Het Inschakelen van de Ultieme Prestaties van de energieschema ‘ s in Windows 10

0
79

Microsoft heeft toegevoegd een “Ultieme Prestaties” energiebeheerschema om Windows op 10 April 2018 Update. Het is gebouwd op de Hoge Prestaties van de energieschema maar probeert te persen uit elk beetje van prestaties mogelijk is. Hier is hoe te schakelen.

Wat is de Ultieme Performance Power Plan?

De Ultieme Performance power plan is ontworpen om een extra impuls geven aan de high-power systemen (denk werkstations en servers) door het optimaliseren van de High-Performance power plan. Het is gericht op het verminderen of elimineren van micro-latenties verband met fijnkorrelig power management technieken. Een micro-latency is gewoon de kleine vertraging tussen het moment waarop u uw BESTURINGSSYSTEEM herkent dat er een apparaat heeft meer stroom nodig en wanneer het levert die macht. Hoewel dit slechts een fractie van een seconde het verschil kan maken.

De Ultieme Prestaties plan elimineert de pollen van hardware om te zien of er meer sap en laat de hardware te consumeren al de kracht die het nodig heeft. Ook eventuele energiebesparende functies uitgeschakeld om de prestaties te verbeteren, zelfs meer. Vanwege dit, zijn de machines die werken op de batterij niet deze optie standaard is, als het kan meer energie verbruiken en doden van je batterij veel sneller.

GERELATEERD: het Gebruik en Configureren van Windows-10 de “Battery Saver” toestand

Terwijl je misschien denken dat dit zou geweldig zijn voor gaming rigs, niet uw verwachtingen.

De Ultieme Prestaties plan verbetert de snelheid op systemen waarin de hardware voortdurend gaat en van een inactieve toestand. Maar als je een spel uit te voeren, al uw hardware werkt al samen voor het vullen van de omgeving om je heen. De enige echte verbetering zou kunnen komen bij de eerste opstart, en je kan zien alleen een boost van een paar frames per seconde. Echter, als u het bewerken van video of 3D design software die het zetten van incidentele zware belasting van uw hardware, zie je misschien meer van een verbetering.

Er is een belangrijk addertje onder het gras hier. Het inschakelen van dit plan zal de verhoging van het bedrag van de macht van uw systeem verbruikt, dus als u van plan over het gebruik van dit profiel op je laptop, zorg ervoor dat u bent aangesloten op alle tijden.

Het Inschakelen van de Ultieme Performance Power Plan

Hit Windows+I open de app Instellingen en klik vervolgens op de “Systeem” – categorie.

Op het Systeem van de pagina, klikt u op de “Power & Slapen” tabblad aan de linkerkant. Aan de rechterkant, klik op de “Aanvullende energie-Instellingen” link in het “Gerelateerde Instellingen” sectie.

In het venster dat verschijnt, klikt u op de “Aanvullende schema ‘ s Weergeven” en klik vervolgens op de “Ultieme Prestaties” optie.

Als u een laptop gebruikt, wordt deze optie mogelijk niet weergegeven in deze sectie.

Wat te Doen als U niet het Ultieme Prestaties Plan

Op sommige systemen (meestal op laptops, maar ook op desktops), u misschien niet zien het Ultieme Prestaties plan in je instellingen-app. Als je dat niet weet, kunt u deze toevoegen met een snelle Opdracht Prompt of PowerShell commando. De opdracht is dezelfde voor shell, gebruik dus welke van de twee je wilt.

Je moet open de Opdrachtprompt of PowerShell met administrator rechten. Voor Opdrachtprompt op Start, typ “cmd” in het zoekvak, klik met de rechtermuisknop op de Opdrachtprompt en kies voor “Uitvoeren Als Administrator’. Voor PowerShell te gebruiken, druk op Windows+X en kies “Windows PowerShell (Admin) optie.”

Op de prompt, typ (of kopieer en plak) de volgende opdracht en druk op Enter:

powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61

Als u al de Macht venster Opties open zijn, u moet mogelijk sluiten en opnieuw openen voordat u raadpleegt het plan verschijnen, maar het moet er zijn.

Als u niet wilt dat om te zien het plan niet meer, kunt u het verwijderen uit de app Instellingen. Eerst overschakelen naar een ander plan. Als u probeert te verwijderen van een plan die u momenteel gebruikt, kunt u in de fout.

Klik vervolgens op de “schema-Instellingen Wijzigen” link aan de rechterkant van het plan en klik vervolgens op “Verwijderen van Dit Plan.”

De Ultieme Prestaties plan is eigenlijk alleen nuttig in specifieke gevallen, maar het kan een verschil maken.