Tillfälligt Inaktivera Din Laptop Tangentbord Så Att Du Kan Rengöra Alla Som Gunk Mindre

0
99

Laptop tangentbord är smutsiga, men rengöra dem innebär att trycka på tangenterna. KeyboardCleanTool för macOS och ToddlerTrap för Windows finns två enkla appar som temperarily inaktivera ditt tangentbord, vilket ger dig en chans att rengöra.

RELATERAT: Hur Rengör Tangentbordet (Utan att Bryta Något)

Du kanske tror att du kan göra detta genom att stänga ner datorn, men det är en hel del ansträngning bara för att snabbt rengöra dina nycklar. Och avstängning kan nu även arbete—de senaste MacBooks, till exempel, starta upp om du trycker på en tangent, som jag upptäckte att samtidigt försöka städa mitt tangentbord (jag var irriterad.) Lyckligtvis dessa två program för att lösa problemet.

Och de har en annan potentiell användning för föräldrar med småbarn som gillar att mosa nycklar. Eld bara ett av dessa program upp och ditt barn kan mosa till hennes hjärta innehåll, utan att ta bort filer.

Foto: Denis Torkhov/Shutterstock.kom