att videochatta är uteslutet.

När det gäller programvara har, det kommer göra ganska mycket allt som det befintliga Google Assistant smarta skärmar har kunnat göra, som att få en visuell representation av väder info, trafik, sportresultat, kalenderhändelser och mer. Plus, du kan strömma video (inklusive YouTube), samt styra din smarthome enheter med Hem för att Visa, som är en snabb-tillgång-meny som ger dig bra, snabb tillgång till alla dina smarthome-enheter. Boet enheter, har speciellt djupa integrationen med Hem Nav, så om någon ringer ditt Bo Hej, video feed kommer att automatiskt dyker upp på skärmen.

När Hem-Hubb är inte i bruk, ska ta dina bilder från Google Foton och visa dem på skärmen som ett slags digital fotoram. Google fotoalbum som personliga-bildspel har länge varit en Chromecast trick så det är trevligt att se denna funktion på Navet. Ännu bättre, använder maskininlärning för att välja ut endast de bästa bilderna som du tar och lägger upp på Google Bilder, så att du inte behöver oroa dig för att visa dina mindre-än-perfekt för bilder som är suddiga eller foton av kvitton, parkering zoner, eller vardagliga bilder du tar när du går om din dag.

Hem Hub är tillgänglig för pre-order just nu och kommer att finnas tillgänglig att köpa den 22 oktober för $145 i antingen vitt, svart, rosa, eller en ljusgrön. I jämförelse, Lenovo Smart Display och JBL Länken Visa är prissatta på $199 och $249, respektive, och Echo Visa är $229. Så Hem Nav ringar i betydligt billigare än konkurrenterna.