Google Gjorde en Ring-Screening Robot för Din Pixel Telefon

0
75

Som ett slags filial av Googles Duplex, meddelade bolaget Samtal Skärmen, som är en funktion där din Pixel telefonen kan du besvara samtalet för dig och fråga vem som ringer.

I huvudsak, om du får ett samtal från ett nummer du inte känner igen, kan du klicka på “Skärmen Ring” – knapp och en robot kommer i huvudsak att svara för dig så att du inte behöver. Från det, en transkription av samtal visas på telefonens skärm i realtid.

Naturligtvis den andra personen vet att det är en robot, eftersom det kommer att tillkännage sig som en ring screening service. Så det kommer inte bli som vätska eller levande, som du kanske tror, men det är fortfarande en riktigt snygg funktion för dem som inte vill ta itu med telemarketing eller bara okända som ringer. Plus, om det är en telefonförsäljare, och Samtalet visas på Skärmen kan du låta dem få veta för att ta dig ur deras samtal lista.

Det bästa är att alla AI bearbetning som sker just på själva telefonen, så inga samtal information komma att skickas till Google.

Samtal Skärmen kommer att finnas tillgänglig på Pixel 3 vid lansering och kommer att bli tillgängliga för alla Pixel enheter någon gång nästa månad.