Stream Gratis Live-TV om Du Bor i New York, Chicago, Houston, Dallas, eller Denver

0
79

Du kan se lokal-TV på nätet just nu, gratis, förutsatt att du bor i New York, Chicago, Houston, Dallas, eller Denver.

Locast erbjuder åtkomst till viktiga nätverk som ABC, CBS, FOX och NBC. Verifiera din plats och du kan registrera dig för gratis tjänst, som har en kanal guide full av alla de lokala TV-stationer i din stad. Du kan titta i din webbläsare locast.org eller genom att ladda ner den gratis Android app.

Tjänsten räkningar själv en “digital översättare.” Tv-bolag använder översättare för att upprepa TV-signaler, Locast anspråk på att vara att göra samma sak för Internet-användare. Användare måste bekräfta sin plats för att använda Locast, vilket förmodligen är nyckeln till hela den rättsliga strategi här.

Locast drivs av den icke-vinstdrivande Sport Fans Koalition NYC, som förespråkare för fan-vänliga sändning regler. Det verkar inte vara en intäktsmodell, och jag kan inte låta bli att undra hur lång tid det tar för programföretag att stämma service i glömska. Under tiden, dock, folk i stora städer i USA kan titta på TV och gratis, inklusive ett antal uppmärksammade NFL spel.

Vårt tack till Lukas Bouma på Sladden Fräsar Nyheter för att peka denna tjänst till oss.

Om du inte bor i ett stöds stad, oroa dig inte: du kan i princip bygga din egen version, komplett med en DVR. Bara ställa upp Plex DVR-tjänsten och kan titta på TV var som helst.