Bekijk Deze Maniak Sluit een Floppy Drive nodig te Zijn Android-Telefoon

0
89

Er is geen goede reden om te steek een diskette in uw telefoon…maar je kan.

En als je iets kan doen met oldschool hardware, YouTuber Clint Basinger van de LGR uiteindelijk zal. Het is dus geen verrassing dat hij erin geslaagd om niet alleen aan te sluiten op een floppy drive op zijn Samsung Galaxy Note 8 met behulp van een USB-type-C adapter, maar slaagde er ook in voor het laden van de klassieke sidescroller Commander Keen van het station.

Het is belachelijk, en het heerlijk. Je moet kijken naar het nu:

Dit alles was niet helemaal gek genoeg, dus Basinger haken een USB-hub samen met een vintage Model M toetsenbord, alleen voor een goede maatregel. De combinatie van oude technologie en een moderne telefoons is een veel plezier, en we kunnen niet wachten om het uit te proberen onszelf.