Google Dödar Inbox Eftersom Inget Guld Kan Stanna

0
61

Google stänga Inkorg i Mars 2019, och att uppmuntra användare att byta tillbaka till Gmail.

Inkorgen var ett försöksområde för slag för nya Gmail-funktioner. Några av de bästa funktionerna i den nya Gmail var i Inkorgen först, inklusive smarta svar, myste e-post till senare, och prioriterade anmälningar.

RELATERAT: De 8 Bästa egenskaperna i den Nya Gmail

En del funktioner inte kommer över, men även fästs e-post, påminnelser och buntar. Personligen kommer jag att missa buntar, som används för AI att samla liknande e-post till grupper som “Uppdateringar” och “Kampanjer.” Det finns inget liknande i Gmail just nu. Visst, Google föreslår att ställa upp Inbox flikar, men det är inte samma sak. Inkorgen var också en mycket renare än Gmail, som tenderar att kännas rörigt.

Vilket inte är att säga att Gmail är dåligt. Det är det inte. Men det var bara en hel del om Inkorg för att vilja, och jag kommer att missa det, speciellt på min telefon. Jag slår vad om att jag inte är ensam.