Alles wat U Moet Weten Over de Nintendo Switch Online Voordat de Druppels 18 September

0
91

Geloof het of niet, het AppleCare protection plan is nooit gedekt verloren of gestolen iPhones—tot de dag van vandaag. Apple heeft stilletjes breidde het AppleCare protection plan om niet alleen de dekking van accidentele schade, maar verloren of gestolen apparaten.

Alles wat U Moet Weten Over de Nintendo Switch Online Voordat de Druppels 18 September
door Eric Ravenscraft op September 14, 2018

Volgende week, Nintendo ‘ s langverwachte online dienst gaat live. Als je online spelletjes spelen, wil om te spelen retro Nintendo spelen, of je wilt synchroniseren met uw gama gegevens, hier is alles wat je moet weten.

Moet Je Kopen of een Upgrade naar het Apple-Horloge-Serie 4?
door Cameron Summerson op September 13, 2018

Naast de nieuwe iPhone X-serie, kondigde Apple de nieuwe Horloge Serie 4 van gisteren. Dit is de eerste grote upgrade van het Horloge lijn sinds de introductie, met een hoop leuke nieuwe features aan boord.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

Alles wat U Moet Weten Over de Nintendo Switch Online Voordat de Druppels 18 September

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | September 14, 2018September 13, 2018

Volgende week, Nintendo ‘ s langverwachte online dienst gaat live. Als je online spelletjes spelen, wil om te spelen retro Nintendo spelen, of je wilt synchroniseren met uw gama gegevens, hier is alles wat je moet weten.

We hebben het krijgen van een gestage druppel van de informatie over Nintendo ‘ s aankomende online service voor een tijdje, maar Nintendo heeft eindelijk aangekondigd en bevestigd alle details. De nieuwe dienst zal het gaan wonen op dinsdag 18 September. Hier is alles wat je moet weten.

Wat Krijg Je Met De Nintendo Switch Online?

Blij dat je het vraagt. Eerst en vooral, Nintendo Switch Online is de service die u zult moeten betalen om online games te spelen. Zoals Xbox Live of PS Plus, als je wilt om te spelen online multiplayer, je moet aanmelden voor het. Dit omvat de games die op dit moment online multiplayer voor gratis, inclusief Mario Kart 8 Deluxe en Splatoon 2.

Echter, Nintendo is niet alleen ransoming terug de gratis multiplayer u gewend bent om met een nieuwe dienst. U krijgt ook toegang tot de felbegeerde data in de cloud back-up functie. Dit zorgt ervoor dat u een back-up van je opgeslagen games in de cloud. Als je ooit hoeft te vervangen van uw Switch, kunt u alle invoer van uw gegevens naar de nieuwe console gemakkelijk.

U krijgt ook toegang tot een collectie van klassieke NES-games voor gratis, waaronder de volgende:

 • Voetbal
 • Tennis
 • Donkey Kong
 • Mario Bros.
 • Super Mario Bros.
 • Ballon Gevecht
 • Ice Climber
 • Dr. Mario
 • De Legende van Zelda
 • Super Mario Bros 3
 • Double Dragon
 • River City Ransom
 • Ghosts ‘ n Goblins
 • Tecmo Bowl
 • Gradius
 • Pro Wrestling
 • Excitebike
 • Yoshi
 • Ijs Hockey
 • Honkbal

Nintendo zal ook het toevoegen van meer games naarmate de tijd vordert. De komende paar maanden releases zijn al een rij, met de Sleutel van Salomo, NES Open Tournament Golf, en Super Dodge Ball komt in oktober, Metroid, Mighty Bomb Jack, en TwinBee in November, en Wario ‘ s Woods, Ninja Gaiden, en de Avonturen van de Lolo in December.

Voor multiplayer-games, dan kunt u splitsen een Vreugde-Con in tweeën te spelen met een vriend. Als je echt wilt om nostalgische Nintendo is ook de verkoop van NES-stijl Vreugde-Con-controllers voor $60. Deze look and feel als de traditionele controller, maar kan hechten aan de kant van de Switch is, net als een Vreugde-Con. De knop lay-out niet precies te werk voor het regelmatig Wisselen games, maar je kan spelen van een NES spel met die heerlijke nostalgische sfeer prima. Deze controllers zijn alleen beschikbaar voor Switch-Online-abonnees, dus als je ze wilt hebben, moet u zich aanmelden.

Tot slot, het abonnement geeft u toegang tot de Switch Online app. De Schakelaar niet precies de meest krachtige processor, dus op te geven online gamers basic diensten zoals voice chat, Nintendo is het ontlasten van de taak naar uw telefoon. Je kan andere gamers uitnodigen om samen te spelen, te beginnen met chatten en berichten versturen. Het kan ook het toevoegen van extra, tweede-scherm biedt om te spelen, maar tot nu toe alleen Splatoon 2 gebruik heeft gemaakt van dit, het aanbieden van een aantal basale in-game statistieken op uw telefoon.

Hoeveel Zal Het Kosten?

De goed, beter, het beste nieuws over de Nintendo Schakelaar Online is de prijs. Terwijl andere online services als Xbox Live Gold-en PS Plus de kosten zo hoog als $180 per jaar als u betalen met de maand—of zo laag als $40 per jaar als u zorgvuldig jagen op koopjes—Nintendo is het bereiken van een nieuwe laag op een goede manier. U kunt een jaar van de nieuwe dienst voor $20. Hier is hoe de prijs plan breekt:

 • $3.99 indien u betaalt per maand, of ongeveer $48 per jaar.
 • $7.99 als u betaalt per kwartaal, of $32 per jaar.
 • $19.99 als u per jaar betaald.
 • $34.99 als u per jaar betaald voor een Gezin Plan. De familie kan maximaal acht accounts.

Je krijgt niet zo veel van Nintendo ‘ s service zoals u zou kunnen krijgen op andere platformen, maar je betaalt ook een stuk minder voor. $20 per jaar voor een gestage stroom van klassieke NES-games misschien genoeg om te overtuigen een aantal mensen aan te melden. En als je alleen wilt aanmelden, zodat u kunt blijven spelen, online games, het is niet te zwaar van een kostprijs.

Hoe Kan Ik Mijn Nintendo-Account Factor In Deze?

Door de manier, deze bestaan. Geniet van de nostalgie trekker.

Slim van u te vragen. Dus, hier is de deal. Elke keer dat Nintendo hoesten, ze hebben de neiging om per ongeluk maak een nieuw account systeem. Hoewel u niet een nieuwe account deze tijd, die je nodig hebt voor het koppelen van uw bestaande Nintendo-Account aan je profiel op de Switch. Je hebt waarschijnlijk al deed dit als je de Schakelaar, maar na September 18th, die link zal permanent geworden.

Als u alleen uw eigen account op uw eigen aan / uit Schakelaar, dit zal waarschijnlijk niet van invloed op je. Als je ooit gedeelde accounts of profielen die je nodig hebt om te duiken in de Instellingen op de Schakelaar en zorg ervoor dat je Nintendo-Account is gekoppeld aan uw profiel Omschakelen en uw familie de accounts gekoppeld zijn met hun eigen profiel. U kunt controleren onze gids hier op het koppelen van accounts goed.

Na de link, zal uw account worden gebruikt voor het opslaan van uw eShop-aankopen, data in de cloud bespaart, en alle data te synchroniseren tussen apparaten. Nintendo was al het indrukken van de Nintendo-Account als het middelpunt van uw console leven, maar nu zal direct worden gekoppeld aan uw console.

Eenmaal op 18 September rollen rond, kan je je aanmelden voor een 7-daagse gratis proefperiode als je op het hek. Of als je gewoon wilt om een week aan de dienst gratis, want waarom niet. U kunt pre-order de service nu, maar we zijn echt niet zeker weet waarom je dat zou doen.