Det Bästa Soundbars Till TV: n

0
90

Kaffe är bra hela tiden, men låt oss vara verkligt här: ingen vill ner en rykande varm kopp joe när det närmar sig 107 grader utanför. För de gånger, en kopp kallt brygga gör susen.

Det Bästa Soundbars Till TV: n
av Michael Crider den 8: e augusti 2018

Tv-apparater blir tunnare och tunnare, men de grundläggande principerna för fysik inte. Vilket innebär att allt tunnare talare sade i Tv är typ skit. En add-on soundbaren är ett snabbt och enkelt sätt att råda bot på detta.

Google Digital Välbefinnande Omdöme: En Stark Knuff Mot Koppla
av Eric Ravenscraft den 8: e augusti 2018

Android Paj vill avsluta din smartphone missbruk, vilket är mer än lite ironiskt för en plattform för smartphones. Och ändå, Digital Välbefinnande kan faktiskt hjälpa till att bryta dina dåliga vanor.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Soundbars Till TV: n

Michael Crider | @MichaelCrider | augusti 8, 2018August 6, 2018

Tv-apparater blir tunnare och tunnare, men de grundläggande principerna för fysik inte. Vilket innebär att allt tunnare talare sade i Tv är typ skit. En add-on soundbaren är ett snabbt och enkelt sätt att råda bot på detta.

Soundbars inte är en effektiv ersättning för en full surround sound speaker array med tillhörande mottagare, men även de billigaste och kära kommer att låta bättre än den mesiga högtalarna på din TV, särskilt om det kommer med en separat subwoofer. Och med tv och underhållning centers nu mer än någonsin en central del av några vardagsrum inredning, lite extra snygg styling kan vara viktigare än ren watt eller surround-funktion. Några av de mer avancerade konstruktioner kan rymma både ansluta trådlöst till subwoofers och valfri satellit-surround-högtalarna, vilket ger dig det bästa av båda världar.

Vi har valt ut de bästa modellerna på marknaden för en enkel TV-ljud uppgradering, det är bäst för dem på en budget, är det bästa för användare som vill ha en allt-i-ett-surroundljud alternativ, är det bästa för den stilmedvetna, och det bästa för dem som vill ha den snyggaste ser sound bar de kan få.

Den Bästa Övergripande Soundbaren: Yamaha YAS-207BL ($300)

Du skulle inte tro att detta Yamaha bar är på toppen av förpackningen baserat på sin anspråkslösa utseende, men bra ljud, en gedigen samling av funktioner, och ett rimligt pris gör det enkelt att plocka i ett mycket stort urval. Sex woofer och diskant drivrutiner erbjuder rum som fyller 100 watt ljud med en extra 100 watts trådlös subwoofer. 4K-HDMI-in och ut betyder det att din TV kan använda ARC-standard för enkel kontroll. Bluetooth, aux-in, och optisk stöds också, såväl som dolbys och DTS Virtuella:X surround-standard (med en firmware-uppgradering). Det senare är förmodligen inte värt att oroa sig för stereo högtalare—se vår surround välj nedan för något bättre—men denna modell pack ett otroligt värde i tre hundra spänn.

Köp på Amazon

De Bästa Budget Soundbaren: Vizio SB3821-C6 (sek 150)

På bara halva priset av Yamaha modell ovan, detta mindre Vizio lyckas klämma i de flesta av sina viktigaste funktioner. Det inkluderar en trådlös subwoofer och HDMI-ARC-stöd—av vilka ingen är given i den här prisklassen. 2.1 högtalare array är förmodligen inte tillräckligt för att skaka windows i ett stort rum, men som en budget-medvetna uppgradering för din TV att det är mer än användbara. Bluetooth-och optiska anslutningar ingår också, tillsammans med gammaldags RCA och aux-ingångar för mindre avancerade inställningar. Baren har en IR-fjärr, men ingen tv, så det kan vara lite knepigt att hantera funktioner som dolbys och DTS TrueVolume för att lugna irriterande reklam.

Köp på Amazon

De Bästa Virtuella Surround Soundbaren: Sony HT-ST5000 ($1500)

Surround-ljud från en front-bränning soundbaren är något av en missvisande—det är bara är “virtuella” surroundljud, eftersom det är du försöker att studsa ljudet av ytor i rummet för att lura din öron till att tro att du har flera högtalare. Men Sony HT-ST5000 gör ett bättre jobb på detta än de flesta konstruktioner, eftersom den använder upp-skjuter högtalare för att studsa som Dolby Atmos ljud från taket. Det är en mycket mer tillförlitlig metod än side-bränning högtalare, eftersom geometrin för ditt vardagsrum kan inte vara en perfekt parallellogram. Eftersom detta är också en av Sonys high-end-modeller, det finns massor av andra funktioner också: 800 watt ben skakar ström från nio olika förare och den trådlösa subwoofern, tre olika HDMI-ingångar (som alla stöder 4K HDR, ett stöd för ARC), standard Bluetooth och aux-anslutningar W-Fi för Chromecast och Spotify Ansluta funktionalitet och även fast anslutning för Ethernet och USB. Observera att detta är ett monster bar på nästan fyra meter lång, om du inte har minst en 55-tums TV att gå med på det, du ska göra det till något av en otjänst.

Köp på Amazon

Bästa Eleganta Sound Bar: Samsung HW-MS6500 (sek 450)

Om din inredning kräver en sund bar som blandar i stället sticker ut, denna Samsung-erbjudande kommer att tvinga. I tillägg till dess subtila kurva, baren är designad med antingen en enda plats wall mount eller en piggyback fäste för TV redan på väggen—ingen ny hårdvara behövs. Allt-i-ett-estetiska crams inte mindre än nio förare med integrerad förvrängningskontroll med i paketet, vilket gör att det kan utföra service utan en subwoofer. De är klädda i en 2.1-layout, men om du vill lägga till mer kapacitet, baren är kompatibel med Samsungs trådlösa surround högtalare är standard. Det kan ansluta till Wi-Fi eller Bluetooth (inklusive en dedikerad trådlös anslutning för vissa Samsung Tv). Den vanliga klockor och visselpipor är med på resan, bland annat HDMI-ARC och enklare anslutningar.

Köp Nu

Bästa Smarta Soundbaren: Sonos-Beam ($400)

De som redan har investerat i flera rum smarta högtalare med integrerade digitala assistenter kommer förmodligen vill att deras soundbaren att spela tillsammans. Sonos vet en sak eller två om anslutna ljud-och Strålen vet ännu mer, tack vare inbyggt stöd för Amazon Alexa och Apple AirPlay med Google Assistent och Siri stöd och kommer i en framtida uppdatering. Den integrerade mikrofon innebär att du kan tala direkt till baren och få din assistent val för att svara. Wi-Fi-anslutningar till andra Sonos-högtalare kan fungera i standard mode eller som ett surround-ljud array. Bortsett från ARC HDMI-port, optisk-och Ethernet-anslutningar gömmer sig runt ryggen. Och som en trevlig bonus, som det finns i antingen svart eller vitt.

Köp på Amazon