Wat U Moet Weten Voor het Kopen van een Bedrade beveiligingscamera Systeem

0
103

Bedrade beveiligingscamera systemen zijn mooi en veel betrouwbaarder dan de Wi-Fi-camera ‘ s, maar er zijn een handvol van de dingen die je bewust van moet zijn voordat je naar buiten en kopen een bedraad camerasysteem.

GERELATEERD: Bedrade beveiligingscamera ‘ s versus Wi-Fi-Cams: Welke Moet Je Kopen?

We hebben gesproken over de verschillen tussen een bedrade beveiligingscamera systeem en een eenvoudige Wi-Fi-cam in het verleden (voor degenen die misschien al een keuze tussen de twee), maar als je je al hebt gemaakt je geest om je kabels, het is goed om te weten wat je precies krijgt in.

Je hebt een Monitor, Muis En Toetsenbord

Beveiliging camera systemen zijn uitgerust met een DVR box en een handvol camera ‘s (en soms ook de benodigde kabels), maar ze waarschijnlijk niet komen met een monitor, muis en toetsenbord—die allemaal nodig zijn voor het beheren van het systeem en de feeds van de camera’ s.

Sommige beveiligingscamera systemen worden geleverd met een muis, maar de meeste systemen niet zijn uitgerust met een monitor, en dat is misschien wel het meest cruciale onderdeel van de gehele opstelling.

Als je deze drie items al zitten rond, er zeker van zijn om factor in de kosten van deze als je gaat om te kopen uw camera systeem. De enige uitzondering is wanneer u verbinding kunt maken met de camera ‘ s op een NAS die al te beheren vanaf uw computer. Dan zou je goed om te gaan.

Komen met een Plan om Alle Kabels Route

Sinds de camera ‘ s moeten rechtstreeks worden aangesloten op de DVR box, die je nodig hebt om erachter te komen precies hoe je gaat om de route van de kabels in uw huis.

U zult waarschijnlijk om creatief te zijn, afhankelijk van waar u wilt dat uw camera ‘ s gemonteerd en waar je plant de DVR box. Het is goed mogelijk dat je je moet voeden kabels van maximaal twee verhalen in de muren en door de plaatsen die je waarschijnlijk niet eens wist dat ze bestonden.

Vanwege dat, het maken van een plan en weet de exacte lay-out van uw huis. Zoek uit of er iets is tussen uw muren (zoals isolatie of brand blokken) die een belemmering kan vormen voor de kabel loopt, en weet welke route je neemt uw kabels op voordat u de procedure start.

GERELATEERD: Hoe te Installeren van een Bedrade beveiligingscamera Systeem

Met dat gezegd, moet je ook het juiste gereedschap, zoals een boormachine en stalen trekveer. Zorg ervoor dat bekijk onze how-to-gids voor de installatie van een camera systeem voor de details over hoe om zoiets te doen dat zelf.

Bereid om Je Handen Vuil

Tenzij je iemand betalen om het werk te doen voor u, het installeren van een bedrade beveiligingscamera systeem zal het waarschijnlijk nodig zijn om u te kruipen door zolders of kruipruimtes kabels. Het is niet een eenvoudige klus.

Als je geluk hebt, kan het zo eenvoudig zijn als het gewoon lopen de kabels naar beneden door de vloer, in de kelder, en door de vloer aan de andere kant van het huis, maar dat is een best-case scenario.

Meer dan waarschijnlijk zult u moeten gaan door middel van een kruipruimte of een zolder, die zal niet aangenaam zijn. Dus bereid zijn om niet alleen je handen vuil te maken, maar alles zo goed. Oh, en doe je knieën een plezier met een aantal goede kniebeschermers.

Sluit Deze aan op het Netwerk of Niet?

Een groot voordeel van het hebben van een bedrade beveiligingscamera systeem is dat je niet hoeft aan te sluiten op het internet voor het gebruik van het—in tegenstelling tot de meeste Wi-Fi-cams, die een internetverbinding nodig om iets te doen.

Het nadeel van een off-the-grid camera systeem, echter, is dat u niet in staat zijn om toegang te krijgen tot het op afstand met uw telefoon als u onderweg bent. In plaats daarvan, kunt u alleen bekijken en beheren van uw camera systeem van de DVR box en de aangesloten monitor en randapparatuur.

Dit is waarschijnlijk niet een grote deal voor de meeste mensen, en er is een argument te worden gemaakt dat het veiliger houden het uit het internet toch. Echter, als u wilt in staat zijn om de feeds op afstand, zult u zich willen verbinden met uw netwerk.