Facebook Dödar Vän Lista Flöden, Det Bästa Inslag Någonsin Stulit Från Google+

0
80

Facebook är döda Vän Lista Flöden, vilket gör att du kan bläddra egna nyhetsflöden från kurator listor med vänner.

Funktionen kopieras från Google+ tillbaka innan Google+ var helt irrelevant, gjorde Facebook anpassningsbara på ett sätt som uppenbarligen väldigt få människor var intresserade av.

För att vara tydlig, Facebook är inte för att döda mindre Listor helt—bara den egna nyhetsflöden. Här är en Facebook talesperson, pratar med Sarah Perez på Tech Crunch:

Medan människor kommer inte att kunna visa anpassade flöden från listor med vänner, de kommer fortfarande att kunna skapa och redigera vänner listor och dela med sig bara för att dessa målgrupper när de inlägg till Facebook. Utöver dessa alternativ, kan de också hålla anpassa nyhetsflödet genom att besöka nyhetsflöde på inställningar för att välja vilka tjänster de vill se först, eller dölja inlägg för att de inte vill se.

Jag förstår det kommer alltid att vara en liten minoritet av användare som tweak sajter som Facebook att fungera precis rätt, men det är skönt att ha det alternativet. Google+ uppmanas Facebook för att erbjuda ett sådant alternativ, en kort stund, och enbart av den anledningen att jag är glad att det fanns. Jag är sorgligt att se en sådan funktion att försvinna helt, även om knappast någon använt det.

Foto: Chinnapong/Shutterstock.kom