6 Utföra Vardagliga Objekt som Du har Förmodligen Förbisett

0
87

Varje dag bär har aldrig varit hetare, men det mesta av uppmärksamheten går på häftiga föremål som knivar, multitools, knivar, smartphones, knivar, plånböcker, och knivar. Knivar är bra och allt, men här är några mindre flashiga objekt som är mer användbara (men som ofta förbises).

Det Bästa Extern Hårddisk Till Din Xbox Eller Playstation 4
av Jennifer Allen den 9 September, 2018

Trots den ökande storleken på spel, både Xbox och PlayStation 4 har relativt små lager hårddiskar. En 1TB-disk bara inte klippa det längre, så här är några bra externa hårddiskar för att utöka din konsol lagringsutrymme.

Det Bästa Hårklippningsmaskiner för Hem Frisörer
av Cameron Summerson den 8 September 2018

Frisörer är en av de nödvändiga utgifterna för de flesta människor, men du kan spara mycket pengar genom att pickup upp en uppsättning av clippers och göra frisyrer på hem—särskilt om du har barn.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

6 Utföra Vardagliga Objekt som Du har Förmodligen Förbisett

Harry Guinness | @harryguinness | September 10, 2018September 9, 2018

Varje dag bär har aldrig varit hetare, men det mesta av uppmärksamheten går på häftiga föremål som knivar, multitools, knivar, smartphones, knivar, plånböcker, och knivar. Knivar är bra och allt, men här är några mindre flashiga objekt som är mer användbara (men som ofta förbises).

En Bra Penna: Fisher Kula Space Pen ($19)

Pennan är mäktigare än kniv. Eller åtminstone, behöver du antagligen att använda oftare. Varför använda en skit Bic-kulspetspenna när du kunde ha något bättre?

Vår favorit EDC pennan är den Fisher Kula Space Pen ($19). Det är kort nog att passa i fickan, men full storlek när du lägger locket på, tillverkad av super material av hög kvalitet, klarar av att skriva var som helst (även under vattnet eller i rymden), på något, och mycket prisvärda. Det finns även utställda på Museum of Modern Art i New York som ett exempel på exceptionella Svensk industridesign.

Köp på Amazon

En Låsning Karbinhake: Gold Lion Redskap Aluminium Karbinhake ($9 för att 5)

Nyckelring verktyg är ganska söt—jag bär med mig hela tiden, Gerber Skärvan och Leatherman Style PS—men det är inte ljuv ta bort dem från din nyckelring, eller ännu värre, de försöker utnyttja dem medan de fortfarande är ansluten. Om du fortfarande att gunga en delad ring, du på allvar att uppgradera.

Min go-to är enkel: en låsning karbinhake som dessa ($9 för fem). Det är inte bara dina nycklar och verktyg, säkert och lättillgängligt, men en karbinhake är alltid bra att ha. Jag kan inte räkna antalet gånger jag har jag har använt det för att bifoga min hund till en lampa inlägg medan jag kör in i en butik eller hänga något på mitt bälte.

Köp på Amazon

En Bra Ficklampa: ThruNite Ti3 EDC ($14)

Ficklampa på telefonen är i brukbart skick, men om du verkligen behöver en ljuskälla, det kommer inte sist. En liten nyckelring ficklampa (länk vänligen Jason!) är ett bra komplement till din EDC kit eftersom du kan använda den i timmar utan att tömma din telefon (mer viktigt) batteri.

Vi älskar ThruNite Ti3 EDC eftersom det är liten, tar ett enda AAA-batteri, och kan mata 120 lumen för 30 minuter, 12 lumen i sex timmar, eller 0.04 lumen 115 timmar. Det hjälper också att det kostar bara $14. Om du vill ha en uppgradering plocka, Prometheus Lights’ Beta QRv2 är otroligt, men fyra gånger priset. Vill inte att kolla in flera av våra bästa nyckelring ficklampa plockar? Ta en titt på den fullständiga roundup här.

Köp på Amazon

Säkerhetsnålar: Sångare Diverse Säkerhetsnålar ($3)

Gubbe band och paracord få alla de trycker på men, om du regelbundet att bygga en flotte eller en rockstar: s roadie, du kommer förmodligen att kunna fixa det mesta på en dag till med en ödmjuk säkerhet-pin-kod. Jag vet att jag har tappat en knapp eller ville fästa en zip mycket mer ofta än bygger en sjövärdig båt.

Säkerhetsnålar är så liten och praktisk att den enda nackdelen med att gungade ett par i plånboken är att du ibland kan sticka själv. Några säkerhetsnålar kommer att göra. Du kan plocka upp dem är super billiga, som denna box 50 olika storlekar för 3 dollar på Amazon.

Köp på Amazon

En Vatten Flaska: CamelBak Ränna 1L

Enda-att använda plast är kvävning upp haven (och allt som lever i dem). Det är lätt att minska på avfallet genom att byta till en återanvändbar flaska vatten. Vi skulle rekommendera att CamelBak Ränna 1L vatten flaska ($13.99).

I all ärlighet, du är nog inte dricka tillräckligt med vatten. Redovisat en flaska med dig varje dag innebär att du alltid har den nära till hands och du påminns om att dricka av blotta närvaron av den sak stoppade i väskan. Det finns inget värre än att behöva gå på jakt när du blir törstig och du är ute och gör saker. CamelBak Ränna 1L flaska är en perfekt plats för en daglig bära flaskan. Den är tillverkad av tålig plast, innehåller tillräckligt med vatten för att hålla din törst att släckas utan att tynga ner dig, och har livstids garanti.

Köp på Amazon

Solkräm: 50 SPF Mountain Falls Sport Solskydd ($5)

Hudcancer är den i särklass vanligaste av alla cancerformer och, även om det i regel går att behandla om den upptäcks tidigt, det är alltid en bra idé att göra vad du kan för att minska risken för att bli det genom att säga, att bära solskyddsmedel när du är ute i solen.

Den stora hemligheten för att effektivt sunscreening är inte den du köper, det är att se till att du återanvända den regelbundet. Amazons egna 50 SPF Mountain Falls Sport Solskydd har brett spektrum täckning, kommer i en praktisk 8 oz. flaska, och på $5, är billiga nog att du kan stuva ett par runt platsen och inte oroa dig om du förlorar. Verkligen, det finns ingen bättre känsla än att inse att du är på ett evenemang där du skulle ha hamnat med en grym solbränna, men att undvika det eftersom du har gått några solkräm gömt i väskan.

Köp på Amazon

Är det något i din EDC-kit som du tror att alla glömmer? Låt oss veta i kommentarerna.