De Beste Point en Shoot Camera ‘ s

0
73

Point en shoot camera ‘ s nog niet weg is gewoon nog niet. In feite, ze zijn beter dan ooit. Laten we eens kijken naar de beste kaarten die je nu al kunt kopen.

Hier is Wat te Verwachten van Google Pixel Event op dinsdag
door Cameron Summerson op 8 oktober 2018

Google houdt haar nu-jaarlijkse Pixel event op dinsdag, 9 oktober. Wat er van hem verwacht heeft vrij veel gelekt in detail op dit punt—hier is een blik op wat Google ‘ s zijn koken sinds vorig jaar.

Moet Je Kopen de Brand TV Herschikking?
Craig Lloyd op 8 oktober 2018

Amazon onlangs onthulde het Vuur TV Herschikking, en ze zijn zwaar bevordering van het naast hun reguliere stal van Brand TV-producten. Maar wat is nu precies dit nieuwe apparaat, en is het waard om te kopen?

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Point en Shoot Camera ‘ s

Harry Guinness | @harryguinness | oktober 8, 2018October 7, 2018

Point en shoot camera ‘ s nog niet weg is gewoon nog niet. In feite, ze zijn beter dan ooit. Laten we eens kijken naar de beste kaarten die je nu al kunt kopen.

Maar laten we eerst praten over wie er zou moeten kopen, een point en shoot.

Heb Je Zelfs Nodig een Point-en-Shoot Camera?

Point en shoot camera ‘s zijn grotendeels vervangen door de smartphone-camera’ s. De camera ‘ s in de iphone en zelfs mid-tier Android-telefoons zijn net zo goed nu. De meeste mensen echt geen behoefte aan een enorme hoeveelheid meer camera dan wat krijgt u met uw smartphone.

Dit betekent dat de goedkope, low-end punt en schiet heel goed, zinloos. Het verschil in beeldkwaliteit of middelmatig zoom lens is gewoon niet genoeg om te rechtvaardigen dat het dragen van een aparte camera overal rond.

En dat is het volgende ding. Tenzij je van plan bent om te dragen je richten en schieten met u overal, ben je waarschijnlijk beter af met een DSLR of mirrorless camera. Voor dezelfde prijs krijg je een betere camera en toegang tot verwisselbare lenzen. Ja, het is een veel groter pakket, maar als je alleen bent van plan om uw camera af en toe, vervolgens de grootte en gewicht niet zo groot probleem.

Dus punt en schiet nog over, maar ze zitten in een rare plaats. Je moet bereid zijn te besteden tussen de $400 en $600 te krijgen voor een camera die klein genoeg om in uw zak, terwijl nog steeds het maken van mooie beelden die duidelijk beter zijn dan wat je kunt krijgen met uw smartphone. Er zijn point en shoot camera ‘ s dan die prijs, natuurlijk, maar als je eenmaal in dat bereik wordt het steeds moeilijker om te rechtvaardigen dat het krijgen van een point-en-shoot in plaats van een DSLR. De camera ‘ s hebben we selecteer sit in die sweet spot en hebben we ons geconcentreerd op twee stellaire picks: een top pick en een solide budget alternatief dat niet beknibbelen op de core-functies.

Als dit alles klinkt alsof je het wel—iemand die wil-tot hun iPhone camera maar niet wil voeren een volledige camera tas met een DSLR in het—lees verder.

Beste Point en Shoot Camera: Panasonic Lumix LX10 ($550)

De beste point en shoot camera van dit moment is de Panasonic Lumix LX10 ($547.99). Nog belangrijker is, het is een 1″ 20 megapixel sensor, dat is ongeveer vier keer de fysieke grootte van de sensor van de camera in een iPhone of Android-telefoon. Sensor grootte is een grote indicator van de kwaliteit en het goed laat zien. Dit ding vindt grote foto ‘ s vergeleken met een smartphone, met name bij weinig licht. Camera fabrikanten niet langer echt trompetterende over megapixels, maar 20MP is een echt solide bedrag.

De sensor is slechts een deel van de vergelijking: de lens is ook super belangrijk en de LX10 niet teleur. Het heeft een 24-72mm-equivalent, f/1.4-2.8 Leica zoomlens die geeft je een goede deal van flexibiliteit met hoe je schieten. Het is breed genoeg voor landschappen met voldoende bereik om mooie portretten te maken. De brede opening laat veel licht om echt gebruik maken van de sensor en kunt u zelfs vervaging van de achtergrond van uw foto ‘ s.

Als je in de video, de LX10 kan schieten 4k-beelden in 1080p bij 30 fps of tot 120 fps. Dat is meer dan genoeg om veel plezier met het maken van Hollywood actie films in uw achtertuin.

Met behulp van de LX10 is een fluitje van een cent. Het heeft een lens gemonteerd control ring, dat u kunt gebruiken voor het aanpassen van de belichting instellingen snel, waardoor u een hoge mate van handmatige controle over de camera. De knoppen zijn goed aangelegd en de besturing op het 3-inch touchscreen is intuïtief.

De rest van de lijst is vrij veel als je zou verwachten. De LX10 kunt RAW-en JPEG-afbeeldingen, de autofocus is snel en accuraat, het duurt SD-kaarten, en kan de overdracht van foto ‘ s draadloos aan uw smartphone, zodat u kunt bewerken en versturen, ze op te gaan.

Al met al, het is een geweldig pakket dat je met u dragen kunt overal.

Kopen op Amazon

Beste Meer Betaalbare Optie voor: Canon Powershot G9X Mark II ($430)

Als $550 voelt een beetje steil voor u, dan is er een meer betaalbare optie. U kunt pick-up van de Canon Powershot G9X Mark II voor € 429.

De G9X heeft ook een 1″ 20.1 MP sensor die mooi op een lijn met de LX10. Uw foto ‘ s worden een hel van een veel beter dan uw smartphone of goedkoper te richten en te schieten, met name bij weinig licht.

De lens is waar u zult het verschil merken. Het heeft een 28-84mm equivalent f/2.0-4.9. Dit betekent dat je moet gebruik maken van een snellere sluitertijd en een hogere ISO dan de LX10 die van invloed zijn op hoe uw foto ‘ s kijken, vooral op de langere uiteinde van de zoom. Dit wil niet zeggen dat de lens is niet slecht, het is niet waar, het is geweldig in zijn eigen recht, dit is waar de extra $120 een LX10 kosten beginnen te tonen.

Voor video, de G9X kan opnemen in 1080p tot maximaal 60 fps. Aardig, maar niet de 4K beschikbaar op de LX10.

De controles op de G9X zijn ook geweldig. Ze zijn goed ingericht en het 3-inch touch scherm eenvoudig te gebruiken. Als u wilt, heeft u volledige handmatige controle aan uw vingertoppen.

Als de LX10, de G9X teken in elk vak kunnen we vragen anders. Een snelle autofocus systeem, de mogelijkheid om RAW, een SD-kaart slot, en draadloze connectiviteit zijn er allemaal.

Als u bereid bent om de aanslag op de kwaliteit van het objectief, is het G9X Mark II is echt een ongelooflijke camera. Voor $430 krijg je een kleine camera met ernstige optische kwaliteit.

Kopen op Amazon

Als je echt voelt dat je nodig hebt een punt en schiet, kun je niet verkeerd gaan met een van onze picks.

Hebben wij missen uw favoriete point en shoot? Laat ons weten wat uw aanbevelingen in de comments.