Allt Du Behöver Veta Om den Nya iPhone Xs, Xs Max, och Xr

0
197

Apple meddelade bara tre kommande iPhone-X-modeller på sin “Samla Runt” händelse—som förväntat, alla nya iPhones använda X-formfaktor som infördes förra året. Här är spinkig.

Apple Meddelar Titta på Serie 4: Större Skärm, Imponerande Hälsa Funktioner
av Cameron Summerson på den 12e September 2018

Apple Titta på är att få sin första ansiktslyftning i år med Serien 4, meddelade idag på Apples “Samla Runt” – händelse. Uppdaterad klockan är nu större, med 40mm och 44mm storlekar byta 38mm och 42mm storlekar av tidigare mönster.

Bästa accentbelysning för Dorm Rum
av Caroline Stewart på den 12e September 2018

Lägga till personlighet till en steril studentrum är knepig, men bra belysning kan gå en lång väg mot att göra ditt personliga utrymme och roligt att koppla av i. Här är våra översta plockningar för awesome sovsal accent belysning.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Allt Du Behöver Veta Om den Nya iPhone Xs, Xs Max, och Xr

Cameron Summerson | @summerson | September 12, 2018September 12, 2018

Apple meddelade bara tre kommande iPhone-X-modeller på sin “Samla Runt” händelse—som förväntat, alla nya iPhones använda X-formfaktor som infördes förra året. Här är spinkig.

iPhone Xs: X, Nu Med Mer S

Sporting samma formfaktor och storlek som förra årets iPhone-X, den nya Xs ser nästan identiska vid första rodna. Den har samma totala fotavtryck och 5,8-tums display storlek och stenar som de nu ofta kopieras “notch” – displayen.

Under huven, men saker och ting är lite annorlunda. IPhone Xs—uttalas “Tio Ess”—har Apples nya A12 Bionic-chip, som är efterföljaren till den A11 Bionic som hittades i den ursprungliga X. Det finns en hel del ny teknik i detta chip, som vi ska dyka in mer under de närmaste dagarna. Men vet bara att detta innebär ökad prestanda över den redan smidig och kvick X.

Liksom de senaste åren, kameran blir en tung fokus detta år, med flera betydande förbättringar under de X. Som X, Xs använder en dual kamera design med två 12 MP kamera och bättre, större sensorer. A12 Bionic chip fungerar med både den främre och bakre kameror för att snabbt och effektivt behandla bilder, beräkning av allt från noise reduction för att vitbalansen på fluga. Med Xs, det kan också hantera facial scanning och kartläggning för att automatiskt tillämpa röda-ögon-reducering.

A12 Bionic möjliggör också en ny funktion, som kallas Smart HDR. I ett nötskal, det här kommer låta kameran snabbt, direkt och på ett intelligent sätt tillämpas HDR—allt utan att du behöver göra en enda sak. Detta kommer att göra ännu mer detaljerade bilder än någonsin tidigare.

Förmodligen den mest imponerande inslag i Xs-kamera, men är i farten skärpedjup justeringar efter att bilden har tagits. Detta är på allvar en av de mest imponerande tech demos vi har sett från en smartphone kamera i en lång tid. Medan denna typ av teknik har varit demonstrerade innan, det har aldrig varit så snabb, skarp, eller slick. Den verkliga historien här är en bild tech i ett paket som detta i liten skala med resultat detta snygga.

IPhone Xs kommer att finnas tillgänglig i silver och utrymme grå precis som förra året, men ett nytt guld alternativet är också tillgängligt om du känner dig extremt snygga. Det finns också en ny 512GB lagring alternativ för alla de uppgifter som hamstrare där ute som känner för att begränsas av 256GB. Och för första gången någonsin, både iPhone Xs modeller har dubbla SIM kapacitet som de kommer att använda framtaget teknik.

Prissättningen av Xs är ett annat samtalsämne, som det ursprungliga X förde med sig en rejäl $999 prislapp för bas modellen. Xs är… exakt samma, med ett utropspris på $999 för 64 gb-modellen, 256GB-modellen kommer in på $1,149, och 512GB för en jättestor $1,349.

iPhone Xs Max: När “Stora” Är inte Stor Nog

Strax efter iPhone X pressmeddelande förra året var många användare redan ber för en “iPhone X Plus”—en större variant av telefonen. Även om det verkar Apple tappar “Plus” moniker och välja “Max” i dess ställe, det ser ut som dessa önskemål har beviljats med Xs Max.

På insidan är det samma telefon som Xs—samma processor, RAM och kameran—men utanför berättar en annan historia. De stötte skärmen till 6,5-tum, vilket borde vara mer än tillräckligt för att tillfredsställa dem som längtar efter att ha en stor ol’ skärm med ett hack i sin ficka. Trots den mycket större skärm, är den övergripande påverkan av telefonen är ungefär samma som iPhone 8 Plus.

Annars tillgängliga färger är samma som i de mindre Xs. Xs-Max kommer att komma med ett ingångspris på $1099 för 64 gb-modellen, $1,249 för 256 GB, och en cool $1,449 för 512GB-modellen. Oof.

iPhone Xr: iPhone 8 Ersättning Du har Väntat på

Medan iPhone Xs Xs och Max var lätt stjärnorna i dagens visa, den nya iPhone Xr ger en elegant design och en mycket bang for the buck till Apples “billigare” marknaden.

I termer av bildskärmens storlek, Xr sitter fast i mitten av Xs (5,8-tums) och Xs Max (6,5 tum) med sin 6,1-tum hack skärmen. Den övergripande påverkan av telefonen har fortfarande kvar mycket av det som gör Xs-modeller är så tilltalande, som nästan kant-till-kant-panelen håller skärmen för att kroppen förhållandet ganska låg trots att de har en större skärm, Xr är fortfarande mindre än förra årets 8-Plus.

Under huven, den här telefonen är mycket liknande till Xs linje. Xr drivs av samma A12 chip som finns i Xs. Den största skillnaden är kameran—där X hade Apples flaggskepp dubbla kamera design, Xr-minnen med bara ett enda objektiv. Det blir fortfarande liknande djup kontroll, porträtt och porträtt belysning, men det bara gör det hela med hjälp av maskininlärning istället för att använda två kameror.

Som för övriga försummelser på denna telefon, Xr saknar också 3D-Touch, som har ersatts med något som kallas Haptiska Touch. Det är i princip samma sak, bara olika.

Den största överklagande av iPhone Xr är pris—med en startkostnad på bara $749, det är den mest prisvärda produkten i Apples nya lineupen. Apple kunde för att hålla kostnaden nere genom att välja att använda en LCD-panel och en enda kamera design i Xr, jämfört med OLED-paneler och dubbla kameror i Xs och Max.

Ungefär som iPhone 5c år sedan, Xr-serien kommer att finnas tillgänglig i en rad olika roliga färger, inklusive svart, vit, gul, röd, blå och korall—liksom i 64GB, 128GB och 256GB, $749, $799, och $899 respektive.

IPhone Xs Xs och Max kommer att vara tillgänglig för pre-order med början den 14 September och skicka den 21: a September. Xr kommer att vara tillgängliga att beställa den 19 oktober och fartyg på den 26: e.