Det Bästa Appar och Tjänster som Hjälper Dig att Spara Pengar När du handlar

0
207

Ingen gillar att spendera mer pengar än de har. Med rätt appar på din smartphone, du kan sätta en hel del dollar tillbaka i fickan i slutet av en shoppingtur.

De Bästa Kit Verktyg för Studenter
Craig Lloyd på 14: e augusti 2018

Om du är en high school-examen att göra din väg till skolan i år, du kan bli chockad att ta reda på hur mycket saker behöver för att montera och reparera. Här är de bästa kompakta verktyg för att få jobbet gjort.

De Bästa Sätten att Ge Dina Gäster en Telefon Laddare
av Eric Ravenscraft den 14: e augusti 2018

I det 21: a århundradet, och erbjuder en telefon laddare till dina gäster är nästan lika viktigt som att erbjuda en drink. Vi har några förslag på hur man kan integrera kommunala laddare till ditt vardagsrum.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Appar och Tjänster som Hjälper Dig att Spara Pengar När du handlar

Cameron Summerson | @summerson | augusti 14, 2018August 14, 2018

Ingen gillar att spendera mer pengar än de har. Med rätt appar på din smartphone, du kan sätta en hel del dollar tillbaka i fickan i slutet av en shoppingtur.

De flesta av dessa program fungerar ganska på samma sätt: du köper saker, för att sedan scanna ditt kvitto eller varan och få pengarna tillbaka. Pengarna går oftast till någon form av insamling konto där du kan spara den upp, sedan lösa in den för ett presentkort eller ens skicka den till Paypal. Även om det tar lite extra arbete för att få det att hända, det är förvånansvärt givande. Du skulle bli chockad över hur mycket pengar du sluta spara under loppet av ett år.

Walmart Besparingar Catcher (iOS, Android)

Om du handlar på Walmart, Besparingar Catcher är ett måste. Det är tekniskt sett är en del av kärnan Walmart app, men det är värt att ha installerat bara för Sparande Catcher.

Det fungerar så här: du handla på Walmart och köpa de saker du normalt skulle. När du är klar kan du öppna Walmart app, huvudet i Besparingar Catcher, för att sedan scanna streckkoden på ditt kvitto.

Appen kommer att kontrollera konkurrerande butiker för försäljning och andra rabatter. Om den hittar ett lägre pris för något som du köpte, att pengarna går in i ditt Sparande Catcher-konto. Du kan sedan använda pengarna till en Walmart gift card. Det är en win-win för både dig och Walmart—du får tillbaka de pengar du har sparat genom att handla på flera olika platser, och Walmart garanterar att de får tillbaka pengarna genom att erbjuda dig ett presentkort. Oddsen är du kommer att handla där iaf, så det fungerar mycket bra.

Målet Cartwheel (iOS, Android)

Som Besparingar Catcher, Cartwheel är en del av det stora Målet app. Till skillnad från de Besparingar Catcher, men det ger inte dig pengar i efterhand, men istället sparar dem dollar på den fronten. Det är vad jag talar om.

Bara skjuta upp Målet app, tryck på Cartwheel erbjuder, och titta igenom kategorierna. När du hittar ett erbjudande du vill, knacka på den lilla plus-knappen för att spara det till din Plånbok. Gör detta för alla de erbjudanden som du gillar.

När du kommer till kassan är det bara att öppna plånboken och skanna streckkod (eller visa kassan för din telefon om du inte är själv i kassan). Det är allt som finns till den—du just sparade pengar. Allvarligt, kontrollera ditt kvitto när du är klar.

Ibotta (iOS, Android)

Ibotta är inte bara en viss butik som Cartwheel och Besparingar Catcher, men hellre jobbar med massor av olika butiker. Det innebär att du kan dubbla upp på besparingar genom att använda den tillsammans med verktyg som de Besparingar Catcher eller Cartwheel.

När du har installerat appen så väljer du bara där du kommer att kunna handla (eller välj en kategori). Titta igenom de objekt och tryck på plus-knappen för saker du planerar att köpa. När du är klar med shopping, kommer du att behöva ladda upp en bild på ditt kvitto (du kan skanna streckkoden för vissa butiker). Du kan även behöva att läsa av streckkoden för artikel—detta är mycket specifik, så det måste vara exakt märke och storlek som anges i Ibotta app.

Kommer du att få kredit för alla tillämpliga poster, som kommer att läggas till din Ibotta konto. Du kan ansluta denna till Paypal för att överföra pengar till ditt konto när du har minst $20. Gratis dollar!

Kassan 51 (iOS, Android)

Kassan 51 är i princip samma sak som Ibotta, bara från ett annat företag. Kontentan är exakt den samma: tryck på plus för att lägga till produkter, för att sedan scanna ditt kvitto när du köper dem. Du kommer också att skanna streckkoden för exakt den produkten.

Den största skillnaden här är att du inte kan ansluta Kassan 51 till ditt Paypal-konto för nästan omedelbar överföring. I stället, detta skickar du in en (återigen med en $20 min). Verkar riktigt ineffektiva, men hey—sparade pengar är sparade pengar.

Lika (Webb, iOS)

Medan andra program på den här listan är bundna till affären shopping, Lika är allt om online shopping. Det övervakar din inkorg för shopping kvitton, då håller ett öga på varje butik och återbetalning politik. Om den produkt du köpt går till försäljning inom en gällande fönster, Lika begär återbetalning för dig.

Inte bara det, men Lika går ett steg längre för att erbjuda leverans spårning för vissa tjänster, som Amazon. Om du beställer en produkt som garanterat inte kommer på ett visst datum och det missar märket, Lika kommer att hjälpa dig att få tillbaka pengarna för sen leverans.

Samtidigt är Lika tillgänglig som en iOS-app, det är också tillgängligt online. Eftersom det inte kräver någon form av kvitto scanning och allt, du är inte nödvändigtvis krävs för att använda det på din telefon.

Earny (Webb, iOS)

Om du gillar idén Lika, kommer du förmodligen gilla Earny…eftersom det är i princip samma sak. Allvarligt—det är egentligen inte en stor skillnad mellan de två. Earny också skannar dina kvitton i din inkorg, jagar för att priset sjunker, och begär skillnad för dig.

Om du inte vill ge två olika tjänster för åtkomst till ditt e-postkonto, kan du bara välja en och gå med den. Men det kan inte skada att använda dem båda, bara i fall att man missar en återbetalning som andra kan plocka upp.

Flipp (Webb, Android, iOS)

Flipp är annorlunda än de andra tjänster på denna lista i och med att det inte spara pengar i efterhand, utan snarare bidrar du handlar för erbjudanden och kuponger innan du går och handlar. Det är i grunden en cirkulär kollektion som gör att du enkelt kan leta igenom allt i ditt område.

Det är inte bara skannade kopior av cirkulär, men det gör också att du enkelt handla alla objekt inom den cirkulära och clipart-objektet för din shopping-lista. Det är ett omfattande system. Klippt objekt även synkronisera appen så att du kan ta listan med dig.

Image Credit: Saravoot Leng-Iam/shutterstock.kom