Het Aanpassen van de MacBook Touch Bar met BetterTouchTool

0
98

De voorraad Touch Bar op Apple ‘ s MacBook voelt het een beetje saai. Als u ooit hebt willen sparren een beetje met dingen zoals aangepaste knoppen en widgets, de BetterTouchBar app kun je precies dat doen.

BetterTouchTool is een app in de eerste plaats ontworpen voor het aanpassen van het trackpad bewegingen, maar het heeft ook een zeer krachtige Touch Bar customizer ingebouwd. Terwijl de app niet gratis, $6.50 is geen slechte prijs voor zo ‘ n krachtige app. Er is een 45-dagen op proef, zodat u kunt testen en zien hoe het je bevalt. Door het einde, je zou niet willen om terug te gaan naar de stock Touch Bar.

Aan de Slag door het Toevoegen van een Knop

Aan de slag, open de instellingen in BetterTouchTool en klik op de Touch Bar-instellingen. Vanaf hier, klik op ‘Algemeen Touch Bar-Instellingen” te openen het venster hieronder.

Vanaf hier kunt u inschakelen Touch Bar ondersteuning en de instellingen te wijzigen. Als u wilt wissen van de TouchBar, kunt u deze uitschakelen van de macOS control strip en kunt u configureren hoe de Escape-toets functies.

Zodra u klaar bent, gaat u terug naar het hoofdvenster, klikt u op “+ TouchBar Knop” en voer een naam in. U ziet nu een nieuwe knop op de Touch Bar.

Dus wat kunt u met deze knop? Nou, niets eigenlijk. U kunt binden aan een simpele sneltoets of u kunt kiezen uit alle van BetterTouchTool honderden acties. En als je wilt wat niet op de lijst staat, kunt u altijd uit te voeren terminal commando ‘ s:

De lijst van mogelijke acties is lang, dus bereid zijn om wat tijd te nemen verkennen.

Widgets toevoegen voor Nog Meer Power

U kunt het toevoegen van nieuwe widgets aan uw Touch Bar. Knop groepen zijn een leuke plek om te beginnen. Ze laten je een groep maken op de Touch Bar dat, wanneer je deze knop aanraakt, onthult extra knoppen. Je kunt ze beschouwen als “mappen” voor uw knoppen, en ze helpen echt duidelijk tot de ruimte.

Waarschijnlijk de meest krachtige widget beschikbaar is, is de aangepaste Applescript-slider. Deze widget loopt Applescript en geeft aan wat de waarde is ingesteld op de regelaar. Dit wezen verbindt uw Touch Bar om een scripting taal.

Andere widgets bevatten de standaard weer, de datum en de emoji widgets, evenals ondersteuning voor twee -, drie -, en vier vinger swipe-acties.

GoldenChaos – Een Full Touch Bar Vervanging

Als je wilt duiken in het geheel, je kunt proberen GoldenChaos. Het vervangt volledig de voorraad Touch Bar en breidt op zo ongeveer alles. Het is zeer goed aangelegd en zeer eenvoudig te installeren; voeg de preset voor de BTT, en inschakelen.

Image Credit: guteksk7/Shutterstock