Hoe te Spelen Chrome Verborgen Dinosaurus Spel Zonder Offline

0
112

Chrome heeft een verborgen eindeloze loper spel dat je kunt spelen wanneer je computer of telefoon offline is, maar het blijkt dat je het ook kan spelen zonder het contact te verbreken.

Typ chrome://dino in uw adresbalk, zoals hierboven weergegeven, en de “Geen internet” – scherm verschijnt—druk op de spatiebalk om het spel te spelen. Op de dag van vandaag het spel heeft verjaardagstaart en partij hoeden te vieren vier jaar verborgen is gebleven in Chrome.

GERELATEERD: Hier is Wat er Nieuw is in Google Chrome 69

Mijn vriend Matthew Hughes schreef een geschiedenis van de Chrome dinosaurus spel over op The Next Web, dat is waar ik deze tip. Blijkbaar is dit spel wordt gespeeld 270 miljoen keer per maand, en ik kan het niet helpen, maar vraag me af hoeveel mensen opzettelijk is losgekoppeld van hun internet om te kunnen spelen. Met deze tip hoef je het niet te doen, dus bij de hand te houden.