Det Bästa Benledningsimplantat Hörlurar

0
82

Om du ofta befinner dig i en situation där du behöver vara medveten om din omgivning, men det skulle också vilja kunna lyssna på musik, då en bra uppsättning av benledningsimplantat hörlurar kan vara rätt för dig.

Samsungs Galaxy Note 9 Har Massor av Förvaring, en Fjärrkontroll, Penna, Massiv prislapp
av Eric Ravenscraft den 9: e augusti, 2018

Idag, Samsung meddelade den nya Galaxy Note 9, med en uppgraderad Bluetooth-S-Pen och inbyggd förvaring upp till en galen 512GB. Men det kommer att kosta dig fyra siffror oavsett vilken modell du får.

De Bästa Hörlurarna För Att Studera Och College Livet
av Jennifer Allen på 9: e augusti 2018

Innan du ger dig iväg till college, kanske du vill plocka upp ett par nya hörlurar. Vi har checkat ut de bästa burkar för att både studera och nöje.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Benledningsimplantat Hörlurar

Cameron Summerson | @summerson | augusti 10, 2018August 7, 2018

Om du ofta befinner dig i en situation där du behöver vara medveten om din omgivning, men det skulle också vilja kunna lyssna på musik, då en bra uppsättning av benledningsimplantat hörlurar kan vara rätt för dig.

Istället för att gå inne i eller på toppen av din åren, i huvudsak blockerar de flesta andra ljud, benledningsimplantat hörlurar överföra ljud trodde benen i din skalle. Utan att bli alltför teknisk, här är poängen: de flesta hörlurar använd luft ledning för att överföra ljud till trumhinnan. Trumhinnan sedan omvandlar ljud till vibrationer som överförs till hörselsnäckan—innerörat.

Men vissa “ljud” (läs: vibrationer) prövas direkt av snäckan, förbi trumhinnan helt och hållet. Det är där benledningsimplantat levereras i: i stället för att använda tryckluft ledning för att skicka ljud till din trumhinna, detta steg är förbi. Benen i din skalle att överföra vibrationer direkt till innerörat, så att du kan höra ljud.

Innan du bestämmer dig för att hoppa in i världen av benledningsimplantat hörlurar, men det är en sak värt att påpeka: eftersom de inte är att blockera yttre buller som de flesta luft ledning hörlurar att göra, god kvalitet kommer inte att vara riktigt lika bra. Och kanske viktigast av allt, de blir inte så högt heller—särskilt på den nedre änden. Fortfarande, de flesta bör vara högt nog för vardagligt lyssnande, särskilt i situationer där traditionella hörlurar inte kommer att fungera.

Nu, med dagens vetenskap lektion ur vägen, är det dags att ta en titt på några av de bästa benledningsimplantat hörlurar som finns på marknaden idag.

Det Bästa Bidraget Plocka: AfterShokz Trekz Luft (Sek 150)

När det kommer till premium benledningsimplantat hörlurar, ett namn som står över resten: AirShokz. Denna typ av hörlurar har varit bolagets primära fokus sedan dag ett, och det är den främsta varumärke i denna kategori.

Om du letar efter de bästa AfterShokz har att erbjuda, Trekz Luft är det. Detta är den lättaste headset företaget har någonsin gjorts, som gör det bekvämare för längre. De används titanium “överallt där det är möjligt” för att göra det lättare och passar mer säkert. Det är också svett-bevis, vilket gör det till det perfekta valet för idrottare som behöver lägesbild—som löpare eller cyklister.

Det ansluts via Bluetooth 4.2, lovar upp till sex timmars speltid och 20 timmar i passningsläge, och avgifter på bara två timmar. På $150 att de är dyrare än många av konkurrenterna, men om du vill ha en mer robust headset som är utformat för att ge mer komfort och bättre ljud, Trekz Luften är ditt vad du letar efter.

Köp på Amazon

De Bästa Budget Modell: Vidonn F1 Titan ($70)

Om du är intresserad av detta benledningsimplantat sak men inte nödvändigtvis vill gå all-in på premium modell, Vidonn F1 Titan trådlöst headset kan vara vägen att gå. På $70, det är mindre än halva priset av vår premium plocka, men fortfarande har en titan bygga för ökad komfort, liksom kapslingsklass IP55 för regn och svett motstånd.

Den använder Bluetooth 4.1 för trådlös anslutning, ger upp till sex timmars speltid och sju dagars standbytid och avgifter upp på bara två timmar. De flesta av dessa mått match som Trekz Luft, vilket gör F1-Titan är ett utmärkt värde.

Köp på Amazon

Det Bästa Fast Alternativ: AfterShokz Sportz Titan ($50)

Om du inte är om att Bluetooth liv, fast benledningsimplantat headset finns—men de är inte riktigt lika vanligt. Den AfterShokz Sportz Titan är jämförbara med de andra på denna lista men som ändå ger dig en tråd för att ansluta headsetet till telefonen.

Dessa sweat-resistenta hörlurar är de mest premium sak du kommer att finna att inte inkluderar Bluetooth, med AfterShokz nyaste benledningsimplantat funktioner. Trots att den är fast, dessa hörlurar har fortfarande att debiteras—benledningsimplantat är en aktiv funktion som kräver makt, till skillnad från traditionella, ledning hörlurar som kan arbeta på ett passivt sätt.

Som sagt, du kommer att få 12 timmars uppspelningstid med dessa då de inte också driver en Bluetooth-modul. Standby-tid kommer in på en imponerande 60 dagar, medan avgiften tid är fortfarande en ynka två timmar. Alla fasta nummer om du är ute efter en enkel fast lösning.

Köp på Amazon