De Pixel Slate is de Eerste Google-Branded Chrome OS Tablet

0
75

Google introduceert de Google Startpagina Hub—de bedrijven heel eigen smart display dat wil concurreren met Amazon ‘ s Echo laten Zien.

De Pixel Slate is de Eerste Google-Branded Chrome OS Tablet
door Cameron Summerson op 9 oktober 2018

Google heeft Chrome OS naar een nieuw niveau met de meest recente updates—vooral waar de tabletten zijn betrokken. De Pixel Leisteen is het bedrijf de eerste Chrome OS tablet, en het is een absoluut beest.

De Beste Premium Drones Voor Fotografie, Racing En Meer
door Michael Crider op 9 oktober 2018

Dus je bent klaar voor de stap van het kinder zwembad en een duik in de drone hobby met enkele serieuze hardware. Hier zijn onze top picks voor fotografie, racing, het gemak van het vervoer, en meer.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Pixel Slate is de Eerste Google-Branded Chrome OS Tablet

Cameron Summerson | @summerson | oktober 9, 2018October 9, 2018

Google heeft Chrome OS naar een nieuw niveau met de meest recente updates—vooral waar de tabletten zijn betrokken. De Pixel Leisteen is het bedrijf de eerste Chrome OS tablet, en het is een absoluut beest.

Het Lei neemt van wat Google gestart met de Pixelbook en beweegt deze uit de laptop en een tablet. Er worden vier versies van het Lei beschikbaar:

  • 1,5 GHz Celeron, 4GB/8GB RAM, 32/GB64GB Opslag, beginnend bij $599
  • Kern m3, 8GB RAM, 64GB Opslag, $799
  • 3.9 GHz Core i5, 8 GB RAM, 128 GB Opslag, $999
  • 4.2 GHz Core i7, 16GB RAM, 256 GB Opslag, $1599

Spec-wise, dit is zeker meer een laptop dan een tablet.

Alle vier de versies zijn voorzien van een 12,3-inch 3000×2000 display, waardoor het ongelooflijk hoge resolutie. Om aan deze prachtige scherm, de Slate ook packs voor en achter 8 MP shooters compleet met portret-modus, dat is een primeur voor Chrome OS. De luidsprekers zijn aan de voorkant van het apparaat om een uitstekende content consumptie pakket.

Een andere primeur voor Chrome OS, het Lei zal zijn uitgerust met een vingerafdruklezer—een functie die in eerste instantie werd beweerd dat debuut van vorig jaar Pixelbook maar is niet gebeurd.

Om te schakelen van de tablet-modus tot een volledige ervaring laptop een Google-branded folio-stijl toetsenbord met een trackpack zal beschikbaar zijn voor $199. Het verbindt via pogo-pinnen aan de onderkant van het bordje, en het beschikt over een volledig verstelbare rugleuning voor een echte laptop voelen. En omdat dit apparaat voorzien van Chrome OS 70 uit de doos, het zal naadloos te schakelen in de “desktop” Chrome zodra er een toetsenbord is verbonden. Zo schoon.

De Pixel-Slate is een nieuw toestel voor een nieuw tijdperk. Het is een tablet wanneer je dat wilt, maar het is ook een volledige laptop als je hem nodig hebt. Het zal draaien op Android, Chrome, en Linux apps uit de doos. Het is een van de meest veelzijdige apparaten die we ooit hebben gezien.

Pixel Lei van start met een intro prijs van $599, met een volledige versie komt later dit jaar.”