De Bästa Bil GPS-Enheter

0
383

Smartphones kan fungera som GPS-enheter, men det finns ingen ersättning för en särskild-car system. Vi rundade upp de bästa GPS-add-on system du kan hålla rätt på din dash idag och njuta i bilen vägledning omedelbart.

Det Bästa 1440p Gaming Skärmar
av Eric Ravenscraft den 11 September 2018

Du kan köpa den häftigaste grafikkortet i världen, men om din bildskärm inte kan hantera produktionen, du är fortfarande saknad. Dessa är de bästa high-res, 1440p gaming skärmar.

Det Bästa NAS (Network Attached Storage) Enheter För hemanvändare
av Michael Crider den 11 September 2018

Dina filer är viktigt, och så komma åt dem från ditt nätverk och web. Det finns inget bättre sätt att hålla tillgång intakt än med en nätverksansluten Lagringsenhet (NAS). Här är de bästa.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

De Bästa Bil GPS-Enheter

Jennifer Allen | @jenjeahaly | September 11, 2018September 10, 2018

Smartphones kan fungera som GPS-enheter, men det finns ingen ersättning för en särskild-car system. Vi rundade upp de bästa GPS-add-on system du kan hålla rätt på din dash idag och njuta i bilen vägledning omedelbart.

Medan populära appar som Waze är ganska stor, det är mer än några skäl till varför många människor föredrar dedikerad GPS-enheter. En särskild enhet är alltid i bilen, fungerar utan tillgång till internet, och erbjuder riktigt distraktion-fri körning (som enheter bara tjäna upp riktningar utan andra störande funktionalitet). Även om du har en inbyggd enhet i bilen, ibland är det värt att uppgradera till en bärbar enhet helt enkelt eftersom enheten i din bil är alltför dyr för att uppdatera eller väsentligt ut av dagen.

Med detta i åtanke, oavsett om du reser långt bort och i behov av några viktiga anvisningar för att säkerställa dig att hitta din destination, eller helt enkelt vill ha en hjälpande hand i den lokala området, är det bra att ha lite extra hjälp. Många enheter har även trafik varningar och varningar om fartkameror, som är också bra. Här är vår favorit fristående GPS-enheter för att guida dig på din resa.

Bästa Allround: Garmin DriveSmart 61 ($210)

Som en allmän allround, kan du inte slå Garmin DriveSmart 61. Dess 6.95 tums kapacitiv touch kant-till-kant displayen är ljus och klar, så det finns ingen risk att du missar att upptäcka något på kartan. Den innehåller detaljerade kartor över Nordamerika, tillsammans med fria livstids uppdateringar. Det är enkelt att använda, med tydliga knappar på skärmen som vem som helst kan räkna ut.

Förutom sväng för sväng riktningar, du får leva trafik uppdateringar, live parkering information och förslag för att erbjuda tidsbesparande alternativa vägar och när du behöver dem.

Utöver de grundläggande kartläggning funktionalitet, det är också bra bonusmaterial. Det finns Bluetooth telefoni, smart anmälningar, och inbyggd Wi-Fi—Wi-Fi-funktionen är aktiverad, kommer enheten automatiskt hämta uppdateringar från ditt hem Wi-Fi-nätverk. Om din bil inte har Bluetooth, detta är ett enkelt sätt att lägga till handsfree-samtal till ditt fordon.

Köp på Amazon

Bäst För Internationella Resor: TomTom Go 520 ($163)

De flesta bil GPS-enheter har livstids uppdateringar för Nordamerika, men få erbjuder även kartor för hela världen. TomTom Go 520 och är ett av få som erbjuder världens kartor och gratis lifetime trafik uppdateringar för enhetens livslängd. Om du planerar att resa även en liten mängd utanför Nord-Amerika, det är en massiv anledning att köpa TomTom över någon annan enhet, men det är också en fantastisk enhet i sin egen rätt.

Det ger exakt trafikinformation med jämna mellanrum, intelligent anpassa din rutt så att du undvika den värsta trafiken. På toppen av det, det lär sig dina körvanor och förutspår när du är sannolikt att köra till någon av de frekventa resmål sparas i Mina Platser, vilket sparar du göra vissa inställningar tid genom att automatiskt tyder på din rutt.

Slutligen, det är kompatibel med både Siri och Google Nu, plus att det är handsfree-samtal så att du inte behöver ta händerna från ratten som helst.

Köp på Amazon

Bäst För Extra Säkerhet Funktioner: Garmin DriveAssist 51 ($232)

Säkerhetsdetaljer som är enormt populär i nyare bilar, men om din bil är lite lång i tanden, du skulle vara avundsjuk på en del av denna teknik. Garmin DriveAssist 51 går något sätt att lindra din avund. Den har en inbyggd dash cam som inte bara registrerar alla aktiviteter som pågår medan du kör men lägger också till några användbara driver varningar. Viktigt i sammanhanget är framåt kollision varning som varnar dig om du kör för nära framförvarande fordon, eller om du glida av vägen in i mötande trafik. Dash cam sig är stora för att ge dig en oberoende vittne i händelse av en olycka.

Någon annanstans kommer du att hitta det typiska men stabilt pålitlig bil GPS-funktioner. GPS håller ett öga på trafiken, omdirigerar dig runt trafikstockningar med live-uppdateringar, och inkluderar uppdateringar av vädret. Som DriveAssist 61, ovan, det meddelar dig om parkeringsplatser i närheten med pris och betalning information ingår.

Köp på Amazon

Bästa Budgetval: Garmin-Enhet 50 (Sek 99)

Titta på priset på Garmin-Enheten 50, och det skulle vara förståeligt att anta att detta är en GPS med begränsad funktionalitet. I verkligheten, den rymmer en hel del i sitt låga pris.

Nu, visserligen, skärmen är inte så ljust eller som banbrytande dyrare exempel. I stället använder en WQVGA TFT-pekskärm med vit bakgrundsbelysning. Den andra enheter i vår roundup har mer lyhörd kapacitiva skärmar (som skärmen på din smartphone), denna enhet skärm är mer som tryck-för-att-touch-skärmar som finns på en BANKOMAT eller livsmedelsbutik kassan konsolen. Men det är ett litet pris att betala för, tja, att betala ett litet pris.

På andra håll, har det samma fast vägbeskrivningar som du förväntar dig från Garmin och också informerar dig om eventuella hastighetsbegränsningar och fartkameror längs vägen. Dessutom, det finns varningar för kommande skarpa kurvor, snabba förändringar, skol zoner, och även om du har helt enkelt kört för länge.

Det är förinstallerade data från Foursquare också, så att miljoner av butiker och restauranger som finns med i kartan paket. Det är ett bra val om din budget är stram och du inte har för avsikt att resa utanför landet.

Köp på Amazon

Bäst För Trafik Varningar: Garmin DriveLuxe 50 ($220)

Alla bil-GPS-enheter här har varningar trafik, men vi har hittat Garmin DriveLuxe 50 har kant där funktionen är berörda. Det har HD Digital, som är Garmins finare sätt att säga det är den bästa och snabbaste undvikande av trafik lösning de erbjuder just nu. Med uppdateringar så ofta som var 30: e sekund, det håller ett vakande öga på vad som väntar för dig. Nu är det fläckar en fråga, du omdirigeras från en upprörande jam.

Dessutom, det är den vanliga uppsjö av användbara GPS-funktioner. Du får föraren varningar för skarpa böjar, skol zoner, snabba förändringar, och hastighetskameror. Det finns en trötthet varning för om enheten känner att du har kört för länge.

Handsfree-samtal och röststyrd navigering ingår också, tillsammans med anpassningsbara smartphone-aviseringar så att dina samtal, sms, och andra varningar kan visas på skärmbilden. Det är ett omfattande paket förutom att de alla viktiga varningar trafik. Det är en bra kompromiss mellan att ignorera alla meddelanden och låta dem genom på ett sätt som minimerar distraktion.

Köp på Amazon

Image credit: Garmin