Google is het Doden van Postvak in, Omdat er Niets Goud Kan Blijven

0
79

Google is het afsluiten van Postvak in Maart 2019, en zij de gebruikers aanmoedigen om terug te schakelen naar Gmail.

Het postvak in is een proeftuin van soorten voor nieuwe functies van Gmail. Een aantal van de beste functies in de nieuwe Gmail waren in de Inbox eerste, met inbegrip van slimme antwoorden, snoozing e-mails voor later, en prioriteit meldingen.

GERELATEERD: De 8 Beste Functies in de Nieuwe Gmail

Enkele functies zijn niet komen, maar met inbegrip van opgespeld e-mails, herinneringen, en bundels. Persoonlijk ben ik gaan missen bundels, die gebruikt AI te verzamelen, soortgelijke e-mails in groepen zoals de “Updates” en de “Promo’ s.” Er is niets vergelijkbaar in Gmail nu. Zeker, Google suggereert instellen Postvak in tabbladen, maar dat is niet hetzelfde. Postvak was ook een stuk schoner dan Gmail, die de neiging heeft om te rommelig.

Dat wil niet zeggen dat Gmail is slecht. Dat is het niet. Maar er was gewoon veel over het Postvak in te graag, en ik ben gaan missen, vooral op mijn telefoon. Ik wed dat ik niet alleen ben.